|
ODRADZAM FOTO-MARWEX
ODRADZAM FOTO-MARWEX
Zdecydowanie odradzamy firmę Foto-Marwex, z którą mieliśmy nieprzyjemność współpracować w 2010 roku. Niestety popełniliśmy błąd kierując się zdjęciami z ich strony internetowej oraz otrzymanymi przykładowymi filmami. Materiał z naszego ślubu okazał się być czymś zupełnie oderwanym od tego, co zaprezentowano nam przed podpisaniem umowy. Zdjęcia były nieobrobione, 90% z nich było prześwietlonych , źle wykadrowanych, nieostrych itd. - nie był ich w stanie poprawić nawet specjalista. Film wyglądał jak sklejka ujęć zmontowana na kolanie, bez początku, bez zakończenia. Generalnie, całe wykonanie było niestaranne i nieestetyczne. Co więcej, Foto-Marwex wykasował pliki źródłowe, zanim zdążyliśmy odebrać i zaakceptować nasz materiał. W efekcie musieliśmy powtarzać plener z innym fotografem, a materiały filmowe poprawiać we własnym zakresie, co kosztowało nas mnóstwo czasu, nerwów jak również pieniędzy. Dodatkowo, podczas całej tej przygody z Foto-Marwex byliśmy zwodzeni i okłamywani. Jednym słowem totalny brak uczciwości i profesjonalizmu.
EkspertWeselny.pl poleca
ODRADZAM FOTO-MARWEX
My mielismy na swoim ślubie włąśnie tą firmę i jesteśmy zachwyceni zdjęciami i filmami, które dla nas zrealizowali.
Materiały za ktore zapłaciliśmy, były tak piękne, że od razu pokazałam je całej rodzinie i znajomym. Zdjęcia nie są nudne, są fajnie zrobione i wyretuszowane w bardzo profesjonalny sposób. Zdjęcia, które nam wykonali znajdują się u nich w pierwszej galerii (blondynka i brunet). To co mi się spodobało, to to, że przyjechali na czas, elegancko ubrani, aparat miał duży obiektyw, a kamera wygladała jak z tvn-u (duża-profesjonalna). Byłam więc spokojna widząc ich zaangażowanie, że zdjęcia, film, album - będą piekne. Moja kuzynka gdy zobaczyła fotki, to skontaktowała się z nimi, by sobie ich zaklepać na swój ślub, ale Pan Piotr (fotograf) powiedział jej, że ten temin mają już zajęty. Szkoda, bo warto mieć kogoś sprawdzonego. Teraz kuzynka szuka po innych firmach, w których zdjęcia są przeciętnej jakości, a cena ta sama co w Foto-Marwex. Zaznaczam, że moja opinia jest szczera i nie mam interesu by zachwalać tą firmę. Ale wykonali kawał dobrej roboty, a rezultaty zdjęć, filmów, są znacznie lepsze niż przypuszczałam. Dziękuję wam za piękną pamiątkę i rozsądną cenę. Z czystym sercem polecę was znajomym (zresztą oni widzieli was w akcji na moim ślubie). Dobra firma, przetestowana na moim weselu.
ODRADZAM FOTO-MARWEX
Tak, tak Karolino (a przynajmniej na tym forum Karolino, bo na każdym inaczej się moja droga nazywasz
). Dostałam w kilku miejscach wiadomość od 'tej firmy':Cześć ! Piszę bo warto mieć kogoś sprawdzonego na swoim ślubie, by się nie rozczarować. Jeśli szukasz sprawdzonej 2 osobowej ekipy - fotografa i kamerzysty-to mogę ci wraz z moim mężem polecić firmę, która nam w maju robiła zdjęcia i film z całego ślubu. Zdjęcia wyszły naprawdę pięknie, a film jest fachowo zrealizowany ( wzruszający, dynamiczny, czasem śmieszny)- często z mężem z sentymentem do niego wracamy. AHA fotki z mojego wesela są u nich na stronce w pierwszej galerii. Chyba nawet zamieścili też na stronie filmiki weselne. tu: http://www. foto-marwex. cdx.pl Mam nadzieję, że pomogłam-firma przetestowana na moim weselu Pozdrawiam Karola i Marek (ślub – maj 2010) Pani "Karolina" jest tak zadowolona, że na wielu forach wysyła tą wiadomość do setek użytkowników. Żenująca reklama.. Szczególnie, że o firmie krąży wiele niepochlebnych opinii. Jak dla mnie jak ktoś dopuszcza się takiego kłamstwa jest od razu skreślony. Mam nadzieję, że wiadomości, którymi zaśmiecacie skrzynki dadzą innym do myślenia. A może i wam? Zamiast żałosnych reklam radzę podnieść poziom swoich usług. Proste, choć dla niektórych zbyt trudne.
ODRADZAM FOTO-MARWEX
Ciekawe, że fotografom też to wysyłają... Nie lubię spamu, a ten był wyjątkowo perfidny i nieudany :| Także otrzymałam kiedyś takiego maila, dlatego wątek mnie zainteresował. Dziwna taktyka jak na poważną (?) firmę...