|
Obniżenie kosztów wesela
Obniżenie kosztów wesela
Hej, ostatnio znalazłam w internecie kilka portali, które oferują rabaty u różnych firm. Słyszeliście może coś o takich portalach?
EkspertWeselny.pl poleca
Obniżenie kosztów
Nie słyszałam o nich. Jednak wiem, że jak ktoś wybiera usługi konsultanta ślubnego, to ten konsultant ma zniżki w różnych miejscach i na różne usługi
Obniżenie kosztów
Za to za samego konsultanta zapłaci się sporą kwotę.
Obniżenie kosztów
Powiedzmy, że jeśli mamy konkretną wizję wesela, którą trudno byłoby zrealizować bez pomocy konsultanta, wtedy takie zniżki rzeczywiście mogą pomóc. Ale to tylko przy kosztownych planach na slub i wesele, np. wyjazdowe. Przy planowaniu mniej więcej tradycyjnej imprezy, lepiej i taniej wyjdzie bez konsultanta i przy szukaniu zniżek samodzielnie, np przez Groupon czy inny portal tego typu.
Obniżenie kosztów
Napisałam maila do portalu, który daje zniżki np na sale weselną, fotografa na wesele itp i po 3 dniach otrzymałam kartę. Jest to portal weselne-rabaty.pl mam nadzieję, że zniżki rzeczywiście są udzielane.
Obniżenie kosztów
Ale chodzi ci o te portale grupowego zakupu typu Groupon czy coś w tym stylu.
Tam są raczej okazje jednorazowe, bo kto sprzedaje kolację wartą 100 zł za 25 zł. To raczej promocja.
Obniżenie kosztów wesela
Nie, właśnie rabaty są ważne np rok. W zależności od firmy widziałam np rabaty 10 % albo jakiś gratis.