|
Piękne zdjęcia i świetny film to pamiątka na całe życie. Warto ten dzień utrwalić.
przez AWQ » 11 maja 2010, 18:43
Niebanalna fotografia ślubna i okolicznościowa w promocyjnej cenie!!! Fotografia to moja pasja od ponad 8 lat. Wkładam w nią dużo serca i staram się, by moje fotografie oddawały charakter uchwyconych na nich osób i atmosferę chwili. Jestem otwarty na wizję innych osób i ich sugestię. Chcecie Państwo wybrać styl fotografii? Chcecie by miała niepowtarzalny klimat? Marzycie o sesji w upatrzonym od dawna miejscu? Z pewnością wypracujemy razem wizję, która będzie Wam odpowiadać - przecież o to tak naprawdę chodzi, by uchwycić piękno chwili i czerpać radość z zarejestrowanych wspomnień!! Obecnie buduję portolio ślubne, zatem proponuję cenę bazową 300 zł (w tej cenie wliczone są płyty ze zdjęciami). Cena obejmuje fotoreportaż z uroczystości ślubnej i sesję plenerową w wybranym przez Państwa terminie. Dojazd w promieniu 50km od Poznania bądź Gostynia - bezpłatnie! Zapewniam profesjonalną obróbkę zdjęć. W mojej ofercie znajdują się również zdjęcia okazjonalne oraz portretowe. Kontakt: tel. kom. 513 953 053 mail: adam.wasielewski@gmail.comprzykładowe zdjęcia można zobaczyć pod adresem: http://picasaweb.google.com/adam.wasiel ... LrntdK6CQ#
-
AWQ
- Nowy User

-
EkspertWeselny.pl poleca
-
Pan Polecacz
- II
.png)
-
- Status rodzinny: narzeczony
- Data ślubu: 5 sierpień 2011
- Miejsce ślubu: Warszawa
przez fotogenico » 13 maja 2010, 09:39
fotogenico - klasyczny reportaż ślubny bez sztucznego upiększania. fotografia ślubna na terenie całej Polski. ceny od 1200 zl za cały pakiet ( przygotowania, ceremonia, wesele ) wraz z albumem. kilka wolnych terminów na 2010, przyjmujemy rezerwacje na 2011. zapraszam na nową stronę/bloga: http://fotogenico.pl
-
fotogenico
- Nowy User

-
przez pamajefoto » 17 maja 2010, 09:14
Witam Jeśli szukacie fotografa ślubnego to zapraszam na http://www.pamjefoto.pl lub www.pamajefoto.iportfolio.plMamy wolne terminy na 2010 i 2011. W razie pytań proszę pisać pamajefoto@gmail.com
-
pamajefoto
- Nowy User

-
przez sqall » 20 maja 2010, 15:05
http://swietnezdjecia.pl/slub.swf - zapraszamy do współpracy. NIE JESTEŚMY AMATORAMI. Działamy na 2 aparaty, zdjecia w portfolio są z zeszłego sezonu. Obecnie budujemy portfolio na całkowicie nowym sprzęcie, poszukuję więc par młodych na najbliższe tygodnie, którym zrobilibyśmy zdjęcia nieodpłatnie, zapraszam - nawet jeśli już macie fotografa - potrzebujemy kilku ujęć z każdego elementu wesela, także raczej zatrudnionemu profesjonaliście nie będziemy wchodzili w drogę. Gwarantuję przy tym iż te kilka zdjęć, w 90% przypadków będzie stanowiło wasze ulubione pamiątki ze ślubu. Za zwrot kosztów możemy także zaprojektować album lub fotoksiążkę. Terminy późniejsze niż połowa czerwca - ceny do ustalenia indywidualnie. 795 882 194, sqall@wieszowa.pl
-
sqall
- Nowy User

-
przez foslupczewski » 22 maja 2010, 22:59
Fotograf na wesele Fotografia ślubna. Piękne zdjęcia ślubne. Słupsk, Sławno, Koszalin, Bytów, Lębork, Gdynia, Gdańsk http://foto-wesele.eu/http://slupczewski.pl/
-
foslupczewski
- Nowy User

