|
Martyna i Dominik
Re: Martyna i Dominik
Oj 'maly' to malo powiedziane. Czuje sie jakbym miala kamien w zoladku.... I jak zobaczylam rano, ze pada to sie zalamalam
EkspertWeselny.pl poleca
Nie martw się, słoneczko wyjdzie później!!! Poza tym nie leje tylko kropi...
A tak na marginesie to jak deszczyk pada do wianuszka panny młodej to będzie miała szczęśliwe życie...
Mam nadzieję, że opuchlizna zejdzie szybciutko i że słonko wyjdzie
A że to już dzisiaj, to składam najserdeczniejsze życzenia: Teraz Wy już nie samotni, teraz Wy we dwoje. Na łzy, smutki i radości pójdziecie oboje. Już Wam teraz droga życia łatwiejsza i lżejsza O! bo miłość wszelkie trudy usuwa lub zmniejsza. Niechaj złość i boleść u Was się nie zjawi, niech Wam zawsze Młoda Paro Pan Bóg błogosławi Wszystkiego dobrego na nowej drodze życia życzą: Agnieszka i Marek ![]() ![]() ![]() ![]() "Kiedy decydujesz się na dziecko, zgadzasz się, że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem." K.Hadley
W dniu tak wielkiej decyzji podjęcia
Waszego ślubu dla serca i szczęścia chcemy złożyć Wam życzenia niezmiennego powodzenia , jak ogień gorącej miłości, co dotrwa do późnej starości , wyjścia z każdej sytuacji i pozytywnych wibracji. Wszystkiego najlepszego na nowej wspólnej drodze życia ![]() [http://daisypath.com]
![]()
Na nowej drodze życia życzę wam wszystkiego dobrego. Niech Wam Słońce swój blask roztacza nad Wami. Niech miłość, wiara, nadzieja gości w waszym sercu. Niech wszystko to, co piękne, w waszym życiu będzie
życzy Kasia i Konrad ![]() ![]()
Jejku dziewczynki, dziekuje Wam bardzo!!
Kochane jestescie O 13 ide sie kapac a o ok 14 zaczne byc czesana i malowana...
To o której Ty masz ślub
![]() ![]() "Kiedy decydujesz się na dziecko, zgadzasz się, że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem." K.Hadley
martinii18 wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia,samych pogodnych dni i pociechy z męża
![]()
Jeszcze 20 min i martinii18 będzie żoną
![]() ![]() "Kiedy decydujesz się na dziecko, zgadzasz się, że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem." K.Hadley
Wszystkiego najlepszego na nowe drodze życia
Już nie mogę się doczekać relacji ze ślubu.
Pogoda na szczęście śliczna się zrobiła od południa
Martinii ja też przyłączam się do życzeń wszystkiego NAJ i dużo miłości na nowej drodze życia ![]() ![]() ![]()
...i oczywiście mnie zabraknąć nie może
Martinii wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia ![]()
martinii, ogromne GRATULACJE!!!!!
Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia. Spełnienia marzeń, zdrowia, radości oraz samych szczęśliwych i pogodnych dni ![]()
Dziewczynki, dziekuje Wam bardzo za zyczenia
narazie napisze tylko tyle, ze bylo bajecznie Reszte napisze pozniej
martinii, witamy kolejną żonkę
Martinii to z niecierpliwością czekamy na relację i fotki
Piekne zdjęcia
A bukiecik - przepiękny ![]() ![]() "Kiedy decydujesz się na dziecko, zgadzasz się, że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem." K.Hadley
martinii