|
Najbliższe planyNajbliższe plany
To teraz tylko się delektuj nadchodzącą chwilą
![]() ![]() "Kiedy decydujesz się na dziecko, zgadzasz się, że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem." K.Hadley
EkspertWeselny.pl poleca
Najbliższe plany
No oczywiście okazało się, że zapomniałam o owocach
Jestem po pedicure i masażu - suuuuuuuuuuuper, dzień dla mnie bardzo udany ![]() ![]()
Najbliższe plany
No widzisz Natalia, chodziło tylko o owoce
A Nasze plany na maj to m.in.: - porozwodzić po gościach zaproszenia - załatwić dokumenty: * świadectwo chrztu * odpis skrócony aktu urodzenia - odwiedzić USC: * i załatwić zaświadczenie o braku okoliczności wykluczających zawarcie małżeństwa; * ogarnąć sprawę ze ślubem konkordatowym, opłaty itp.; - przeżyć próbną fryzurę i makijaż ![]()
Najbliższe plany
ja dzisiaj mam próbna fryzure kompletnie nie mam na nią koncepcji mam nadzieje, że fryzjer coś doradzi i będzie ok
![]()
Najbliższe plany
Żadna fryzurka w necie Ci się nie spodobała
Najbliższe plany
chciałam coś z dobieranym a w necie nie było nic ciekawego. na szczeście już mam fryzurke idealna dla mnie
![]()
Najbliższe plany
To może ja napiszę o swoich najbliższy planach. Rozglądamy się z mężem za mieszkaniem i planujemy wziąć kredyt. Niby mieszkanie to przyjemna rzecz, ale kredyt to już nie.
Najbliższe plany
Oj no kredyt to nie fajna sprawa, ale nie ma to jak własne mieszkanie
Jakiego mieszkania poszukujecie Powodzenia ![]()
Najbliższe plany
O własne mieszkanie super sprawa
Również życzę powodzenia! ![]()
Najbliższe plany
Może i kredyt nie jest fajny, ale ja wolałam wziąć kredyt i po wielu latach mieć własne mieszkanie, niż całe życie płacić komuś i w każdej chwili mieć perspektywę utraty dachu nad głową.
My wg umowy 31.03 odbieramy klucze ![]() ![]() "Kiedy decydujesz się na dziecko, zgadzasz się, że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem." K.Hadley
Najbliższe plany
Niestety to potrwa jeszcze bo mieszkanie będzie w stanie deweloperskim No i my wprowadzaliśmy 2 aneksy do umowy więc czasami oni też przyślą aneks z nowym terminem oddania mieszkania ![]() ![]() "Kiedy decydujesz się na dziecko, zgadzasz się, że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem." K.Hadley
Najbliższe plany
No ale w każdym razie to już niedługo i będziecie mieli klucze od swojego mieszkania
![]() ![]()
Najbliższe plany
Aga już niedługo odbieracie klucze
Super jest mieć swoje mieszkanie, ale to niestety jeszcze jest przede mną
Powrót do Odliczanie i postępy Kto przegląda forumUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości |