|
Pomysły na wieczór panieński / kawalerskiPomysły na wieczór panieński / kawalerski
Jest parę pomysłów na urządzenie takiego wieczoru. Można zamówić striptizerów, iść na disco bądź do salonu odnowy. Macie jakieś inne pomysły co chciałybyście w ten wieczór robić? Owszem to rola świadków, ale czasami bywa tak, że panny młode same decydują.
Ślubowaliśmy 27 czerwca 2009r.
![]()
EkspertWeselny.pl poleca
Re: Pomysły na ostatni wolny wieczór
Na ostatnią wolną noc przed ślubem (dosłownie ostatnią noc) to ja mam taki plan, że przez cały dzień będę piła duuużo melisy, albo czegokolwiek na uspokojenie i starała sie nie obgryżć moich pięknym pazurków
![]() ![]()
to dobre kasiunia,w sumie to masz racje,ja czuje ze nie przespie tej ostatniej nocy wcale-i tak nawet mysli moj narzeczony
ja liczę na inwencje tworczą mojej świadkowej... chociaż mam pare pomysłów.. skok na spadochronie, jakaś dyskoteka z męskim striptizem
Jak już kiedyś pisałm, to pewnie sie spotkamy u mnie najpierw troche pobalujemy u mnie a później w miasto...zresztą zobaczymy co tam wymysli moja świadkowa...nad która się zresztą jeszcze zastanwiam
Re: Pomysły na wieczór panieński bądź kawalerski
Coś dla Pań:
* Dzień urody w SPA - czyli przyjemne z pożytecznym * Paintball - dla wytrzymałych twardzielek, w celu odreagowania stresu przed ślubem * Gokarty - dla zwariowanych Bab za kółkiem. Mnóstwo śmiechu gwarantowane * Quady - tylko męska rozrywka? A kto tak powiedział? * Nauka tańca na rurze - czyli nigdy nie wiadomo, kiedy nabyta umiejętność okaże się potrzebna w życiu małżeńskim * Profesjonalna sesja zdjęciowa + wizażysta - czyli zwariowana sesja "top modelek' * Seans u wróżki - szklana kula, tarot, horoskopy, tajemniczo i zabawnie pod warunkiem, że nie zapytamy o to jak będzie wyglądało nasze życie po ślubie * Nauka gotowania - UWAGA! Tylko dla wielbicielek! Po co przed ślubem zawracać sobie głowę czymś, czego i tak będziemy się uczyć przez resztę życia? Coś dla Panów: * Nauka gotowania - bo to znakomity relaks i bardzo przydatna umiejętność * Paintball - świetny sposób na rozładowanie stresu i powrót do zabawy "w strzelanie" z lat dzieciństwa * Gokarty - prawie jak Kubica. * Quady - świetna zabawa, mnóstwo adrenaliny i fajna przygoda. * Mecz piłkarski
Bardzo przydatne, dziękować. Ja bym się wybrała na gokarty...
Ślubowaliśmy 27 czerwca 2009r.
![]()
Annie ja też wybrałabym gokarty, uwielbiam nimi jeździć
Super te wszystkie pomysły, tylko żeby później nie okazało się, że Młodzi będą obolali albo posiniaczeni od swoich zabaw panieńskich/kawalerskich
![]() ![]() "Kiedy decydujesz się na dziecko, zgadzasz się, że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem." K.Hadley
Fajne te pomysły
Ja tak samo
Ja nie chciałabym jakiś obcych roznegliżowanych typów, fuj. Może jestem inna ale mnie to nie rajcuje.
Wolałabym piwko, nachos'y i plotki... i może jakieś pląsy
|