OGŁOSZENIA - Fotografia ślubna

Piękne zdjęcia i świetny film to pamiątka na całe życie. Warto ten dzień utrwalić.

DARMOWA SESJA PLENEROWA - poszukujemy chętnych par!

Post przez sqall » 19 lut 2011, 09:48

Witamy,
Poszukujemy Młodej Pary która zgodziłaby się pozować nam do zdjęć na potrzeby portfolio. Najlepiej w najbliższych tygodniach, najlepiej w Gdyni:) Nabyliśmy właśnie nowy sprzęt i chcielibyśmy nieco rozbudować nasze portfolio.
Gwarantujemy, że zdjęcia będą rewelacyjne, chodzi nam o sesję plenerową.

Nasze dotychczasowe portfolio można zobaczyć na http://swietnezdjecia.pl
sqall
Nowy User
Nowy User

EkspertWeselny.pl poleca

Pan Polecacz
II
II

Status rodzinny: narzeczony
Data ślubu: 5 sierpień 2011
Miejsce ślubu: Warszawa

Bezpłatny reportaż ślubny - fotoksiążka i CD gratis- Wrocław Bezpłatny reportaż ślubny - fotoksiążka i CD gratis- Wrocław

Post przez pawelr » 23 lut 2011, 06:08

Witam serdecznie,
jestem młodym fotografem na etapie kolekcjonowania prac do portfolio - i chciałbym zwrócić się do Was z ogromną prośbą o pomoc w jego uzupełnieniu i rozbudowaniu.

W zamian za umożliwienie mi wykorzystania najlepszych efektów naszej współpracy na mojej stronie WWW, oferuję darmowe wykonanie reportażu z całej uroczystości i przygotowań do niej, oraz wesela. Najlepsze prace zostaną umieszczone w eleganckiej, oprawionej w skórę fotoksiążce z twardymi kartami, którą również zupełnie za darmo dla Was przygotuję.

Cóż jeszcze powinienem dodać...? Pracuję cyfowym sprzętem fotograficznym z wysokiej półki, pracuję szybko, mam już doświadczenie z kilku uroczystości.

Zainteresowanych proszę o kontakt mailowy - adres coug@o2.pl - lub telefoniczny - 691 685 876. Bardzo chętnie prześlę Wam przykładowe prace.

Pozdrawiam!
Paweł R.
pawelr
Nowy User
Nowy User

Status rodzinny: kawaler

Poprzednia strona