|
OGŁOSZENIA - Sale weselne
EkspertWeselny.pl poleca
Re: Drinkbar
Witam, gdyby ktoś potrzebował barmana, to jestem do usług, pracowałem do tej pory w jednym domu weselnym, w którym (nieskromnie przyznam) bardzo mnie chwalono.
O pochwałach dowiedzialem się przypadkiem z podobnego portalu jak ten tj. "gimbla". To że ludzie mnie chwalą ośmieliło mnie do tego wpisu. Jeśli ktoś będzie zainteresowany, jestem do usług w Warszawie, Legionowie i okolicach. Więcej informacji na prv pozdrawiam Lepiej późno, niż nad ranem.
Re: OGŁOSZENIA
Witam
Sala Weselna w Raszynie "Agata" w stylu pałacowym do 200osób w cenie oferujemy m.in: -5 dań gorących,róznego rodzaju przystawki,5 rodzai ciast do wyboru,4 sałatki do wyboru,owoce,lody,szampan na powitanie,kawa i herbata w dowolnej ilosci itp -sala rekreacyjna tzw "palarnia" -taras -3 pokoje -obsługa -parking Znajdujemy sie w samym centrum Raszyna,blisko sali jest przystanek autobusowy z 10 autobusami jadącymi z Okęcia albo PKSy różnych relacji. pozdrawiam Agata Lewandowska
OGŁOSZENIA
Zapraszam serdecznie do urokliwej Sali Bankietowej w podwarszawskim Wołominie - "Villabellissima". Ostatni wolny termin w tym roku 14 i 21 sierpnia 2010.
Zapraszam na stronę http://www.villabellissima.pl i kontakt telefoniczny. Sala do 120 osób, otoczona pięknym ogrodem, komfortowy apartament dla nowożeńców gratis. Zapraszam do obejrzenia sali po uprzednim kontakcie telefonicznym. Pozdrawiam, Jarosław Gniazdowski tel: 515 26 26 21 kontakt@villabellissima.pl
ODSTĄPIĘ TERMIN!!! 27-28.08.2011 TYCHY Irys
Witam,
odstąpię termin na przyjęcie weselne w dniach 27-18 sierpnia 2011r. w Tychach w restauracji Irys. Bez żadnych dodatkowych kosztów! kontakt: krasnalik@poczta.onet.pl
Sala do wynajęcia na wieczory panieńskie, kawalerskie, i kam
Centrum Sztuki R.I.O zaprasza do organizowania, przyjęć, eventów, bankietów, wesel, przyjęć urodzinowych, imieninowych oraz innych uroczystości.
Centrum Sztuki R.I.O jest przestrzenią artystyczną wypełnioną obrazami młodych artystów. Lokal posiada dwie sale- DUŻA SALA ZE SCENĄ - duża w klimacie galeryjnym w woni kadzidełek. MAŁA SALA- instalacja domku na plaży.(Widoczne na zdjęciach) EVENTY- Szukasz miejsca na imprezę zapraszamy... Organizujemy wiele niestandardowych eventów. Posiadamy własne projekty, pomagamy w przygotowaniu imprez. Do Waszej dyspozycji ściany i podłogi i nała wielka przestrzeń. Wielkość całego pomieszczenia 150m2 – dwu poziomowy. Posiadamy mikrofony przewodowe oraz bezprzewodowe. Zapewniamy catering, profesjonalną obsługę, dekoracje balonowe, oraz dodatkowe ciekawe atrakcje, które możemy zaproponować na indywidualne życzenie klienta. Centrum Sztuki R.I.O znajduję się na ul. Pięknej 66A, przy głównym gmachu Politechniki Warszawskiej. Przed Galerią znajduje się parking. Kontakt: Manager Magdalena Siwek www.galeria-rio.pl 022 622 40 19 607 455 164 magdalena.m.siwek@gmail.com P.S Zdjęcia galerii możemy wysłać e-mailowo dopóki strona www nie zostanie odnowiona
|