|
Pomysł na prezent ślubny
Pomysł na prezent ślubny
Witam! Wiele par tutaj planuje swoje wesela, więc myślę, że mi pomożecie
EkspertWeselny.pl poleca
Pomysł na prezent ślubny
no heja widzę że pierwsza śpieszę z odpowiedzią
ja ostatnio byłam na ślubie koleżanki, która koniecznie chciała mieć cos z rosenthala natomiast siostra otrzymała świetną narzutkę patchworkową nie wiem czy moge wrzucic tutaj linka do tych narzutek, ale jak coś to pisz na PW ogólnie oszalałam za połączeniem limonki i fioletu - może dlatego też mam takie kolory w mieszkaniu ![]()
Pomysł na prezent ślubny
Oj tak, zdecydowanie pościel dobrej jakości to bardzo dobry pomysł. Drugim może być komplet szklanek lub kieliszków, można kupić już za te wspomniane 200 zł bardzo ładny komplet. Skoro szukają wyposażenia domu to będzie w sam raz i w tym kierunku bym szła. Dwie filiżanki też są dobrym pomysłem, mogą sobie razem we dwójkę pić przy śniadaniu kawkę w swoim towarzystwie
Pomysł na prezent ślubny
Fajnym pomysłem jest także kupienie niedużego stojaka na wino, kieliszków do wina, no i oczywiście jakiegoś winka z dedykacją. W tych 200zł możesz się spokojnie zmieścić
Pomysł na prezent ślubny
A co powiesz na 6 srebrnych łyżeczek do kawy/herbaty. Myślę, ze taki prezent jest bardzo elegancki, wytworny i kojarzy się z luksusem. Jest teraz taki duży wybór srebrnych łyżeczek i ceny nie są wysokie o dziwo. Do tego możesz dokupić piękny biały obrus i masz piękny komplet
Pomysł na prezent ślubny
Można także kupić dwa ciepłe, mięciutkie szlafroki - męski i damski. I będzie fajny, przydatny prezent
Pomysł na prezent ślubny
Możesz kupić zestaw kieliszków do wina białego, czerwonego, szampana, koniaka, wódki... W IKEI jest niedrogie szkło i całkiem ładne. Możesz kupić tam cały zestaw różnych kieliszków, nie zapłacisz majątku, a parze młodej na pewno przyda się w nowym domu.
Tak samo możesz rozejrzeć się za kompletem naczyć na 12 osób. Są takie duże sklepy, które sprzedają rzeczy do domu hurtowo i detalicznie. Ceny mają tam niskie, a produkty przepiękne. Może jest taki w Twojej okolicy... A jak nie to rozejrzyj się po sklepach, zajdź do Makro, IKEI.
Pomysł na prezent ślubny
A mi do głowy wpadł jeszcze pomysł na narzutę na łóżko w komplecie z 2 poduszkami
Pomysł na prezent ślubny
Fajnym pomysłem jest też kupno 12 widelczyków do ciasta w zestawie z łopatką i nożem do ciasta
Pomysł na prezent ślubny
Kochani dziękuję za super pomysły
Pomysł na prezent ślubny
Zastanów się tez nad jakimiś sprzętami do kuchni. Może czajnik stalowy bezprzewodowy, toster, mikser, robot kuchenny czy też dobre żelazko firmy Tefal. Albo możesz też wybrać koc czy dwa ciepłe, miękkie koce
Pomysł na prezent ślubny
Ale piękna lista się zrobiła, no no same cudeńka
Pomysł na prezent ślubny
My niedawno w prezencie dostaliśmy pościel z satyny bawełnianej z firmy Andropol . Jest ona przemiła w dotyku, super się w niej śpi, do tego mają bardzo duży wybór kolorów i wzornictwa. Jestem z tego prezentu bardzo zadowolona i na pewno bym się ucieszyła z kolejnego takiego
![]()
Pomysł na prezent ślubny
ja tylko dodam, że pościel kupiłam PLUMS
Pomysł na prezent ślubny
A co, pewnie że Ci się należy A swoją drogą to ja tez muszę się rozejrzeć za jakimś fajnym kompletem dla siebie
Pomysł na prezent ślubny
A ja właśnie niedawno dostałam pościel od teściów w prezencie (i to bez okazji)
Pomysł na prezent ślubny
Ciekawym prezentem może być zmetalizowana figurka pary młodej.Prezent z humorem i do tego mało spotykany to ważne tak myślę
http://bucikow.metalizacja-przedmiotow.pl/21-prezent-na-wesele ![]()
Pomysł na prezent ślubny
Również spotkałam się z metalizacja wpisując w google metalizacja przedmiotów polecam.
![]()