|
Natalia i Paweł
Natalia i Paweł
Już mam
EkspertWeselny.pl poleca
Natalia i Paweł
Dziewczyny coś namieszałam w tej galerii i zrobił się nowy link
Bardzo sie cieszę, że zdjęcia podobają się Wam ![]()
Natalia i Paweł
Przepiękne zdjęcia
![]() ![]()
Natalia i Paweł
Normalnie zaniemówiłam z wrażenia, wow ... Zdjęcia przepięknie! Wszystkie z duszą i pełne pozytywnych emocji. Wy ślicznie wyglądaliście, ładna z Was para tak w ogóle
Ale masz piękna pamiątkę teraz
Natalia i Paweł
Natalko, zdjęcia zapierają dech w piersiach - wyglądaliście bajecznie
Bukiecik prezentuję się bardzo ładnie, makijaż i fryzurka rówiesz, suknia...achhh...wszystko takie cudne Przepiękna PANNA MŁODA ...świadkowa miała super kieckę Aaaaa i prawie bym zapomniała, mama również pięknie sie prezentuje uffff ale się na zachwalałam ![]() ![]() "Całym sercem - aż do końca świata 05.09.2009" ...czekamy na cud...
Natalia i Paweł
Dziewczyny, aż się zawstydziłam
Bardzo fajnie czyta się tak niesamowicie miłe komentarze. Sukienkę z świadkową wybierałam JA, ale tak właściwie to świadkowa i moja druga przyjaciółka "konkurowaly" o tę sukienkę. A historię z mamy kreacją to Wam opowiadałam - ale ciężko było jej coś znaleźć A pamiątkę mam naprawdę przepiękną. Na pewno nieraz zgłoszę się do fotograf na sesję zdjęciową ![]()
Natalia i Paweł
No no, droga Pani K.
Cudnie! Pięknie! Od was to aż kipi szczęściem i widać jak bardzo się cieszycie. Chyba Cie musiała szczęka boleć od tego uśmiechania Twoja mama świetnie ubrana, aż pozwól, ze pokażę mojej, moze to ją zainspiruje Świadkowa też świetnie ubrana. A zdjęcia z pleneru są naprawdę dobre, wyglądacie bardzo naturalnie. Brawo dla fotografa ![]()
Natalia i Paweł
Beatko Moja mama kupiła sukienke w sklepie PrettyOne - mają tam pięknie kreacje i co chwila są inne, czyli na rynku niema wielu tych samych modeli. Ja bardzo ten sklep polecam
No trochę nas szczęki bolały, ale ten uśmiech to tak sam z siebie pojawiał się na naszych buziach Jeszcze raz Wam dziękuję ![]() ![]()
Natalia i Paweł
Natalia piękne zdjęcia, jak żywe! Twój fotograf to prawdziwy mistrz! Pięknie wyglądacie, a Ty po prostu lśnisz w swej sukni
Na pewno jeszcze nie raz sięgniesz do tych zdjęć i powspominasz sobie