Paznokcie do ślubu

Re: Pazurki

Post przez Madzia » 25 wrz 2009, 14:00

Flavia mój Marek nie przepada za takimi monymi kolorami i przed slubem to się ze dwa razy pytał czy napewno panzokcie nie będą czerwone :lol:
Obrazek
Madzia
Przyjaciel
Przyjaciel

Status rodzinny: Żonka :)

EkspertWeselny.pl poleca

Pan Polecacz
II
II

Status rodzinny: narzeczony
Data ślubu: 5 sierpień 2011
Miejsce ślubu: Warszawa

Post przez Lauretta » 25 wrz 2009, 14:21

ja miałam zwykły frencz :) bez żadnych ozdóbek, bardzo delikatny i na swoich paznokciach, nic się nie stało, a lakier trzymał się prawie calutki tydzień idealnie, więc nawet na sesją poślubną w plenerze nie musiałam niczego poprawiać:)
Obrazek
Lauretta
Members
Members

Status rodzinny: mężatka

Post przez hefi » 25 wrz 2009, 15:00

ja miałam na ślubie tipsy frencz z delikatnym kwiatkiem :)
Teraz mam takie
Obrazek
Obrazek
hefi
Moderator
Moderator

Status rodzinny: żona swojego męża
Data ślubu: 22 sierpnia 2009
Miejsce ślubu: Zamość

Post przez Jagusia » 25 wrz 2009, 15:14

Bardzo ładne masz pazurki hefi ;)
Ja na ślubie miałam tipsy, oczywicha french i dodatkowo na 2 palcach u ręki wtopione cyrkonie...o dziwo paznokcie trzymały mi się bardzo długo, bo ponad 3 tyg, dodam że normalnie tipsy mam ok 1 - 1,5 tyg max.
Obrazek
....miłość nie ustaje....
Jagusia
Members
Members

Status rodzinny: żonka :)
Data ślubu: 5 września 2009

Post przez Flawia » 25 wrz 2009, 21:06

ja mam bardzo mocne paznokcie..ale tez i dużego pecha..jak mi zależy żeby się z nimi nic nie stało to wtedy jakiś mi pęknie:(..wolałam więc dmuchać na zimne;P.....moj M. uwielbia jak mma frencha na nogach..(już patrzec na niego nie mogę;)..ale na rękach często kombinuje z kolorami...i lubie czerwony, bordo i oczywiście frencha....mam tak cienką wartwę ze nikt nie zauważył ze mam cokolwiek położone:)..hmm..jak na razie jestem zachwycona...posprzątałam właśnie całe mieszkanie, umyłam gary itd..a paznoknie w idealnym stanie:Pkurcze...jake to nesprawiedliwe, ze lekier tak dobrze sie trzyma tylko na sztucznych paznokciach:(
Flawia
II
II

Data ślubu: 10 października 2009
Miejsce ślubu: Warszawa

Post przez Kasiunia » 27 wrz 2009, 20:20

Ja miałam akrylowe z frenczem i kolorowym różowo zielonym kwiatkiem plus małą cyrkonią :) wyglądały fajnie, jak zrobili zbliżenie, kiedy nakładaliśmy sobie obrączki :)
Obrazek
Obrazek
Kasiunia
Przyjaciel
Przyjaciel

Status rodzinny: zaręczona

Re: Pazurki Re: Pazurki

Post przez M3456 » 29 wrz 2009, 11:11

u mnie też french żelowy na tipsie + wzorek na 2 palcach (serdeczny i kciuk) delikatnego kwiatka :) przejadę tylko jeszcze lakierem bezbarwnym dzień przed sesją ślubną :)
M3456

