|
Oprawa muzyczna w USC
Oprawa muzyczna w USC
Witam wszystkich "przed" i "po" wielkiej uroczystości. Ja jestem na chwilę przed i koniecznie się muszę podzielić dobrą informacją. Otóż bierzemy tylko skromny ślub cywilny i sądziłam, że wiele wątków uroczystości nawet oprawa muzyczna będzie zupełnie zwyczajna, bo narzucona przez USC. A tu niespodzianka! Spotkaliśmy się z przesympatyczną panią Sylwią, która gra na fortepianie w USC przy Kłopotowskiego, posłuchaliśmy i "szczęki nam opadły". Nie dość, że gra naprawdę pięknie, to jest w stanie zagrać co nam się tylko zachce, po za tym cena niewygórowana (podobnie jak w Pałacu Ślubów na Starówce a tam przecieź pełna elektronika:(((( Polecam absolutnie wszystkim, wzruszające piękne utwory dla straszych i dla naprawdę bardzo mlodych, dla tradycjonalistów i mlodych-odważnych. Polecam:)
EkspertWeselny.pl poleca
Oprawa muzyczna w USC
No tak, czasami można trafić na ludzkich muzyków
Oprawa muzyczna w USC
Taki dźwięk fortepianu musi brzmieć bajecznie, achh... No i zawsze to jakieś urozmaicenie ceremonii w USC, która co jak co nie jest tak podniosła jak ceremonia kościelna.
Oprawa muzyczna w USC
No to piękne i baśniowe wesele. Musze przyznać,ze nigdy nie słyszałem takiego wykonania na pianinie,musi robić duże wrażenie.