|
Przywitaj sięPrzywitaj się
Witamy
EkspertWeselny.pl poleca
Przywitaj się
Ja się rozpisuje na forum a jeszcze się nie przywitałam. Gapa ze mnie... A więc naprawiam błąd i witam wszystkich serdecznie
Przywitaj się
Ja tez witam Cię Jolu serdecznie
Przywitaj się
Właśnie, trochę nie po kolei
Cześć, Jestem Martyna, mam 19 lat koncze technikum turystyczne, mój przyszły mąż ma 25 lat. Oboje jesteśmy z Rudy Śląskiej, żeby było śmiesznie mieszkaliśmy(dopóki nie zamieszkaliśmy razem) na tej samej ulicy. Naszymi wspólnymi pasjami są podróże, motoryzacja. Dodatkowo interesuje się etnologią i kulturami. Nasz Ślub bedzie miał miejsce w Brennej 6 sierpnie przyszłego roku. To chyba tyle
Przywitaj się
Witam nowych użytkowników
![]() ![]() "Kiedy decydujesz się na dziecko, zgadzasz się, że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem." K.Hadley
Przywitaj się
A witamy witamy równie gorąco, Aniu (o ile nie mylę imienia)
Przywitaj się
Witamy
![]() ![]() "Kiedy decydujesz się na dziecko, zgadzasz się, że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem." K.Hadley
Przywitaj się
I ja się przyłączam do przywitania
Przywitaj się
witam wszystkie nowe osoby i te rozpisujące się i witające później
Przywitaj się
Witam wszystkich. Widzę że nie tylko ja jestem gapą
Przywitaj się
Ja również się witam, bo byłam taką samą gapą i się spóźniłam z przywitaniem
Witam Wszystkich!!!
Jestem Kasia, studiowałam na UW pedagogikę, obecnie czekam na przyjęcie na socjologię na studia II stopnia. Interesuje się po trochu biologią człowieka, psychologią, lubię wskoczyć pod koc z herbatą i książką, ale też poszaleć z ulubioną muzyką w słuchawkach. Lubię ludzi, rozmawiać z nimi, bawić się i pomagać:) Rafał (bo tak właśnie ma na imię mój narzeczony) oświadczył mi się 26.08.2010 na łodzi, którą płynęliśmy po Wiśle, równo o wschodzie słońca. Planujemy wziąć ślub w zimie 2012 roku. Nasza data robocza to 14.01.2012. Nigdy nie pomyślałabym, że własny ślub będę brała właśnie o tej porze roku, ale padł taki pomysł i tak dobrze się przyjął, że już tak zostało Teraz czeka nas załatwianie, przygotowywanie, planowanie, dlatego mam nadzieję, że znajdę tu nie tylko praktyczne rady i konkretne adresy (choć to też bardzo ważne), ale również ciepłe słowo, którym i ja postaram się Wszystkim służyć No to do dzieła!!!
Przywitaj się
Również witam Kasiu i zapraszam do naszego grona
Przywitaj się
witam
mam na imie Gosia moj przyszly maz Grzesiek nasz slub odbedzie sie 14 czerwca 2011
Przywitaj się
Witam i zapraszam do rozmów