Czy wy do ślubu ozdabiacie kwiatami poduszeczke na obrączki ? Bo prawde mówiąc nie przyszlo mi to do Glowy a od koleżanek ostatnio usłyszałam ze wlasnie tak się robi ! boshe padne normalnie czego to już ludzie nie wymysla . Ale teraz tez tak chce i szukalam w necie tych poduszek z kwiatkami a tu się okazuje ze tego jest mnóstwo . Tyle propopzycji ze pare godzin mi znowu zajęło żeby znaleźć cos ciekawego i, znalazłam takie cos i strasznie mi sie spodobalo hi hi

już widze nasze sliczne obrączki na tej poduszeczce z kwiatuszkami . Myślicie ze te białe kwiatki na białej poduszeczce ładnie wyglądają ? Kolezanka mowi ze blado a mi się wydaje ze jest ok. i już sama nie wiem co robic . Czy się zdecydowac czy może dorzucic jakis kolorowy element ? Dodam ze obraczki SA z białego zlota i potrzebuja ladnej oprawy i się zastanawiam czy jak będzie tam jakis kolorowy kwiatek to czy nie odwroci to uwagi od obraczek , które maja być oczywiście bardziej zauważalne a kwiaty maja być pieknym dodatkiem . Jakie kombinacje kwiatów układacie na swoich obrączkowych poduszeczkach ?