Paznokcie do ślubu

Post przez 4eDsyUi » 16 sie 2010, 21:18

odkopuję temat dla przyszłych panien młodych i obecnych mężatek:)
ja osobiście nie lubię tipsów, raz miałam nałożony żel i potem płakałam nad stanem swoich naturalnych paznokci. dlatego na swoim ślubie nie będę miała ani tego ani tego. mam bardzo łamliwe ale to jeszcze rok więc może uda się je wzmocnić. jakoś tak wolę mieć krótkie ale swoje i zdrowe z jakimś fajnym manicurem niż tipsy.
generalnie jestem za tym, żeby na swoim ślubie wyglądać jak najbardziej naturalnie ale pod siebie. jeśli ktoś na codzień nosi tipsy albo opala się w solarium to będzie to dla niej normalne, żeby też tak wyglądać na ceremonii i dobrze. moja bratowa np znana jest z bardzo mocnego makijażu, dlatego jak się hajtała z moim bratem pasowało to do niej. ja się ani nie opalam (zresztą nie mogę) ani nie noszę sztucznych paznokci ani mocno nie maluję, więc będę się starała nie odbiegać jakoś bardzo od siebie samej w dniu mojego ślubu :)
4eDsyUi
Przyjaciel
Przyjaciel

Status rodzinny: panna

Paznokcie do ślubu

Post przez margolcia » 17 sie 2010, 18:30

Beatko ja też nie gustuje w tipsach, żelach itd. Nie miałam nigdy tipsów i nie zamierzam nawet próbować ;) Lubię swoje własne paznokcie, a najbardziej w połączeniu z klasycznym manicurem. Choć latem także często szaleje z kolorkami. Jeśli piszesz, że masz słabe paznokcie to je po prostu wzmocnij przed weselem ;) Można brać witaminki ze skrzypem (to poprawi też oczywiście włosy i cerę). Albo używaj odżywek do paznokci. Ja polecam Sally Hansen na porost płytki paznokciowej i wzmocnienie. Ja go stosuje na co dzień jako bezbarwny lakier albo jako podkład pod inny.
Obrazek
margolcia
VIP
VIP

Paznokcie do ślubu

Post przez 4eDsyUi » 17 sie 2010, 21:04

Dzięki śliczne, tej sally hansen jeszcze nie próbowałam to jutro poszukam skoro polecasz. Mi jak urosną to są i ładne i równe ale niestety nie trwa to długo :lol:
4eDsyUi
Przyjaciel
Przyjaciel

Paznokcie do ślubu

Post przez agata06 » 7 lip 2011, 01:39

Ja jestem zwolenniczką pełnej skromności , więc w moim wydaniu pazurki będą pomalowane na francuza ;) Wszystko będzie robiła moja siostra , z włosami i makijażem włącznie więc u mnie będzie luzik :)
agata06
Nowy User
Nowy User

Paznokcie do ślubu

Post przez margolcia » 9 lip 2011, 23:13

Agata to super, że masz tak zdolną siostrę, która zatroszczy się o Twój wygląd. Jedna z najważniejszych spraw weselnych została załatwiona ;)
margolcia
VIP
VIP

Paznokcie do ślubu

Post przez Lauretta » 9 lip 2011, 23:37

No i siostra na pewno da z siebie wszystko, żeby uczynić Cię najpiękniejsza Panną Młodą ;)

co do pazurków - też miałam klasycznego frencza. Elegancko i do wszystkiego pasuje :)
Obrazek
Lauretta
Members
Members

Paznokcie do ślubu

Post przez BasiaTomek » 10 lip 2011, 06:30

Również jestem jak najbardziej za "frenczem" ;) i tak też będę miała zrobione paznockie w dniu ślubu.. subtelne, eleganckie, wygodne jak już wspomniała Lauretta pasujące do wszystkiego :]
Obrazek
BasiaTomek
Przyjaciel
Przyjaciel

Status rodzinny: Mężatka :)
Data ślubu: 5 sierpnia 2011
Miejsce ślubu: Białystok

Paznokcie do ślubu

Post przez margolcia » 16 lip 2011, 11:10

Ja na dłoniach też preferuje francuza. Jak mam jakiś inny kolor to mnie rozprasza jak coś robię, piszę itp. ;)
margolcia
VIP
VIP

Poprzednia strona