-
-
przez milka77 » 24 maja 2010, 13:08
799 zł za • przygotowanie Panny i Pana młodego • czołówka komputerowa ze zdjęciami • przyjazd i ślub w kościele • życzenia • przyjęcie weselne (ważne momenty, zabawa) • oczepiny • zakończenie (długość ok. 2,5-3 godz. 2 komplety płyt (po 2 szt.), okładka foto, nadruk na płycie) I cena jak widzę nie uległa zmianie ale są i tańsze pakiety nawet na stronie firmy która Nam kamerowała http://hd-studio.pl/
-
milka77
- Nowy User

-
przez maxandart » 27 maja 2010, 19:05
DARMOWE SESJE ŚLUBNE - KRAKÓW!www.maxandart.plDlaczego za darmo? Potrzebujemy zdjęć do portfolio oraz rekomendacji od par. Wykonamy pełny reportaż z dnia ślubu - przygotowania, błogosławieństwo, ceremonia w kościele lub USC, wesele, plener w dniu ślubu lub innym. Pracujemy we dwoje. To dla Was dwa razy więcej zdjęć. Dwa razy większa szansa na uchwycenie każdego ważnego momentu. Dwa odmienne punkty widzenia. Jeden cel - dostarczenie kompletnego materiału Klientowi. Jesteśmy elastyczni. Chętnie wsłuchujemy się w Wasze opinie i propozycje. Nie ustalamy sztywnych ram. Wszystko omawiamy z Wami, bo to dla Was powstają ujęcia i Wasze wspomnienia mają zostać zarejestrowane tak, jak je zapamiętaliście. Sami możecie zdecydować kiedy i gdzie chcecie, abyśmy wykonali sesję plenerową. Na Waszą prośbę zapewniamy na niej obecność profesjonalnej wizażystki. Nie doliczamy ukrytych kosztów. Dojazd, dłuższa praca i kilka dodatkowych ujęć w albumie to norma w pracy fotografów, nie zamierzamy Was tym w żadnym wypadku obarczać. Wszystkie zdjęcia, które Wam przestawimy zostaną poddane profesjonalnej obróbce i otrzymacie je na płycie DVD. Dodatkowo możemy wykonać wedle Waszego uznania płyty dla rodziców i gości. Nie zwlekamy z realizacją. Wiemy, że czekacie na zdjęcia z niecierpliwością, ale zdajemy też sobie sprawę, że oczekujecie najwyższego poziomu usług. Pracując we dwoje radzimy sobie bardzo sprawnie i możecie być pewni, że zobaczycie zdjęcia tak szybko, jak to możliwe bez kompromisów, jeśli chodzi o ich jakość. Wykonujemy albumy tradycyjne, fotoksiążki, fotoobrazy, duże formaty zdjęć gotowe do powieszenia na ścianie - wszystko wedle Waszego gustu i potrzeb. Bardzo chętnie współpracujemy i słuchamy Waszych propozycji dotyczących tworzenia albumu i odbitek - możecie samodzielnie wybrać rodzaj, wielkość, kolor kart, papier, ... dosłownie wszystko co dotyczy Waszych zdjęć. Chętnie przedstawimy Wam próbki i pomożemy dokonać wyboru. Na Waszą prośbę możemy wykonać chroniony hasłem internetowy album z Waszymi zdjęciami - najszybszy sposób na podzielenie się zdjęciami z gośćmi w całej Polsce i na świecie. Pamiętajcie - najważniejsze dla nas jest Wasze zadowolenie. Jeśli macie jakiekolwiek pytania piszcie śmiało: kontakt@maxandart.pl Odpowiadamy na każdego maila w ciągu 24 godzin. POTRZEBUJEMY ZDJĘĆ DO PORTFOLIO WIĘC: 0zł dla par które bierą ślub do 30 września 2010 Zawiera: pracę 2 fotografów podczas przygotowań, błogosławieństwa, ślubu, wesela do oczepin. JEST MOŻLIWOŚĆ WYKONANIA TYLKO PLENERU. Plener w dniu ślubu lub innym dniu. Miejsce wybieracie sami lub pozostawiacie nam jego wybór. Dojazd na terenie małopolski gratis. Więcej informacji i przykładowe zdjęcia znajdziecie na naszej stronie internetowej: www.maxandart.pl
-
maxandart
- Nowy User

