|
Najlepsze miejsce na sesję ślubną?
EkspertWeselny.pl poleca
Re: Najlepsze miejsce na sesję ślubną?
Pełen uroku jest Park Moczydło koło którego mieszkamy i w którego pobliżu jest kościół. Jest piękny o każdej porze roku
http://www.um.warszawa.pl/v_syrenka/zie ... 1&mi_id=72 Jak wrócę do domku, to wrzucę też swoje zdjęcia
Każde miejsce jest dobre do zrobienia zdjęć, trzeba tylko dobrze zrobić zdjęcie
My mamy już parę pomysłów (np. plaża nad Wisłą, fontanna, może na jakimś moście) w sumie to sporo tego jest hihihi
Tylko i wyłącznie plener i to im mnie sztuczny tym lepiej. Ja jestem pasjonatem fotografii i nie wyobrażam sobie zdjęć na tle namalowanym na jakimś materiale.
Nie chciał bym znów reklamować swojego bloga, ale poruszyłem tam ten temat. Opisałem kilka miejsc, gdzie sam często robię zdjęcia i gdzie chciałbym mieć plener. Ciekawe miejsca na plener w warszawie Mi osobiście marzy się sesja w stawie, rzece itp. Już uzgodniłem z moją D., że poświęcimy suknię ślubną:) Piękne są wyniki. Podobała mi się też sesja, w której Pan Młody grał na akordeonie na starówce a Młoda chodziła z kapeluszem i zbierała na podróż poślubną:)
Wybraliśmy wczoraj plener i będzie to w ogrodzie i alejkach Zamku w Starewsi
![]() ![]()
My również chcemy zdjęcia w plenerze
A zdjęcia najprawdopodobniej w zamojskim parku i ewentualnie nad zalewem
My też będziemy mieli foty w plenerze, kilka dni po ślubie
Takie zdjęcia dużo bardziej nam się podobają, bo wychodzą naturalnie. No i można poszaleć
Prawdę mówiąc, nie wiem gdzie konkretnie Podobają mi się zdjęcia w opuszczonych budynkach, na mostach, w starych fabrykach, ale i te na łonie natury też są piękne (np.w zbożu, w makach, czy na plaży). Nasz fotograf powiedział, że lepiej się zdecydować na jeden rodzaj, bo inaczej nie będą ze sobą współgrały w albumie. I w sumie nie wiem teraz. Jeszcze się pomyśli
My wiemy,że na pewno nie będą to zdjęcia w parku czy fabryce, chcemy coś naprawdę baaardzo oryginalnego, co u wielu ludzi może wywołać grymas zniesmaczenia (przynajmniej moi rodzice tak zareagowali),a mianowicie w szpitalu,tylko raczej starszym z taką czarno-biała posadzką i do tego gadżety medyczne
Koneko nie powiem oryginalnie jeszcze takich fotek nigdy nie widziałam
Nie powinno być problemu jeśli zacznie się szukać wcześniej, ale to też zależy od miejsca bo wiadomo,że nie można chorym przeszkadzać. Póki co mamy jedno, ale nie w Warszawie, więc jako plan awaryjny
Koneko, moim zdaniem pomysł świetny. Ja akurat lubię oryginalne rozwiązania. Mam nadzieję, że uda Wam się znaleźć fajne miejsce i się pochwalicie efektem końcowym
To ja trzymam kciuki za to, żeby się Wam udało i też czekam na oglądanie fotek
koneko przyznam ze pomysł oryyginalny bardzo ale ciekawy:)
mozesz wcielić się w Panią pielęgniareczkę (biały strój jak znalazł;) ![]() "jesteś wszystkim.....wszystko jest Tobą"
w sumie w zimę mam mniejsze możliwości, ale znalazłam fotografa, który zrobi nam sesję nad morzem, a taka strasznie mi się marzy
noo. to co, że tam nie mieszkam, ale chce
a do tego ma byc to za darmo, bo dziewczyna portfolio tworzy
|