OGŁOSZENIA - Fotografia ślubna

Piękne zdjęcia i świetny film to pamiątka na całe życie. Warto ten dzień utrwalić.

OGŁOSZENIA

Post przez AWQ » 11 maja 2010, 18:43

Niebanalna fotografia ślubna i okolicznościowa w promocyjnej cenie!!!

Fotografia to moja pasja od ponad 8 lat. Wkładam w nią dużo serca i staram się, by moje fotografie oddawały charakter uchwyconych na nich osób i atmosferę chwili. Jestem otwarty na wizję innych osób i ich sugestię. Chcecie Państwo wybrać styl fotografii? Chcecie by miała niepowtarzalny klimat? Marzycie o sesji w upatrzonym od dawna miejscu? Z pewnością wypracujemy razem wizję, która będzie Wam odpowiadać - przecież o to tak naprawdę chodzi, by uchwycić piękno chwili i czerpać radość z zarejestrowanych wspomnień!!

Obecnie buduję portolio ślubne, zatem proponuję cenę bazową 300 zł (w tej cenie wliczone są płyty ze zdjęciami). Cena obejmuje fotoreportaż z uroczystości ślubnej i sesję plenerową w wybranym przez

Państwa terminie. Dojazd w promieniu 50km od Poznania bądź Gostynia - bezpłatnie!

Zapewniam profesjonalną obróbkę zdjęć.

W mojej ofercie znajdują się również zdjęcia okazjonalne oraz portretowe.

Kontakt:
tel. kom. 513 953 053
mail: adam.wasielewski@gmail.com

przykładowe zdjęcia można zobaczyć pod adresem:
http://picasaweb.google.com/adam.wasiel ... LrntdK6CQ#
AWQ
Nowy User
Nowy User

EkspertWeselny.pl poleca

Pan Polecacz
II
II

Status rodzinny: narzeczony
Data ślubu: 5 sierpień 2011
Miejsce ślubu: Warszawa

Post przez fotogenico » 13 maja 2010, 09:39

fotogenico - klasyczny reportaż ślubny bez sztucznego upiększania.

fotografia ślubna na terenie całej Polski. ceny od 1200 zl za cały pakiet ( przygotowania, ceremonia, wesele ) wraz z albumem.

kilka wolnych terminów na 2010, przyjmujemy rezerwacje na 2011.

zapraszam na nową stronę/bloga: http://fotogenico.pl
fotogenico
Nowy User
Nowy User

Fotograf Ślubny

Post przez pamajefoto » 17 maja 2010, 09:14

Witam
Jeśli szukacie fotografa ślubnego to zapraszam na http://www.pamjefoto.pl lub www.pamajefoto.iportfolio.pl
Mamy wolne terminy na 2010 i 2011.
W razie pytań proszę pisać pamajefoto@gmail.com
pamajefoto
Nowy User
Nowy User

OGŁOSZENIA OGŁOSZENIA

Post przez sqall » 20 maja 2010, 15:05

http://swietnezdjecia.pl/slub.swf - zapraszamy do współpracy. NIE JESTEŚMY AMATORAMI. Działamy na 2 aparaty, zdjecia w portfolio są z zeszłego sezonu. Obecnie budujemy portfolio na całkowicie nowym sprzęcie, poszukuję więc par młodych na najbliższe tygodnie, którym zrobilibyśmy zdjęcia nieodpłatnie, zapraszam - nawet jeśli już macie fotografa - potrzebujemy kilku ujęć z każdego elementu wesela, także raczej zatrudnionemu profesjonaliście nie będziemy wchodzili w drogę. Gwarantuję przy tym iż te kilka zdjęć, w 90% przypadków będzie stanowiło wasze ulubione pamiątki ze ślubu.
Za zwrot kosztów możemy także zaprojektować album lub fotoksiążkę.
Terminy późniejsze niż połowa czerwca - ceny do ustalenia indywidualnie.
795 882 194, sqall@wieszowa.pl
sqall
Nowy User
Nowy User

OGŁOSZENIA OGŁOSZENIA

Post przez foslupczewski » 22 maja 2010, 22:59

Fotograf na wesele Fotografia ślubna. Piękne zdjęcia ślubne. Słupsk, Sławno, Koszalin, Bytów, Lębork, Gdynia, Gdańsk
http://foto-wesele.eu/
http://slupczewski.pl/
Obrazek
foslupczewski
Nowy User
Nowy User

