|
OGŁOSZENIA - Zaproszenia ślubne
OGŁOSZENIA - Zaproszenia ślubne
Zapraszam do zamieszczania swoich ogłoszeń
Ślubowaliśmy 27 czerwca 2009r.
![]()
EkspertWeselny.pl poleca
Prośba
Witam Was wszystkich serdecznie
Jestem wolontariuszką Fundacji Mam Marzenie w oddziale katowickim. Spełniamy marzenia dzieci cierpiących na choroby zagrażające ich życiu. Marzenia dziecięce są przeróżne, a widok ich uśmiechniętej twarzy to jedna z najwspanialszych chwil w życiu:) Niestety wiadomo, że spełnianie marzeń wiąże się z pewnymi kosztami.. i stąd moja prośba.. Wiem, że teraz wiele młodych par rezygnuje z otrzymywania od gości kwiatów a w zamian za to proszą o kupony totolotkowe, zabawki dla dzieci czy po prostu pieniądze. Jeśli wyrazilibyście chęć przekazania tej zebranej kwoty na spełnienie dziecięcych marzeń - bylibyście sprawcą tego ogromnego szczęścia. Oczywiście, jeśli tylko będziecie chcieli, możecie wybrać marzenie, które chcecie spełnić i zaszczycić nas swoja obecnością w tym szczególnym dla dziecka dniu:) Więcej szczegółów o dziecięcych marzeniach możecie obejrzeć na http://www.mammarzenie.org/katowice/dzieci lub kontaktowac się telefonicznie pod nr 515199621 lub 609113728. Pozdrawiam wszystkich i życzę wszystkiego dobrego na nowej drodze życia
|