My cierpliwie czekamy na Wasz powrót i całą relacyjkę
|
Marta i RobertMarta i Robert
No kochana wypoczywajcie i cieszcie sie chwilą
My cierpliwie czekamy na Wasz powrót i całą relacyjkę ![]() ![]() "Całym sercem - aż do końca świata 05.09.2009" ...czekamy na cud...
EkspertWeselny.pl poleca
Marta i Robert
Marto i Robercie
Przyjmijcie w tym dniu serdeczne życzenia, Niechaj się spełnią Wasze marzenia, A w Waszych sercach niech miłość zagości, Ona jest spełnieniem wszelkiej szczęśliwości Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia ![]() ![]() ![]() "Kiedy decydujesz się na dziecko, zgadzasz się, że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem." K.Hadley
Marta i Robert
Kochana Marto,
Życzę Tobie i Twojemu mężowi wielu przepięknych lat spędzonych w radości, szczęściu i zdrowiu. Oby każdego dnia na Waszych twarzach gościł uśmiech. Wszystkiego najlepszego ![]() ![]()
Marta i Robert
I ja również przyłączam się do życzeń - wszystkiego co najlepsze Marta na nowej drodze życia
![]() ![]()
Marta i Robert
Wszystkiego najlepszego Młodej Parze, dużo miłości i szczęścia podczas nowego etapu życia
![]()
Marta i Robert
Wszystkiego naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj na nowej drodze życia!! Czego tylko sobie życzycie
A jak będziecie mieli czas to poproszę o pocztówkę ^^
Marta i Robert
Przyjmijcie gorące życzenia, aby Wasza miłość była coraz piękniejsza, głębsza i by sprawiła, że Wasze życie nabierze szczególnego znaczenia i blasku
Wszytkiego najlepsiejszego na nowej drodze życia! ![]()
Marta i Robert
Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia kochani ![]() ![]() "Całym sercem - aż do końca świata 05.09.2009" ...czekamy na cud...
Marta i Robert
najserdeczniejsze życzenia:
szczęścia, wiecznie trwającej miłości i wszystkiego co daje radość w życiu! Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia
Marta i Robert
Dziekujemy Kochane za zyczenia
Napisze w telegraficznym skrócie nasz slub: to bylo nasze najwspanialsze przezycie, bylo tak bajkowo ze az nas zatkalo, opis ceremonii jaki wstawilam na forum pokryl sie z tym co bylo u nas. Bylismy sensacja w hotelu, reszta gosci hotelowych robila nam zdjecia, skladali nam zyczenia po sesji na plazy ceremonia byla w ogrodzie bo stwierdzilismy ze ogrod jest tak piekny ze plaza w porownaniu z nim nie zachwyca pot mi splywal po pupie i plecach, taki upal byl kolacja poslubna to bylo przegiecie, mialo byc romantycznie a bylo przezabawnie, jedlismy spokojnie i lunal monsum opisalam tak po krotce bo siedze w kafejce hotelowej, fotek nie wstawie bo nie mam jak. wrocimy do Polski 30 kwietnia popoludniu, 31 kwietnia oblecimy rodzicow z informacja o slubie, wiec na samiutkim poczatku maja spodziewajcie sie dlugiego opisu slubu gruba okraszonego fotkami, nie skromnie powiem ze wszyslismy pieknie jutro nas czeka podroz poslubna, wiec siedzimy jak na szpilkach caly dzien, moze bysmy zaczeli sie tak pakowac ogolnie ten wyjazd to spelnienie moich marzen, wyluzowalismy sie tak jak nigdy, niczym sie nie przejmujemy, odpoczywamy, jest poprostu super.
Marta i Robert
Już miałam tu pisać, że czekam i czekam na jakieś info i nie ma żadnych
Marta Bardzo się cieszę, że wszystko tak super się udało i niecierpliwie czekam na zdjęcia. Mam nadzieje, że do powrotu z mojej podróży poślubnej będą tu setki Waszych zdjęć ![]() ![]()
Marta i Robert
Marta to świetnie, że wszystko Wam się udało i że miałaś ślub z bajki
Marta i Robert
Marta gratuluję bardzoooo udanego ślubu
..i jeszcze raz wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia! ![]()
Marta i Robert
Noooo co za gorąca relacja
![]() ![]() "Kiedy decydujesz się na dziecko, zgadzasz się, że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem." K.Hadley
Marta i Robert
Marta ślub jak z bajki
![]() ![]()
Marta i Robert
Marta super, że ślub się udał, było cudownie. Wypoczywajcie, cieszcie się chwilą i sobą
Marta i Robert
Witamy w Naszym skromnym gronie żonek świeżo upieczoną żonkę
Ogromne gratulacje udanego ślubu, Marta to przecież musiało sie udać Ależ jestem ciekawa tych Waszych fotek Gratuluję jeszcze raz ![]() ![]() "Całym sercem - aż do końca świata 05.09.2009" ...czekamy na cud...
Marta i Robert
Ja bardzo spóźnione ale WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA, widziałam zdjęcia, wyszło naprawde przepięknie
![]() ![]()