-
przez DKRZY » 29 maja 2010, 16:30
Fotografia Ślubna Warszawa Zapraszam do zapoznania się z moją ofertą: http://www.slub.fotoin.net
-
DKRZY
- Nowy User

-
przez maxandart » 29 maja 2010, 20:09
    Najważniejsze pytania i odpowiedzi: Dlaczego za darmo?Budujemy portfolio i potrzebujemy zdjęć do galerii. To, że pracujemy za darmo nie oznacza, że zdjęcia będą nieobrobione lub gorszej jakości - otrzymacie ponad 100 profesjonalnie obrobionych fotografii na płycie DVD z możliwością wykonania albumu lub fotoksiążki. Dla kogo?Oferta dotyczy wszystkich par które biorą ślub do końca września 2010 roku Szczególnie zachęcamy do skorzystania z oferty pary, które swój plener mają w dniu ślubu lub zrezygnowały z niego ze względu na koszty. Jest możliwość wykonania pełnego reportażu - piszcie śmiało. Kiedy macie wolne terminy?Głównie w weekendy, najchętniej - tydzień po Waszym ślubie tak aby bez pośpiechu i problemów z pogodą przeprowadzić kilkugodzinną sesję Gdzie?Oferta darmowa dotyczy plenerów na terenie Krakowa, nie ma jednak problemu z dojazdem - w takim przypadku pracujemy za zwrot kosztów paliwa. Wybór miejsca na plener możecie pozostawić nam lub zaproponować samemu, wedle życzenia. Zdjęcia wykona 2 współpracujących ze sobą fotografów, jest możliwość obecności wizażystki, koszt makijażu wynosił by ok. 30zł. Przykładowe wykonane przez nas zdjęcia oraz więcej informacji znajdziecie na naszej stronie internetowej:maxandart.plKontakt:Artek: 501 511 192 Max: 515 305 285 kontakt@maxandart.pl
-
maxandart
- Nowy User

-
przez szymanskij » 30 maja 2010, 21:29
Witam Jestem nowym użytkownikiem tego forum  Chciałbym coś zaproponować. Otóż jednej parze z okolic Bydgoszczy mogę zrobić reportaż z dnia ślubu za darmochę w ramach pierwszego zlecenia. Oczywiście parę wybieram sobie sam. Proponuję to ponieważ otworzyłem firmę i chcę mieć jakieś swoje portfolio. Fotografią zajmuję się od jakiś 5 lat a teraz chciałem uczynić to moim źródłem dochodu. Czekam na propozycje od Państwa. Kontakt: szymanskij@plusnet.plPozdrawiam, Jarek
-
szymanskij
- Nowy User

-
przez maq123 » 2 cze 2010, 05:37
Witam, chciałem zaoferować Państwu darmową sesję ślubną w plenerze bądź w studio fotograficznym. Posiadam doświadczenie i studio fotograficzne. Studio znajduje się w Łodzi. Dla zainteresowanych z chęcią wyślę link do mojej strony biuro@studiomk.com.plPozdrawiam
-
maq123
- Nowy User

-
przez NietuzinkowyFotograf » 3 cze 2010, 18:16
Dla tych Par, które nie chcą sobie pozwolić na sztampę oraz nudne ujęcia z gitarą i walizką w tle przygotowałem specjalną ofertę na dwa zbliżające się miesiące - promocja dotyczy Lipca i Września 2010  Gdy zmieniliście zdanie co do fotografa, gdy jeszcze się nie zdecydowaliście, gdy zapomnieliście, że brakuje jeszcze odpowiedzialnej osoby, która stworzy reportaż z tego dnia - służę pomocą  Obejmuje ona wszystkie terminy w tych miesiącach, oprócz dat, co oczywiste, które są już zajęte. Promocja polega na obniżeniu cen usług fotoreportażowych o 20%! Dotyczy to zdjęć o wybranym przez Was zakresie: może to być sama ceremonia lub pełny reportaż z plenerem w inny dzień  Cena będzie zawsze niższa o 20% od stawek standardowych. Usługa jest możliwa do wykonania na terenie całej Polski. W pakiecie do usług lipcowych i wrześniowych dostępne są fotoksiążki wysokiej jakości (wywoływane, nie drukowane!) w niższych, atrakcyjnych cenach. Jedynie tradycyjne albumy oraz ewentualny dojazd pozostaje bez zmian. Po szczegóły fotograficzne zapraszam na http://www.nietuzinkowa.com . Po detale umowy proszę pisać e-mailowo lub kontaktować się telefoniczne. Z chęcią odpowiem na wszystkie, nawet najtrudniejsze pytania i spotkam się w celu omówienia oferty oraz zaprezentowania materiałów. Pozdrawiam Pary z Lipca, z Września i wszystkie pozostałe też !  Łukasz Bera
Podpisu nie będzie, bo zdjęcia ślubne są tu najważniejsze  - http://www.nietuzinkowa.com - Stawiam na oryginalność i pełną indywidualność współpracy 
-
NietuzinkowyFotograf
- Nowy User