Kamerzysta

Post przez milka77 » 24 maja 2010, 13:08

799 zł za
• przygotowanie Panny i Pana młodego
• czołówka komputerowa ze zdjęciami
• przyjazd i ślub w kościele
• życzenia
• przyjęcie weselne (ważne momenty, zabawa)
• oczepiny
• zakończenie
(długość ok. 2,5-3 godz. 2 komplety płyt (po 2 szt.),
okładka foto, nadruk na płycie)

I cena jak widzę nie uległa zmianie ale są i tańsze pakiety nawet na stronie firmy która Nam kamerowała http://hd-studio.pl/
milka77
Nowy User
Nowy User

OGŁOSZENIA OGŁOSZENIA

Post przez maxandart » 27 maja 2010, 19:05

DARMOWE SESJE ŚLUBNE - KRAKÓW!

www.maxandart.pl
Dlaczego za darmo? Potrzebujemy zdjęć do portfolio oraz rekomendacji od par.

Wykonamy pełny reportaż z dnia ślubu - przygotowania, błogosławieństwo, ceremonia w kościele lub USC, wesele, plener w dniu ślubu lub innym.

Pracujemy we dwoje. To dla Was dwa razy więcej zdjęć. Dwa razy większa szansa na uchwycenie każdego ważnego momentu. Dwa odmienne punkty widzenia. Jeden cel - dostarczenie kompletnego materiału Klientowi.

Jesteśmy elastyczni. Chętnie wsłuchujemy się w Wasze opinie i propozycje.

Nie ustalamy sztywnych ram. Wszystko omawiamy z Wami, bo to dla Was powstają ujęcia i Wasze wspomnienia mają zostać zarejestrowane tak, jak je zapamiętaliście.

Sami możecie zdecydować kiedy i gdzie chcecie, abyśmy wykonali sesję plenerową. Na Waszą prośbę zapewniamy na niej obecność profesjonalnej wizażystki.

Nie doliczamy ukrytych kosztów. Dojazd, dłuższa praca i kilka dodatkowych ujęć w albumie to norma w pracy fotografów, nie zamierzamy Was tym w żadnym wypadku obarczać.

Wszystkie zdjęcia, które Wam przestawimy zostaną poddane profesjonalnej obróbce i otrzymacie je na płycie DVD. Dodatkowo możemy wykonać wedle Waszego uznania płyty dla rodziców i gości.

Nie zwlekamy z realizacją. Wiemy, że czekacie na zdjęcia z niecierpliwością, ale zdajemy też sobie sprawę, że oczekujecie najwyższego poziomu usług. Pracując we dwoje radzimy sobie bardzo sprawnie i możecie być pewni, że zobaczycie zdjęcia tak szybko, jak to możliwe bez kompromisów, jeśli chodzi o ich jakość.

Wykonujemy albumy tradycyjne, fotoksiążki, fotoobrazy, duże formaty zdjęć gotowe do powieszenia na ścianie - wszystko wedle Waszego gustu i potrzeb.

Bardzo chętnie współpracujemy i słuchamy Waszych propozycji dotyczących tworzenia albumu i odbitek - możecie samodzielnie wybrać rodzaj, wielkość, kolor kart, papier, ... dosłownie wszystko co dotyczy Waszych zdjęć. Chętnie przedstawimy Wam próbki i pomożemy dokonać wyboru.

Na Waszą prośbę możemy wykonać chroniony hasłem internetowy album z Waszymi zdjęciami - najszybszy sposób na podzielenie się zdjęciami z gośćmi w całej Polsce i na świecie.

Pamiętajcie - najważniejsze dla nas jest Wasze zadowolenie. Jeśli macie jakiekolwiek pytania piszcie śmiało: kontakt@maxandart.pl Odpowiadamy na każdego maila w ciągu 24 godzin.

POTRZEBUJEMY ZDJĘĆ DO PORTFOLIO WIĘC:
0zł
dla par które bierą ślub do 30 września 2010

Zawiera: pracę 2 fotografów podczas przygotowań, błogosławieństwa, ślubu, wesela do oczepin.

JEST MOŻLIWOŚĆ WYKONANIA TYLKO PLENERU.

Plener w dniu ślubu lub innym dniu. Miejsce wybieracie sami lub pozostawiacie nam jego wybór. Dojazd na terenie małopolski gratis.

