Oprawa muzyczna w USC

Oprawa muzyczna na wesela godna polecenia.

Oprawa muzyczna w USC

Post przez katislow40 » 25 lip 2011, 07:16

Witam wszystkich "przed" i "po" wielkiej uroczystości. Ja jestem na chwilę przed i koniecznie się muszę podzielić dobrą informacją. Otóż bierzemy tylko skromny ślub cywilny i sądziłam, że wiele wątków uroczystości nawet oprawa muzyczna będzie zupełnie zwyczajna, bo narzucona przez USC. A tu niespodzianka! Spotkaliśmy się z przesympatyczną panią Sylwią, która gra na fortepianie w USC przy Kłopotowskiego, posłuchaliśmy i "szczęki nam opadły". Nie dość, że gra naprawdę pięknie, to jest w stanie zagrać co nam się tylko zachce, po za tym cena niewygórowana (podobnie jak w Pałacu Ślubów na Starówce a tam przecieź pełna elektronika:(((( Polecam absolutnie wszystkim, wzruszające piękne utwory dla straszych i dla naprawdę bardzo mlodych, dla tradycjonalistów i mlodych-odważnych. Polecam:)
katislow40
Nowy User
Nowy User

Status rodzinny: panna

EkspertWeselny.pl poleca

Pan Polecacz
II
II

Status rodzinny: narzeczony
Data ślubu: 5 sierpień 2011
Miejsce ślubu: Warszawa

Oprawa muzyczna w USC

Post przez nina » 11 paź 2011, 04:05

No tak, czasami można trafić na ludzkich muzyków :) szkoda że najczęściej jest na odwrót :(
nina
Nowy User
Nowy User

Status rodzinny: Panna

Oprawa muzyczna w USC

Post przez Jolanta » 13 paź 2011, 05:47

Taki dźwięk fortepianu musi brzmieć bajecznie, achh... No i zawsze to jakieś urozmaicenie ceremonii w USC, która co jak co nie jest tak podniosła jak ceremonia kościelna.
Jolanta
VI
VI

Oprawa muzyczna w USC

Post przez DrugaStrefa » 29 lis 2011, 04:04

No to piękne i baśniowe wesele. Musze przyznać,ze nigdy nie słyszałem takiego wykonania na pianinie,musi robić duże wrażenie.
DrugaStrefa
Nowy User
Nowy User

Status rodzinny: kawaler

Powrót do Zespoły weselne