-
-
przez MalgosiaM » 4 cze 2010, 19:48
Agencja Promocyjna MULTI FASHION zaprasza na sesje ślubne. Zlecenia wykonywane są na terenie małopolski. Współpracujemy z 5-cioma doświadczonymi fotografami których galerię można oglądnąc na naszej stronie ( www.multi-fashion.com). Konkurencyjne ceny, rożne pakiety. W CZERWCU makijaż do sesji gratis. W razie zainteresowania proszę o maila: m.miksa@multi-fashion.com lub biuro@multi-fashion.com lub telefon: 696 033 555, podam szczegóły oferty. Pozdrawiamy MULTI FASHION www.multi-fashion.com
-
MalgosiaM
- Nowy User

-
przez agatkaleg » 22 cze 2010, 07:45
Polecam fotografa który był u mnie. Jest niedrogi 650-1200 i robi świetne zdjęcia. W cenie jest cały reportaż. Dodaje fajny album. [url =http://www.kdzumak.pl]Krystian Dżumak FOTOGRAFIA[/url] Warto był zapłacić.
-
agatkaleg
- Nowy User

-
przez jkfotografia » 30 cze 2010, 11:22
Ja moge poleciś własne usługi. Zapraszam na moją stronę: JKfotografia - FOTOGRAFIA ŚLUBNA Żory, Rybnik, Katowice, Gliwice, Pszczyna Pozdrawiam Kuba
-
jkfotografia
- Nowy User

-
przez Ajlona » 6 lip 2010, 16:23
Ja osobiście polecam firmę Double Art. Mają atrakcyjne ceny dopasowane do indywidualnych potrzeb każdej z par. Szczegóły na stronie: http://www.doubleartstudio.fotea.pl/
-
Ajlona
- Nowy User

-
przez 1do1 » 10 lip 2010, 14:06
Witam Proponuję Państwu wykonanie zdjęć ślubnych w technice cyfrowej. Co obejmuje usługę: Dokumentację fotograficzną przygotowań do zaślubin, ceremonii, zabawy weselnej oraz sesji ślubnej młodej pary. Otrzymują Państwo 200-300 obrobionych i przygotowanych do druku zdjęć. Każdej fotografii poświęcam czas na jej obróbkę oraz retusz. . Na życzenie mogą otrzymać Państwo również zdjęcia bez obróbki. Zdjęcia przekazywane są na płycie DVD / CD w 3 egzemplarzach. Zdjęcia są gotowe do odbioru po 24godzinach od zakończenia wykonywanego zlecenia. CENA : 950zł Jestem młodym fotografikiem i doskonale wiem jak ważny jest dzień ślubu dlatego daję z siebie wszystko pracując na Państwa piękne pamiątki. Postawcie na młodość i wigor w kreatywnej fotografii ślubnej! Zapraszam na stronę by bliżej zapoznać się z moimi pracami: http://www.1do1.com.plDziałam na terenie takich miast jak: Wrocław, Oława, Trzebnica, Oleśnica, Kąty Wrocławskie, Siechnica,Długołęka oraz w okolicach. Kontakt: tel 604 544 271 realizacje@1do1.com.pl  
-
1do1
- Nowy User

-
przez WAWA » 19 lip 2010, 10:29
Polecam sprawdzonego fotografa zdjęcia i filmy godne polecenia www.wawafilm.pl
-
WAWA
- Nowy User

