|
Obrączki kupione / zamówioneObrączki kupione / zamówione
Zapraszam do zamieszczania zdjęć obrączek, które już kupiliście i które czekają na ten jeden dzień :]
Ślubowaliśmy 27 czerwca 2009r.
![]()
EkspertWeselny.pl poleca
Re: Klasyczne
Dlatego,że są ładne i najbardziej praktyczne. Spójrzmy na obrączki naszych rodziców czy dziadków. Po tylu latach jak ładnie wyglądają. A myślę,że takie nowoczesne nie będą tak trwałe. A tak wyglądają nasze nasze (czekają w domku na czerwiec)
![]()
Koneko nie widziałam, żeby ktoś miał obrączki z białego złota
Agness1s2 my zdecydowalismy sie na biale zloto,bo mi zolte jakos nigdy do mnie nie pasowalo, a Bartka zindoktrynowalam i teraz tez juz zadne inne mu sie nie widzi
Musimy jeszcze cos wygrawerowac,do tej pory nie zdecydowalismy co, ale jeszcze jest czas.
Re: Kupione
Nasze już leżą w domku i czekaja na tą chwile
Nasze już też leżą i czekają, a można je zobaczyć w moim suwaczku
![]() ![]() "Kiedy decydujesz się na dziecko, zgadzasz się, że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem." K.Hadley
My nie planowaliśmy co prawda już kupować ale była okazja i kupiliśmy
Na zdjęciu dokładnie nie widać ... w środku jest białe matowe złoto a po bokach żółte błyszczące
my zamówilismy nasze:):):):)
z białego złota- w Red Rubin- obieramy 2.12:):):) ale jestem podekscytowana ![]() "jesteś wszystkim.....wszystko jest Tobą"
super, szybko zleci
Monix pochwal nam się jakimś zdjęciem ![]()
plus minus takie- te sa najbardziej podobne do tych ktore wybralismy- tylko obie sa idenstyczne- moja nie bedzie miąła brylancików
![]() "jesteś wszystkim.....wszystko jest Tobą"
Gratuluję
Ślubowaliśmy 27 czerwca 2009r.
![]()
narazie moje wrażenia sa jak najbardziej pozytywne:) teraz jest znizna 10-20% Pani była bardzo mila pomocna i kompetentna- mama nadzieje ze po odbiorze moje odczucia sie nie zmeinia ale puki co nic na to nie wskazuje:D- jak odbiuerzemy to Wam opowiem co i jak:)
Dziewczęta dacie wiare że już dzowniła do nas Pani że są nasze obraczki(jeszcze nie do końca gotowe) i mozemy je przyjechać przymierzyć:):):):):) Zamówilismy je 2 listopada i babeczka poprosiła nas o przymiarkę już naszych przed wykonaniem tego"rowka" i wczoraj Pani dzowni że już są:):):) także dzisiaj dopinamy sprawę przymiarki i grawerki- i tu pojawia się zagwostka co byscie radzily zrezygnowac z tekcika na rzecz daty czy data nie koniecznie musi byc? ![]() "jesteś wszystkim.....wszystko jest Tobą"
eeeee no to superowo
ja póki co to chciałbym mieć datę na obrączkach. Czy dobrze rozumiem, ze wy możecie mieć albo datę albo tekst?
tzn ja chcialabym i to i to tzn i tekst z imionami i data ale takie rzeczy to chyba tylko w Erze:( bo wychodzi na moejj 27 znaków a na Darka 29:(:(:(:(:(:(:( wiec z czegos zrezygnowac powinnismy:P ![]() "jesteś wszystkim.....wszystko jest Tobą"
to jakoś dużo wychodzi tych literek-cyferek. To może imiona + data cyfrowa (tak żeby nie pisać miesiąca tylko cyferką go znaczyć?)
my właśnie bijemy się z myslami chcielibyśmy zawrzeć coś takiego: Obrączka damska: Jesteś WSZYSTKIM-D 16.05.09 Obrączka męska WSZYSTKO jest Tobą-M 16.05.09 no nic tak sobie mysle najwyzej zrobimy bez daty;) ![]() "jesteś wszystkim.....wszystko jest Tobą"
Ja myslę, że chyba nie będzie problemu żeby zawrzeć taki tekst, no ale musicie sie dowiedzieć jak pójdziecie przymierzać obraczki
dziekuje :*:*:*:* dam Wam znać na czym staneło:) ![]() "jesteś wszystkim.....wszystko jest Tobą"
Re: Białe czy żółte złoto? A może łączone?
Nio my będziemy mieć łączone już je wklejałam ale wkleję jeszcze raz i jeszcze kilka ciekawych modeli