|
Natalia i Paweł
EkspertWeselny.pl poleca
Natalia i Paweł
Natalia piękne zdjęcie, wyglądacie zachwycająco
![]()
Natalia i Paweł
Basiu mnie też fotograf narobił smaka, ale co zrobić, trzeba czekać... mogę Wam jeszcze zaprezentować kudłatego, który zdecydowanie znudzony był tą sesją
http://img339.imageshack.us/img339/1284/ds19095s.jpg Dziękuję Wam za miłe słowa ![]() Ostatnio edytowano 25 maja 2011, 02:15 przez Natalia, łącznie edytowano 1 raz
![]()
Natalia i Paweł
Galwin jest boski
![]() ![]() "Kiedy decydujesz się na dziecko, zgadzasz się, że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem." K.Hadley
Natalia i Paweł
Ohc, uroczy psiak
![]()
Natalia i Paweł
Piękni oboje jesteście i też nie mogę sie doczekać reszty zdjęc
A piesek... pieska już skomentowałam na nk
Natalia i Paweł
Hahaha Na szczęście już to opanowaliśmy.
No właśnie, co to ten koniec świata ma znaczyć, co ![]()
Natalia i Paweł
Natalko, wyglądasz bajecznie
Oczywiście mąż i Galwin również wyglądają powalająco ![]() ![]() "Całym sercem - aż do końca świata 05.09.2009" ...czekamy na cud...
Natalia i Paweł
Ano miało oznaczać, że jest to jedno z lepszych zdjęć plenerowych jakie w życiu widziałam i aż żałuję, że swoich kotów na ślub nie mogę przyprowadzić hahaha
Natalia i Paweł
No jak to nie możesz ![]()
Natalia i Paweł
Natalia super fotka
P.S. Dobry wybór fotografa
Natalia i Paweł
Natalia przepięknie wyglądacie
![]() ![]()
Natalia i Paweł
Piękne zdjęcia i pięknie wyglądacie ahh... Życzę dużo miłości
Natalia i Paweł
Dziękuję Wam
Wicky Taki już urok naszego kudłacza - kradnie serca większości osób które go zobaczą margolciu Nie da się ukryć, że był to członek naszej rodziny, takie nasze maleństwo ![]()
Natalia i Paweł
No nie takie znowu maleństwo heh Ale jest słodki, milusi i uroczy, i temu nikt nie zaprzeczy
Natalia i Paweł
No i mamy zdjęcia
Pochwalę się moim bukiecikiem ![]() ![]()
Natalia i Paweł
Cudo ![]()
To ja już zapisuję się w kolejkę oczekujących ![]() ![]() "Kiedy decydujesz się na dziecko, zgadzasz się, że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem." K.Hadley
Natalia i Paweł
I ja
Natalia i Paweł
Kochane, wysłałam Wam linki - jeśli kogoś pominęłam to bardzo przepraszam
Bardzo trudno było mi wybrać te zdjęcia najładniejsze... Wszystkie mi się podobają ![]()
Natalia i Paweł
A ja powiem: wow, wow, wow
Cudne zdjęcia ![]() ![]() "Kiedy decydujesz się na dziecko, zgadzasz się, że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem." K.Hadley