-
przez Pyniakolada » 22 lip 2010, 18:45
Odstąpię profesjonalnego fotografa ślubnego na wesle 06 sierpnia 2011 ( możliwy też inny termin). * Wpłacona zaliczka 1100 zł * Całkowity koszt około 3700 zł pakiet rozszerzony z sesją plenerową w innym dniu (możliwa zmiana pakietu) Umowę podpisaliśmy w zeszłym roku stąd ceny są jeszcze niższe niż obecnie. Zdjęcia fotografa dostępne są na blogu http://blog.pawelborowka.pl/W przypadku zainteresownia prosze o kontakt 508-335-179 lub russianb3@gmail.com
-
Pyniakolada
- Nowy User

-
przez MarcinDrobny » 24 lip 2010, 18:06
Klasycznie, nowocześnie lub jeszcze jakoś inaczej jeśli trzeba. Pełna obsługa fotograficzna ceremonii ślubnych - przygotowania, ceremonia, wesele, plener jak również inne imprezy okolicznościowe. Zapraszam do obejrzenia przykładowych zdjęć na http://www.marcindrobny.pl . Pracuję w głównie w Warszawie i Krakowie oraz okolicach, ale na życzenie mogę dojechać wszędzie. Posiadam licencję kurii na wykonywanie zdjęć podczas ceremonii liturgicznych. 
-
MarcinDrobny
- Nowy User

-
przez mrtwigg » 26 lip 2010, 00:40
-
mrtwigg
- Nowy User

-
przez NietuzinkowyFotograf » 2 sie 2010, 13:14
Nietuzinkowe zdjęcia, bez sztampy, reportaż na poziomie!Promocja polega na obniżeniu cen usług fotoreportażowych o 25 lub 20%! Dotyczy to zdjęć o wybranym przez Was zakresie: może to być sama ceremonia lub pełny reportaż z plenerem w inny dzień  Cena będzie zawsze niższa o 25 lub 20% od stawek standardowych. Usługa jest możliwa do wykonania na terenie całej Polski. Szczegółowo:Rok 2010:
4.09.2010 - -25% 18.09.2010 - -25% 25.09.2010 - -25% 2.10.2010 - -20% 23.10.2010 - -20% 30.10.2010 - -20% Rok 2011:Dla poniższych dat ceny w ofercie jak za rok 2010. 7.05.2011 14.05.2011 28.05.2011 W pakiecie do usług dostępne są fotoksiążki wysokiej jakości oraz tradycyjne albumy oraz ewentualny dojazd, których cena pozostaje bez zmian. Po szczegóły fotograficzne zapraszam na www.nietuzinkowa.com . Po detale umowy i pełną ofertę proszę pisać e-mailowo lub kontaktować się telefoniczne. Z chęcią odpowiem na wszystkie, nawet najtrudniejsze pytania i spotkam się w celu omówienia oferty oraz zaprezentowania materiałów. Pozdrawiam. Łukasz Bera
Podpisu nie będzie, bo zdjęcia ślubne są tu najważniejsze  - http://www.nietuzinkowa.com - Stawiam na oryginalność i pełną indywidualność współpracy 
-
NietuzinkowyFotograf
- Nowy User

-
-
przez VideoFotoOpole » 3 sie 2010, 18:36
Robert Cieśla Video-Foto-Opole 45-286 Opole, ul. Skautów Opolskich 2 Kontakt: 606 444 692 www.video-foto-opole.pl
-
VideoFotoOpole
- Nowy User

-
przez rhomcio » 4 sie 2010, 12:54
Witam, Mam podpisaną umowę z panem Błażejem Maziarzem z Gdańska na fotografowanie dnia 18.09.2010. Niestety ślub się nie odbędzie, tak więc muszę zerwać umowę. Jeśli ktoś jest zainteresowany usługami pana Błażeja proszę o kontakt z nim lub ze mną (505527434).
-
rhomcio
- Nowy User

-
przez rhomcio » 4 sie 2010, 12:56
Witam, Mam podpisaną umowę z panem Grzegorzem Pietrzakiem na wideofilmowanie dnia 18.09.2010. Niestety ślub się nie odbędzie, tak więc muszę zerwać umowę. Jeśli ktoś jest zainteresowany usługami pana Grzegorza proszę o kontakt z nim.
-
rhomcio
- Nowy User

