|
Paznokcie do ślubuPaznokcie do ślubu
Mi się podoba taki na przykład takie, ale generalnie chyba najlepszy francuz
Ślubowaliśmy 27 czerwca 2009r.
![]()
EkspertWeselny.pl poleca
Re: Paznokietki
Ja na pewno nie chcę mieć bardzo długich paznokci. I najbardziej podoba mi się francuski manikiur
np. coś takiego
Te pierwsze mi się podobają, a ja wogóle nie chce mieć tipsów uważam, że moje sa całkiem dobre i french na nich fajnie wyglada ( wiem, że to nie skromnie ale co tam ) hihih
te na pierwszym zdjęciu są bardzo ładne
i też mam nadzieje że będę miała swoje paznokietki i że mi się nie złamie jakiś dzień przed bo będę bardzo zła
Ja już prawie dwa lata noszę ciągle tipsy, robi mi je fantastyczna manikiurzystka i nigdy jej nie mówie jaki chce wzorek sama mi wymyśla i zawsze jestem zadowolona. A taka ciekawostka że nigdy mi sie żaden nie powtorzył
a takie paznokietki tylko ja oczywiście chciałbym sowje paznokietki a nie tipsy
bardzo ładne
Tez mam parę fajnych zdjęć:
Mi się takie podobają http://www.wedding.w8w.pl/%C5%9ALUBNY%2 ... nch-1.html
![]()
Też ciekawe
Znalazłam ładne wzorki
![]()
Mi też się nie podobają przedostatnie. Najładniejsze to 3,6,8 i 9.
![]()
Ja nie planuję mieć zbyt ozdobnych paznokci, raczej coś skromniejszego - może coś w tym stylu (tylko krótsze):
Ja chce mieć jakies ozdóbki na pazurkach, szczególnie na tym na którym moje kochanie bedzie musiało umieścić obrączke w kościele, bo ze zdenerwowania sie może pomylić
![]() ![]()
Kasiunia dobry pomysł
Ja muszę się zdecydować kto ma mi robić paznokietki czy chrzestna koleżanka z dzieciństwa po sąsiedzku czy w salonie wszyscy mają do tego smykałke