Więcej informacji i przykładowe zdjęcia znajdziecie na naszej stronie internetowej:
www.maxandart.pl
maxandart
Nowy User
Nowy User

FOTOGRAFIA ŚLUBNA WARSZAWA

Post przez DKRZY » 29 maja 2010, 16:30

Fotografia Ślubna Warszawa

Zapraszam do zapoznania się z moją ofertą:
http://www.slub.fotoin.net
DKRZY
Nowy User
Nowy User

DARMOWY plener ślubny w Krakowie

Post przez maxandart » 29 maja 2010, 20:09

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Najważniejsze pytania i odpowiedzi:

Dlaczego za darmo?
Budujemy portfolio i potrzebujemy zdjęć do galerii.
To, że pracujemy za darmo nie oznacza, że zdjęcia będą nieobrobione lub gorszej jakości - otrzymacie ponad 100 profesjonalnie obrobionych fotografii na płycie DVD z możliwością wykonania albumu lub fotoksiążki.

Dla kogo?
Oferta dotyczy wszystkich par które biorą ślub do końca września 2010 roku

Szczególnie zachęcamy do skorzystania z oferty pary, które swój plener mają w dniu ślubu lub zrezygnowały z niego ze względu na koszty.

Jest możliwość wykonania pełnego reportażu - piszcie śmiało.

Kiedy macie wolne terminy?

Głównie w weekendy, najchętniej - tydzień po Waszym ślubie tak aby bez pośpiechu i problemów z pogodą przeprowadzić kilkugodzinną sesję

Gdzie?
Oferta darmowa dotyczy plenerów na terenie Krakowa, nie ma jednak problemu z dojazdem - w takim przypadku pracujemy za zwrot kosztów paliwa. Wybór miejsca na plener możecie pozostawić nam lub zaproponować samemu, wedle życzenia.

Zdjęcia wykona 2 współpracujących ze sobą fotografów, jest możliwość obecności wizażystki, koszt makijażu wynosił by ok. 30zł.

Przykładowe wykonane przez nas zdjęcia oraz więcej informacji znajdziecie na naszej stronie internetowej:

maxandart.pl

Kontakt:
Artek: 501 511 192
Max: 515 305 285
kontakt@maxandart.pl
maxandart
Nowy User
Nowy User

Zdjęcia za darmo

Post przez szymanskij » 30 maja 2010, 21:29

Witam :)

Jestem nowym użytkownikiem tego forum :) Chciałbym coś zaproponować. Otóż jednej parze z okolic Bydgoszczy mogę zrobić reportaż z dnia ślubu za darmochę w ramach pierwszego zlecenia. Oczywiście parę wybieram sobie sam. Proponuję to ponieważ otworzyłem firmę i chcę mieć jakieś swoje portfolio. Fotografią zajmuję się od jakiś 5 lat a teraz chciałem uczynić to moim źródłem dochodu. Czekam na propozycje od Państwa.

Kontakt:
szymanskij@plusnet.pl

Pozdrawiam,
Jarek
szymanskij
Nowy User
Nowy User

OGŁOSZENIA

Post przez maq123 » 2 cze 2010, 05:37

Witam,
chciałem zaoferować Państwu darmową sesję ślubną w plenerze bądź w studio fotograficznym.
Posiadam doświadczenie i studio fotograficzne.

Studio znajduje się w Łodzi.

Dla zainteresowanych z chęcią wyślę link do mojej strony

biuro@studiomk.com.pl

Pozdrawiam
maq123
Nowy User
Nowy User

PROMOCJA dla zapominalskich, roztargnionych i 'wrześniowców'

Post przez NietuzinkowyFotograf » 3 cze 2010, 18:16

Dla tych Par, które nie chcą sobie pozwolić na sztampę oraz nudne ujęcia z gitarą i walizką w tle przygotowałem specjalną ofertę na dwa zbliżające się miesiące - promocja dotyczy Lipca i Września 2010 :)

Gdy zmieniliście zdanie co do fotografa, gdy jeszcze się nie zdecydowaliście, gdy zapomnieliście, że brakuje jeszcze odpowiedzialnej osoby, która stworzy reportaż z tego dnia - służę pomocą ;)

Obejmuje ona wszystkie terminy w tych miesiącach, oprócz dat, co oczywiste, które są już zajęte.

Promocja polega na obniżeniu cen usług fotoreportażowych o 20%! Dotyczy to zdjęć o wybranym przez Was zakresie: może to być sama ceremonia lub pełny reportaż z plenerem w inny dzień :) Cena będzie zawsze niższa o 20% od stawek standardowych.