-
przez szort » 10 sie 2010, 13:50
Witam, zaczynam dopiero przygodę z filmowaniem, chciałbym mieć jakiś film w portfolio z parką w strojach ślubnych. Wszystko za darmo jedyne koszty dojazdu w docelowe miejsce, myślę że z pół dnia wolnego, oraz chęci i duży uśmiech. Nie obiecuję super materiału lecz nawet jak będzie słaby młoda para go dostanie dla siebie, i zdecyduje co z nim dalej zrobić. Będzie to sesja plenerowa, miejsce do uzgodnienia. Teren Mysłowice...Katowice ( + - 25km) Termin do końca wakacji Materiał: HD, max 5min Kontakt GG: 7500837 lub mail grzesqmx@gmail.com
-
szort
- Nowy User

-
przez kumo » 20 sie 2010, 19:42
Wykonuje zdjecia od reportazu poprzez glamour, portret po fashion. Wykonam również nietuzinkowe sesje ślubne. Dostosuje się do oczekiwań najbardziej wymagających zleceniodawców. Wykonywałem zdjęcia z wody, ziemi jak równiez powietrza. Żaden pomysl i miejsce nie jest dla mnie przeszkoda. Moje prace mozna obejzec na: www.kumosinski.comwww.maxmodels.pl/kumo.htmlwww.kumo.digart.pl
-
kumo
- Nowy User

-
-
przez maziarzpl » 5 lis 2010, 00:16
Witam, Nazywam się Błażej, jestem fotografem. W dniach 06.11 - 18.11 będę przebywał w Hurghadzie. Z wielką przyjemnością wykonam plener ślubny w tropikach zainteresowanej parze. Para młoda może być nawet parę lat po ślubie... ważne żeby miała swoje stroje ślubne. Sesję wykonam za darmo, warunkiem jest wyrażenie zgody na publikację zdjęć z sesji na mojej stronie www przez pozującą parę. Moje prace można zobaczyć na stronach: http://www.fotografia.slubna.info oraz http://www.blog.maziarz.plChętne pary proszone są o wysłanie na maila (podane na stronie http://www.fotografia.slubna.info/) informacji o sobie, terminie sesji, który Państwu pasuje oraz podanie numeru telefonu. Proszę o kontakt mailowy. Przepraszam za zawracanie głowy nie zainteresowanym i zapraszam chętne pary! Pozdrawiam
-

maziarzpl
- Nowy User

-
- Status rodzinny: Żonaty
-
-
17-18.01.09r. Polska Gala Ślubna PKiN
Autor Annw Targi ślubne
- 56
- 1450
-
Autor M3456
19 sty 2009, 12:28
-
-
Na która nogę założyć podwiązkę ślubną ?
Autor Laurettaw Bielizna ślubna
- 9
- 626
-
Autor Wicky
18 cze 2009, 10:45
-
-
OGŁOSZENIA
Autor Gośćw Atrakcje / Piękne chwile
- 1
- 558
-
Autor efektpl
7 lut 2010, 20:30
-
-
13-14.03.2010r -I Gala Ślubna w Białymstoku
Autor margolciaw Targi ślubne
- 0
- 428
-
Autor margolcia
17 mar 2010, 15:48
-
-
Nietypowa suknia ślubna Papilio-satyna, koronka (rozm.36-38)
Autor ilo84w Ogłoszenia różne
- 0
- 3191
-
Autor ilo84
11 kwi 2010, 09:10
-
-
Ceremonia Ślubna bez urzędu
Autor koza9w Kościół / USC - ustalenia
- 3
- 731
-
Autor Renika
10 maja 2010, 15:08
-
-
Ceremonia ślubna - cała msza czy skrócona
Autor Annw Kościół / USC - ustalenia
- 43
- 1923
-
Autor anka03
21 maja 2010, 16:21
-
-
OGŁOSZENIA - Obrączki ślubne
Autor Annw Obrączki ślubne
- 2
- 579
-
Autor Alcuina
5 cze 2010, 21:20
-
-
Suknia ślubna hiszpanka - jakie dodatki?
Autor ewelka882w Dodatki
- 5
- 5789
-
Autor Agat123
14 cze 2010, 12:45
-
-
OGŁOSZENIA
Autor Annw Kościół / USC - ustalenia
- 3
- 595