|
Pomysły na wieczór panieński / kawalerskiPomysły na wieczór panieński / kawalerski
Ja urządziłam mnóstwo wieczorów dla moich kolezanek. Prawie zawsze były tematyczne: hawajski, anioly i diabły, wenecki, starożytna Grecja. Jednak tzreba wyczuć, dla kogo sie robi, bo jak wiedzialam, że towarzystwo będzie drętwe, to robiłam "normalny" wieczor z wyjsciem do knajpy
![]()
EkspertWeselny.pl poleca
Pomysły na wieczór panieński / kawalerski
A może do SPA ? Chwila relaksu i luksusu dobrze zrobi na nerwy przed ślubem
Kraina Próżności Day SPA Sopot zaprasza w swoje nieskromne progi wszystkie przyszłe Panie Młode
SPA? To jeszcze kwestia tego, ile mamy kasy na taki wieczór panieński, bo jeżeli ma przyjść 10 kobietek, to nie wiem, czy wiele osób będzie na to stać...
![]()
Mój B. był na wieczorze kawalerskim u kolegi. Z tego co opowiadał to wybrali się najpierw na paitball, a później na clubbing. Wszystko to zorganizowali im panowie z firmy, która tym się zajmuje zawodowo. Był zadowolony z imprezy i stwierdził, że chętnie by to powtórzył.
Niepodobna skryć miłość i serca przymusić; wszystko nas zdradza, gesty, twarz, język i oczy; gdzie ogień gore, nie dziw, że iskra wyskoczy.
— Jean Baptiste Racine
Myślę. że bez profesjonalnej ekipy także można zorganizować super wieczór. Tylko trzeba chęci i trochę pomysłów
Paitball - fajny pomysł na wieczór kawalerski i panieński, chociaż nie wiem czy kobietki wytrzymałby taki atak kulek, a potem walkę z siniakami
![]()
Myślę, że dobrym pomysłem może być wynajęcie barmanów- na wieczorze kawalerskim męża był duet barmański który zrobił krótki pokaz rzucania butelkami i ognia. Nie dość, że faceci mogli wybierać sobie drinki do woli to jeszcze pogadałam z barmanem i miał na nich oko
Nie bedę się tu więcej rozpisywać żeby nie robić reklamy- jeśli ktoś zainteresowany to piszcie na priv
Powrót do Wieczór kawalerski / panieński Kto przegląda forumUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości |