My wczoraj zdecydowaliśmy, że po świętach wybieramy zaproszenia. Ja bym już wybrała i zamówiła, ale idą święta i tak będzie dużo na głowie. Planujemy też iść do poradni, ale jakoś ciężko się zebrać...
|
Najbliższe planyNajbliższe plany
Jakie macie plany dotyczące organizacji wesela na najbliższe parę tygodni
My wczoraj zdecydowaliśmy, że po świętach wybieramy zaproszenia. Ja bym już wybrała i zamówiła, ale idą święta i tak będzie dużo na głowie. Planujemy też iść do poradni, ale jakoś ciężko się zebrać... Ślubowaliśmy 27 czerwca 2009r.
![]()
EkspertWeselny.pl poleca
Re: Postępy w przygotowaniach
A co będziecie planować po Nowym
Ślubowaliśmy 27 czerwca 2009r.
![]()
Planujemy zaproszenia też dograć i może pomyslimy nad wódką i już może jakąś dokładniejszą listę gości ..... tak przyjeżdż za 3 tygodnie i niestey jeszcze wraca na ok 2 m-c bo jeszcze tyle mu zostanie szkolenia..... ale przyjeżdza teraz na 3 tygodnie więc już się nie mogę doczekać
A po tych 2 m-cach już przyjeżdża na stałe
Ślubowaliśmy 27 czerwca 2009r.
![]()
Re: Najbliższe plany
Mam nadzieję że na stałe chyba, że tam bedzie chciał zostać to razem wyjedziemy nie wiem jeszcze. Ja też czasami nie mogę wytrzymac z tęsknoty ale jakoś się trzymam, zawsze sie pocieszam, ze mi i tak gorzej bo ja mam tu znajomych rodzine a On biedulek jest tam sam.....no ale już więcej za nami niż przed
Zgadza się, głowa do góry. Już niedługo
Ach koniec offtopów Ślubowaliśmy 27 czerwca 2009r.
![]()
My planujemy zaliczyc poradnie i zarezerwowac fotografa oraz rozpytac sie jak wyglada rezerwacja samochodu. I oczywiscie zaklepac kosciol...
To plany na najblizsze 4 miesiace... Chyba ze oczyms zapomnialam ![]()
My 20 -21 grudnia mamy weekendowe nauki przedmałżeńskie a w styczniu jedziemy do kucharki ustala menu weselne.. narazie tyle wiem
Ah i w Święta idziemy zaklepać godzine i date w kościele Staramy się też ostatecznie stworzyć listę gości Ostatnio edytowano 4 gru 2008, 14:35 przez Kasiunia, łącznie edytowano 1 raz
![]() ![]()
Przede wszystkim chciałabym wstąpić na targi ślubne, może wypatrzę tam jakąś firmę dekoratorską i ogólnie zorientuję się co i jak
W grudniu pewnie zajmę się zaproszeniami, może pomyślimy też nad obrączkami, bo widzę, że teraz obniżki w niektórych sklepach. A niedługo po Nowym Roku pewnie zacznę rozglądać się za sukniami
Ja 15 grudnia na godzine 14 jade do sklepu ustalić szczegóły w sprawie sukienki no i chyba będe mieć pierwsze miary
![]()
Nasze najbliższe plany to podpisać umowę z fotografem,pójść do poradni,no i Jacka bierzmowanie
![]()
A u nas najbliższe plany to:
* w ciągu kilku dni kupić wódkę * zrobić poradnię po Nowym Roku * w styczniu udać się na targi ślubne * wybrać sukienkę * obmyśleć wygląd zaproszeń i powoli zacząć robić To chyba tyle narazie ![]() ![]() ![]() "Kiedy decydujesz się na dziecko, zgadzasz się, że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem." K.Hadley
U nas to koniecznie w styczniu nauki przedmałżeńskie i poszukiwanie sukienki, obrączki myśle ze w maju a poza tym to takie większe rzeczy są juz załatwione
a ja sukienke to od początku marca zaczenę szukać.....i mysle, ze spokojnie zdązę...teraz to zaproszenia chcę załatwić cos już popróbowac jak wyjdą i może wódkę no i moze pomysle nad obraczkami
Niby nie ma sie co śpieszyć ale lepiej na spokojnie teraz sobie pozałatwią, bo czym bliżej bedzie do ślubu to więcej zajęć przybędzie.
to napewno ale my jesteśmy sprytne dziewczynki i damy radę we wszyskich przygotowaniach
Święte słowa dlatego od stycznia aczne i powoli bedę odchaczać na liście załatwione rzeczy
|