|
Październik
Październik
Zapraszam wszystkich, którzy biorą ślub w październiku do wpisywania się tu.
Ślubowaliśmy 27 czerwca 2009r.
![]()
EkspertWeselny.pl poleca
Re: Październik
Nasz ślub również odbędzie się w październiku 2010 roku dnia 9 w Warszawie
![]() Godziny uroczystości jeszcze nie znamy, ale jak tylko zostanie ona ustalona to podam. Wesele natomiast będzie w Błoniu. Chcieliśmy we wrześniu, ale kiedy zaczęliśmy szukać sali okazało się, że nie ma wolnych terminów ani zbytniego wyboru. Dlatego wybraliśmy październik. ![]() ![]()
Październik
ja 1 października mam ślub
dziewczyny, musimy zamówić piękna pogodę na calutki październik Mi się marzy złota jesień
Październik
Nie pozostaje nam nic innego jak trzymać kciuki za pogodę
![]() ![]()
Październik
Trzymam kciuki za piękną złotą jesień Jak Wicky miała piękną pogodę, to Ty tez taką będziesz miała na pewno
Październik
Villa Otwock posiada jeszcze wolne terminy na przyjęcia weselne w 2012. Zapraszamy do kontaktu : 22 788 05 88 lub 693 548 900
Restauracja w Villi Otwock jest doskonałym miejscem na organizację przyjęcia weselnego nawet dla 200 osób. Organizujemy przyjęcia zasiadane przy okrągłych 10-osobowych stołach. Do dyspozycji Gości jest Główna Sala, Sala Kominkowa, Bar oraz dwa zadaszone tarasy widokowe w malowniczym ogrodzie. Część taneczną można zorganizować na Głównej Sali lub w Sali „Gwiezdna Noc” która posiada całkowicie przeszklony dach lub chcąc uatrakcyjnić czas gościom weselnym parkiet możemy zorganizować na tarasach, by przez całą noc zachwycali się widokiem bajecznie oświetlonego ogrodu i zapachem świeżego leśnego powietrza. Villa Otwock to hotel, który powstał przede wszystkim z myślą o ludziach aktywnych na co dzień doskonalących swoje umiejętności biznesowe i pragnących odpoczynku. Nasze centrum stanowi niepowtarzalne połączenie nowoczesnej architektury i fenomenalnie zaaranżowanych , pełnych zieleni terenów, które idealnie komponują się z architekturą i stylistyką hotelu . Największa w Polsce szklana Oranżeria nadaje wnętrzom niepowtarzalny i ciepły klimat.