A Wy
Te są śliczne
|
Maluch niosący poduszkę z obrączkami
Maluch niosący poduszkę z obrączkami
Podoba mi się moment, kiedy mały chłopczyk albo dziewczynka niesie parze młodej poduszeczkę z obrączkami. Jest to bardzo fajny i oryginalny element przed mszą świętą. Na początku obydwoje byliśmy, żeby coś takiego u nas zrobić, natomiast niedawno moje Słońce powiedziało, że to zbyt duży stres dla małego dzieciaka i że chyba jednak on nie chce.
A Wy Te są śliczne Ślubowaliśmy 27 czerwca 2009r.
![]()
EkspertWeselny.pl poleca
Re: Maluch niosący poduszkę z obrączkami
I te:
Też mi się to podoba i nawet myślałam o tym tylko, nie wiem czy mój siostrzeniec by się nie wstydził. Mam nadzieje, że da się namówić
Widziałam je na allegro i bardzo mi się spodobały
Ja mam małą siostrę (teraz ma 5lat) więc ona bedzie szła przed nami dumnie i niosła obrączki
Anija, śliczne te poduszeczki
Mi jeszcze takie wpadły w oko:
Mi sie ta pierwsza bardzo podoba
A mi znowu ta ostatnia się podoba
Ja bardzo bym chciała żeby moja siostrzenica niosła nam obrączki, ale to dla niej raczej będzie ogromny stres i nie wyjdzie wcale, więc nie nastawiam sie na to. W zapasie mam jeszcze dwóch braci - 8 i 11 lat
mnie podoba się zdecydowanie ta pierwsza! pierwsze zdjęcie ze wszystkich
A przed nami do ołtarza będzie szła parka dzieci, chrześniak mojego Łukasza z obraczkami i córeczka mojej siostry ciotecznej z bukiecikiem.
Moja Zuzia bedzie miała 3 latka więc boje sie że uciekinie z ta poduszeczką
Moja Asia tez własnie 3 latka bedzie miała, ale jest grzeczna i rozumie bardzo dużo i nie wydaje mi sie zeby Nas uciekła, najwyżej do mamy
![]() ![]()
Wiesz niby Zuza też wszystko rozumie ale wiesz taki tłum ludzi moze ją przerazić
Wczoraj znalazłam takie poduszeczki, są bardzo skromne, delikatne i subtelne. Bez żadnych "udziwnień" i nie pasujących wzorników. Mi osobiście się podobają, ale jeszcze nie wiem czy moje Słoneczko się zgodzi na malucha, który będzie niósł Nam obrączki.
![]() http://www.allegro.pl/item540771066_pod ... zki_6.html ![]() http://www.allegro.pl/item540771108_pod ... zki_5.html Ślubowaliśmy 27 czerwca 2009r.
![]()
Ja w sumie mam w rodzince takie maluch (3 i 5 lat) które mogłyby nam nieść obrączki. Nawet parka by była
ale nie wiem czy się zdecydujemy na takie coś...Poza tym czy nie daje się obrączek księdzu przed ślubem? A najbardziej podoba mi sie to pierwsze srducho wklejone przez Ann oraz 1 i 3 od Lauretty
Ann faktycznie bardzo ładne te poduszeczki
Zapytałam się mojej małej bratanicy czy będzie niosła cioci obrączki oczywiście się zgodziła Jeszcze sobie pomyślałąm, że może mogłaby sypać kawiatki przed nami:)
Madziu fajnie, że się zgodziła, ale nie obarczaj jej tymi dwiema rzeczami. Niech to będzie drugi dzieciaczek na sypanie, bo moim zdaniem za dużo jak na jedną małą osóbkę.
Ślubowaliśmy 27 czerwca 2009r.
![]()
O sypanie kwiatów to musisz się spytać w kościele chyba kościelnego, bo nie wszędzie sie godzą z tego co słyszałam...
Spytam spytam w kościele ...a co do sypania i niesienia obraczek to jasne, ze albo to albo to ....ale myślę, ze i tak z tego nie wyjdzie bo Zuza bedzie miała dopiero 3 latka i nie wiem czy bedzie na tyle odważna, żeby przejśc na oczach wszyskich ludzi
Zgadza się, niektórzy sobie tego nie życzą i musi być zgoda. To przecież większe sprzątanie.
![]()
U Nas oddaje się ministrantowi obrączki przed ślubem i potem on podchodzi z Nimi na tacy, więc chyba nie ma sensu z tą poduszką ...
![]() ![]()
No dobrze, ale przecież to jest kwestia ustalenia z kościołem. Nie widzę problemu.
![]()
Mówie tylko jak jest u Nas, a w innych kościołach jest inaczej
Na ślubie mojego kolegi, jego młodszy brat niósł poduszke z obrączkami i przy ołtarzu, ministrant od Niego i tak te obrączki zabrał, taki ksiądz ma kaprys i tyle ... ![]() ![]()