Usługa jest możliwa do wykonania na terenie całej Polski.

W pakiecie do usług lipcowych i wrześniowych dostępne są fotoksiążki wysokiej jakości (wywoływane, nie drukowane!) w niższych, atrakcyjnych cenach. Jedynie tradycyjne albumy oraz ewentualny dojazd pozostaje bez zmian.

Po szczegóły fotograficzne zapraszam na http://www.nietuzinkowa.com . Po detale umowy proszę pisać e-mailowo lub kontaktować się telefoniczne.

Z chęcią odpowiem na wszystkie, nawet najtrudniejsze pytania i spotkam się w celu omówienia oferty oraz zaprezentowania materiałów.

Pozdrawiam Pary z Lipca, z Września i wszystkie pozostałe też ! ;)

Łukasz Bera
Podpisu nie będzie, bo zdjęcia ślubne są tu najważniejsze :) - http://www.nietuzinkowa.com - Stawiam na oryginalność i pełną indywidualność współpracy :)
NietuzinkowyFotograf
Nowy User
Nowy User

OGŁOSZENIA

Post przez MalgosiaM » 4 cze 2010, 19:48

Agencja Promocyjna MULTI FASHION zaprasza na sesje ślubne. Zlecenia wykonywane są na terenie małopolski.
Współpracujemy z 5-cioma doświadczonymi fotografami których galerię można oglądnąc na naszej stronie (www.multi-fashion.com).

Konkurencyjne ceny, rożne pakiety.
W CZERWCU makijaż do sesji gratis.

W razie zainteresowania proszę o maila: m.miksa@multi-fashion.com lub biuro@multi-fashion.com lub telefon: 696 033 555, podam szczegóły oferty.

Pozdrawiamy
MULTI FASHION
www.multi-fashion.com
MalgosiaM
Nowy User
Nowy User

Fotograf

Post przez agatkaleg » 22 cze 2010, 07:45

Polecam fotografa który był u mnie. Jest niedrogi 650-1200 i robi świetne zdjęcia. W cenie jest cały reportaż. Dodaje fajny album.
[url =http://www.kdzumak.pl]Krystian Dżumak FOTOGRAFIA[/url]
Warto był zapłacić.
agatkaleg
Nowy User
Nowy User

Profesjonalny i bardzo dobry fotograf

Post przez Aliche » 23 cze 2010, 14:27

Witam wszystkich. Polecam przejrzeć zdjęcia bardzo dobrego fotografa: http://karolczykkarol.carbonmade.com/ oraz http://drwydrol.digart.pl/digarty/?f=&s=o&k=m. W razie jakichkolwiek pytań proszę się ze mną kontaktować. Pozdrawiam :)
Aliche
Nowy User
Nowy User

Fotograf

Post przez jkfotografia » 30 cze 2010, 11:22

Ja moge poleciś własne usługi. Zapraszam na moją stronę:
JKfotografia - FOTOGRAFIA ŚLUBNA Żory, Rybnik, Katowice, Gliwice, Pszczyna
Pozdrawiam
Kuba
jkfotografia
Nowy User
Nowy User

Fotograf

Post przez Ajlona » 6 lip 2010, 16:23

Ja osobiście polecam firmę Double Art. Mają atrakcyjne ceny dopasowane do indywidualnych potrzeb każdej z par.
Szczegóły na stronie: http://www.doubleartstudio.fotea.pl/
Ajlona
Nowy User
Nowy User

OGŁOSZENIA

Post przez 1do1 » 10 lip 2010, 14:06

Witam

Proponuję Państwu wykonanie zdjęć ślubnych
w technice cyfrowej.

Co obejmuje usługę:

Dokumentację fotograficzną przygotowań do zaślubin, ceremonii,
zabawy weselnej oraz sesji ślubnej młodej pary.

Otrzymują Państwo
200-300 obrobionych i przygotowanych do druku zdjęć.

Każdej fotografii poświęcam czas na jej obróbkę oraz retusz.
.
Na życzenie mogą otrzymać Państwo również zdjęcia bez obróbki.

Zdjęcia przekazywane są na płycie DVD / CD w 3 egzemplarzach.

Zdjęcia są gotowe do odbioru po 24godzinach od zakończenia wykonywanego zlecenia.

CENA : 950zł

Jestem młodym fotografikiem i doskonale wiem jak ważny jest dzień ślubu dlatego daję z siebie wszystko pracując na Państwa piękne pamiątki.

Postawcie na młodość i wigor w kreatywnej fotografii ślubnej!

Zapraszam na stronę by bliżej zapoznać się z moimi pracami:

http://www.1do1.com.pl

Działam na terenie takich miast jak:
Wrocław, Oława, Trzebnica, Oleśnica, Kąty Wrocławskie, Siechnica,Długołęka oraz w okolicach.

Kontakt:

tel 604 544 271

realizacje@1do1.com.pl

Obrazek
Obrazek
Obrazek
1do1
Nowy User
Nowy User

FOTOGRAF I KAMERZYSTA

Post przez WAWA » 19 lip 2010, 10:29

Polecam sprawdzonego fotografa zdjęcia i filmy godne polecenia www.wawafilm.pl
WAWA
Nowy User
Nowy User

ODSTĄPIE FOTOGRAFA NA WESELE 06 SIERPNIA 2011

Post przez Pyniakolada » 22 lip 2010, 18:45

Odstąpię profesjonalnego fotografa ślubnego na wesle 06 sierpnia 2011 ( możliwy też inny termin).

* Wpłacona zaliczka 1100 zł
* Całkowity koszt około 3700 zł pakiet rozszerzony z sesją plenerową w innym dniu (możliwa zmiana pakietu)

Umowę podpisaliśmy w zeszłym roku stąd ceny są jeszcze niższe niż obecnie.
Zdjęcia fotografa dostępne są na blogu http://blog.pawelborowka.pl/
W przypadku zainteresownia prosze o kontakt 508-335-179 lub russianb3@gmail.com
Pyniakolada
Nowy User
Nowy User

OGŁOSZENIA

Post przez MarcinDrobny » 24 lip 2010, 18:06

Klasycznie, nowocześnie lub jeszcze jakoś inaczej jeśli trzeba. Pełna obsługa fotograficzna ceremonii ślubnych - przygotowania, ceremonia, wesele, plener jak również inne imprezy okolicznościowe. Zapraszam do obejrzenia przykładowych zdjęć na http://www.marcindrobny.pl . Pracuję w głównie w Warszawie i Krakowie oraz okolicach, ale na życzenie mogę dojechać wszędzie. Posiadam licencję kurii na wykonywanie zdjęć podczas ceremonii liturgicznych.

Obrazek
MarcinDrobny
Nowy User
Nowy User

Fotograf

Post przez mrtwigg » 26 lip 2010, 00:40

polecam fotografa:

www.grzesiekgalazka.com
mrtwigg
Nowy User
Nowy User

Promocje i upusty na rok 2010 i 2011! - Nietuzinkowe zdjęcia

Post przez NietuzinkowyFotograf » 2 sie 2010, 13:14

Nietuzinkowe zdjęcia, bez sztampy, reportaż na poziomie!

Promocja polega na obniżeniu cen usług fotoreportażowych o 25 lub 20%!

Dotyczy to zdjęć o wybranym przez Was zakresie: może to być sama ceremonia lub pełny reportaż z plenerem w inny dzień :) Cena będzie zawsze niższa o 25 lub 20% od stawek standardowych.

Usługa jest możliwa do wykonania na terenie całej Polski.

Szczegółowo:

Rok 2010:

4.09.2010 - -25%
18.09.2010 - -25%
25.09.2010 - -25%

2.10.2010 - -20%
23.10.2010 - -20%
30.10.2010 - -20%

Rok 2011:
Dla poniższych dat ceny w ofercie jak za rok 2010.
7.05.2011
14.05.2011
28.05.2011

W pakiecie do usług dostępne są fotoksiążki wysokiej jakości oraz tradycyjne albumy oraz ewentualny dojazd, których cena pozostaje bez zmian.

Po szczegóły fotograficzne zapraszam na www.nietuzinkowa.com . Po detale umowy i pełną ofertę proszę pisać e-mailowo lub kontaktować się telefoniczne.

Z chęcią odpowiem na wszystkie, nawet najtrudniejsze pytania i spotkam się w celu omówienia oferty oraz zaprezentowania materiałów.

Pozdrawiam.

Łukasz Bera
Podpisu nie będzie, bo zdjęcia ślubne są tu najważniejsze :) - http://www.nietuzinkowa.com - Stawiam na oryginalność i pełną indywidualność współpracy :)
NietuzinkowyFotograf
Nowy User
Nowy User

OGŁOSZENIA

Post przez VideoFotoOpole » 3 sie 2010, 18:36

Robert Cieśla
Video-Foto-Opole
45-286 Opole, ul. Skautów Opolskich 2
Kontakt: 606 444 692
www.video-foto-opole.pl
VideoFotoOpole
Nowy User
Nowy User

Błażej Maziarz (Gdańsk) - zwaniam termin 18.09.2010

Post przez rhomcio » 4 sie 2010, 12:54

Witam,
Mam podpisaną umowę z panem Błażejem Maziarzem z Gdańska na fotografowanie dnia 18.09.2010. Niestety ślub się nie odbędzie, tak więc muszę zerwać umowę. Jeśli ktoś jest zainteresowany usługami pana Błażeja proszę o kontakt z nim lub ze mną (505527434).
rhomcio
Nowy User
Nowy User

21film z Łodzi - zwalniam termin 18.09.2010

Post przez rhomcio » 4 sie 2010, 12:56

Witam,
Mam podpisaną umowę z panem Grzegorzem Pietrzakiem na wideofilmowanie dnia 18.09.2010. Niestety ślub się nie odbędzie, tak więc muszę zerwać umowę. Jeśli ktoś jest zainteresowany usługami pana Grzegorza proszę o kontakt z nim.
rhomcio
Nowy User
Nowy User

OGŁOSZENIA

Post przez szort » 10 sie 2010, 13:50

Witam, zaczynam dopiero przygodę z filmowaniem, chciałbym mieć jakiś film w portfolio z parką w strojach ślubnych. Wszystko za darmo jedyne koszty dojazdu w docelowe miejsce, myślę że z pół dnia wolnego, oraz chęci i duży uśmiech. Nie obiecuję super materiału lecz nawet jak będzie słaby młoda para go dostanie dla siebie, i zdecyduje co z nim dalej zrobić. Będzie to sesja plenerowa, miejsce do uzgodnienia.

Teren Mysłowice...Katowice ( + - 25km)
Termin do końca wakacji
Materiał: HD, max 5min
Kontakt GG: 7500837 lub mail grzesqmx@gmail.com
szort
Nowy User
Nowy User

Wykonam sesje

Post przez kumo » 20 sie 2010, 19:42

Wykonuje zdjecia od reportazu poprzez glamour, portret po fashion. Wykonam również nietuzinkowe sesje ślubne. Dostosuje się do oczekiwań najbardziej wymagających zleceniodawców. Wykonywałem zdjęcia z wody, ziemi jak równiez powietrza. Żaden pomysl i miejsce nie jest dla mnie przeszkoda.
Moje prace mozna obejzec na:
www.kumosinski.com
www.maxmodels.pl/kumo.html
www.kumo.digart.pl
kumo
Nowy User
Nowy User

Fotografia ślubna

Post przez Ati » 30 sie 2010, 04:16

Zapraszam wszystki pary do zapoznania sie z moim portfolio.
http://www.wix.com/AtiNov/Ati

oraz na blogu http://ati-atomowka.blogspot.com/
Ati
Nowy User
Nowy User

Hurghada Egipt - 06.11 - 18.11 - Szukam pary młodej - plener

Post przez maziarzpl » 5 lis 2010, 00:16

Witam,

Nazywam się Błażej, jestem fotografem. W dniach 06.11 - 18.11 będę przebywał w Hurghadzie. Z wielką przyjemnością wykonam plener ślubny w tropikach zainteresowanej parze.

Para młoda może być nawet parę lat po ślubie... ważne żeby miała swoje stroje ślubne.

Sesję wykonam za darmo, warunkiem jest wyrażenie zgody na publikację zdjęć z sesji na mojej stronie www przez pozującą parę.

Moje prace można zobaczyć na stronach: http://www.fotografia.slubna.info oraz http://www.blog.maziarz.pl

Chętne pary proszone są o wysłanie na maila (podane na stronie http://www.fotografia.slubna.info/) informacji o sobie, terminie sesji, który Państwu pasuje oraz podanie numeru telefonu. Proszę o kontakt mailowy.

Przepraszam za zawracanie głowy nie zainteresowanym i zapraszam chętne pary!

Pozdrawiam
maziarzpl
Nowy User
Nowy User

Status rodzinny: Żonaty

Poprzednia stronaNastępna strona