|
Pomocy, którą suknie wybrać ?
Witam!
Wybrałam sobie dwie suknie slubne i nie wiem na którą się zdecydować. Proszę o komentarze która podoba wam się bardziej???
EkspertWeselny.pl poleca
pomocy!!!! którą suknie wybrać
Obydwie sukienki są bardzo piękne. Tylko jedna jest bardziej klasyczna a druga tzw.rybka. Obydwie pasują do mojej figury bo jestem dość niska i szczupła w pasie .
Trudno zdecydować, obie są piękne, ja lubię ozdoby więc pewnie wybrałabym nr.2
![]() ![]()
dziękuję za wpis ja ciągle się nie zdecydowałam pozdrawiam
Hmmm, suknie nie w moim typie, ja miałam księżniczkę
![]()
Dzieki za opinie !
No wlasnnie pare osob mnie mowilo ze suknia 2 jest dosc prosta i skromna choc przyznam szczerze ze mnie bardzo pasuje taki typ sukienek do mojej figury. Ale z drugiej strony to jest tylko raz w zyciu moze lepiej wybrac suknie 1 jest troche bardziej rozlozysta. Ja wlasnie szukam sukienek ktore beda dosc waskie taka linia A bo w takich princessach to kompletnie mnie nie pasuja do mojej figury. Pozdrawiam
Chodzilo mnie o suknie 1 ze jest troche skromna
A mi się dwie bardzo podobają, są w moim typie
dzięki Jolanta ja własnie chciałam taki typ sukienek i kroje bardzo mnie się podobają myslę ze juz zdecydowałam którą wybiorę pozdrawiam:)
Też uważam, że dwie suknie są piękne. Sama jak w przyszłości będę wychodziła za mąż to pewnie na taką się skuszę. A co
Suknia nr 1 jest tak śliczna, że sama bym taką chciała, więc strzeż się, bo ja sama jeszcze nie wybrałam sukienki
Jestem zdecydowanie za pierwszą, skromna, ale przepiękna! ![]()
Dzieki bardzo za opinie ja sie zdecydowaam na suknie 2 choc przyznaje ze oby dwie sa piekne pozdrawiam
Obie są piękne, więc się nie dziwię, że miałaś problem z wyborem. Jeszcze przed wyborem dodatków zmierz tę suknię, abyś się przekonała, że pasuje Ci do figury itp. Bo dopiero na żywo, przy przymiarce okaże się jak jest naprawdę
Dziewczyny, mi również doradźcie...proszęęęęę.....
do 12można dopiąć drugie ramiączko
Mi się podoba nr 1
Dwie są fajne, ale ja tez chyba wzięłabym 1. Jest taka bardziej delikatna.
A w tej nr 1 to to jedno ramiączko ma być
![]()
Dzięki dziewczyny za szybkie odpowiedzi:) w sukni nr 1 oryginalnie jest jedno ramiączko, ale drugie z takiej samej koronki jest w komplecie, więc jak kto woli może byc 1 albo 2
vicky85 i jak wybrałaś już suknię, na którą padł wybór? A może jakaś inna już Ci się spodobała
Nadal nie wybrałam....spodobała mi się jeszcze jedna w innym miejscu, ale mieli zbyt duży rozmiar,więc trudno ocenić, jak wyglądałam. W przyszlym tygodniu ma być mniejszy rozmiar, więc wtedy ją przymierze. Z tych dwóch chyba jednak przekonałam się do 2.Nie wiem dlaczego,ale coś mnie ciągnie do niej;)
Jak będziesz miała fotki po przymiarce to wrzuć. Powiemy co o niej sadzimy - może ułatwi Ci to ostateczny wybór.
vicky85, jeśli już zdecydujesz się na konkretną suknię ślubną to już nie szukaj innej
![]()
Basia ma rację. Jeśli znajdziesz jedną, która Cie urzeknie to ją bierz i nie szukaj innej. Bo kobiety są niestety niezdecydowane zazwyczaj i takie poszukiwania mogą przeciągać i przeciągać.