|
Pomysły na wieczór panieński / kawalerskiPomysły na wieczór panieński / kawalerski
Świetna opowieść
EkspertWeselny.pl poleca
Pomysły na wieczór panieński / kawalerski
No i super
Renika to wieczór był świetny i Twoje koleżanki baaardzo się postarały
Ale świetnie to wymyśliły Twoje koleżanki
![]() ![]() "Kiedy decydujesz się na dziecko, zgadzasz się, że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem." K.Hadley
Renika wieczór panieński sie udał jednym słowem.Świetnie,ze Ci się podobało i były to niezapomniane chwile.A zdjecie też widziałam -faktycznie uroczo i pięknie:)
Renika ale miałaś udany wieczór! Widać, że masz koleżanki na których możesz polegać, tak fajnie wszystko obmyśliły i przygotowały. Gratuluje super zabawy, szampanów
Renikasuper
jak czytam opisy waszych panienskich to nie moge sie doczekac swojego
Ciekawy temat, jestem facetem więc przykład z wieczoru kawalerskiego, a w zasadzie weekendu. Pomysł był taki, żeby zorganizować po prostu taki męski wypad, pojechaliśmy nad jezioro, do ośrodka wypoczynkowego. Atrakcje to ognisko, połączone z męskimi śpiewami chóralnymi , wypożyczenie łódki na jeziorze, turniej siatkówki na ośrodkowym boisku. Efekt całego weekendu to, że trzech kumpli zapisało się na kursy żeglarskie.
Dobrym pomysłem jeszcze jest zrealizować marzenie pana lub panny młodej:) Odpowiednio wcześniej wybadać jakie to marzenie i po prostu je zrealizować:)
To naprawdę fajny pomysł ze spełnieniem marzenia. Podoba mi się
No to wczoraj zamówiłyśmy bilety - wraz z 7 kumpelami lecimy na wyjazd panieński do Barcelony
![]()
Natalia super
![]() ![]() "Kiedy decydujesz się na dziecko, zgadzasz się, że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem." K.Hadley
Natalia ale cudownie
Obawiam się, że moich koleżanek nie stać aby wysłać mnie do Chin ![]() Natalka, super, cieszę się, że będziesz miała wypad panieński
Natalia szykuje Ci się superancki wieczór panieński
Beata a propo Chin ![]()
my zamówiłyśmy mojej szwagierce wróżkę i fotografa. wróżka wróżyła nam wszystkim z kart i ręki a fotograf rozłożył "polowe" studio
Świetny pomysł i rzeczywiści bardzo fajna pamiątka na całe życie. Gratuluję pomysłu
Basiu, mam szanse więc
Beata trzymam kciuki. Marzenia się spełniają heh
Ja będę świadkową i planuję jakoś zorganizować ten wieczór. Moja panna młoda chce iść na dyskotekę ale czy to nie przereklamowane ? myślałam o jakimś wyjeździe ale połowa dziewczyn, które zostały zaproszone uznała, że nie mają tyle pieniędzy... I całkiem już nie wiem co wymyślić... Doradźcie
Porozmawiaj z dziewczynami czy mają jakieś pomysły i ustalcie współną wersję Ale skoro panna młoda chce iść na dyskotekę, to myślę, że decydujące zdanie ona powinna mieć ![]() ![]() "Kiedy decydujesz się na dziecko, zgadzasz się, że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem." K.Hadley
Wieczór panieńki - nie ważne gdzie, ważne żeby towarzystwo było pierwsza klasa.
![]()
A my w przyszły poniedziałek lecimy na 4 dni do Barcelony
![]()
Super, że Ci tak wyszło z wyjazdem najważniejsze, że się dziewczyny między sobą dogadały
To już w poniedziałek
Oj zleciało... Nie wiadomo kiedy
Mam nadzieje, że pogoda nam dopiszę ![]()
Trzymam kciuki ![]() ![]() "Kiedy decydujesz się na dziecko, zgadzasz się, że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem." K.Hadley
Agnieszko Ja zupełnie nie mam czasu na planowanie czegokolwiek, ale koleżanki mają już zaplanowany każdy dzień
![]()
Natalka ale super. Taki wypad zregeneruje Cie i doda sił przed weselem, wrócisz jak nowa
O jej, rzeczywiście strasznie szybko to zleciało - to już w ten poniedziałek
Oby słoneczko Wam dopisało No kochana, zapowiadają Ci się fascynujące 4 dni w Barcy ![]() ![]() "Całym sercem - aż do końca świata 05.09.2009" ...czekamy na cud...
Powrót do Wieczór kawalerski / panieński Kto przegląda forumUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości |