Relacje z wieczoru panieńskiego / panieńsko-kawalerskiego

Wieczór panieński, kawalerski, czyli "Ostatnia" wolna noc

Post przez BasiaTomek » 30 lip 2011, 21:27

Tradycji stało się zadość, wieczór panieński zaliczony w jak najlepsiejszym stylu! O godz. 20:30 spotkałyśmy się wszystkie w Centrum, przy ratuszu i ruszyłyśmy w stronę klubu - 11 fantastycznych kobietek ;) ..W klubie rzecz jasna duża, wygodna loża do naszej dyspozycji ..moje starszę spisały się na medal, ozdobiły loże kolorowymi balonami z napisem "wieczór panieński", "bunga bunga" :lol: ..kelnerka przyniosła kieliszki do szampana, które w póżniejszym czasie oczywiście się przydały ;).. ..a więc na początku prezenty: dostałam prześmieszną koszulkę, którą musiałam nałożyć i paradować po klubie, koszulka z napisem z przodu: "UWAGA TO MÓJ WIECZÓR PANIEŃSKI - NIE PRZESZKADZAĆ - CHYBA, ŻE Z CIEBIE NIEZŁE CIACHO" :lol:, a na plecach "BASIA 30-07-2011" + uszy, mucha i ogonek króliczka :lol:, i dyplom "Na pożegnanie panieńskiego stanu" z autografami moich kochanych kobietek :]. Dziewczyny poprzypinały sobie znaczki z napisem "Wieczór panieński Basi 30.07.2011" ..Jedząc korzystałysmy ze śmiesznych talerzyków z obrazkami męskich skarbów :lol:, był przepyszny tort + szampan i rzecz jasna 100Lat, mrowisko i wiele wiele innych pyszności, % też były haaaa ..Faceci widząc 11 szalonych kobietek nie stali długo bezczynnie..mój ogonek miał wzięcie hehe, niektórzy chcieli mieć z nim zdjęcie, ale co to to nie heheh.. a data na mojej koszulce była traktowana przez facetów jako numer telefonu haha, brali tel do ręki, spisywali numer i mówili, że zadzownią - POWODZENIA! Hehehehe.. Moje starsze przygotowały różne konkursy i zadania do wykonania - było prześmiesznie,m.in. 2 minuty na parkiecie, przy muzyce musiałam kręcić ogonkiem :lol: .. Bawiłam się świetnie, wytańczyłam się po wsze czasy i nie obeszło się bez odcisków na paluszkach heh ..Najważniejsze, że były ze mną moje naj naj najlepsze i sprawiły, że ten wieczór pozostanie do końca życia w mojej pamięci. Powrót do domu 4 nad ranem mmmmmmmmmmmmmm... DZIĘKUJĘ :**

PS: Po panieńskim zostało wiele pamiątek, patrząc na nie będę wspominała wszystko z wielkim uśmiechem na ustach ;)
Obrazek
BasiaTomek
Przyjaciel
Przyjaciel

Status rodzinny: Mężatka :)
Data ślubu: 5 sierpnia 2011
Miejsce ślubu: Białystok

EkspertWeselny.pl poleca

Pan Polecacz
II
II

Status rodzinny: narzeczony
Data ślubu: 5 sierpień 2011
Miejsce ślubu: Warszawa

Post przez AiM » 30 lip 2011, 22:27

Basiu miałaś świetny panieński !! Gratuluję tak pomysłowych koleżanek :]
Obrazek

Obrazek

"Kiedy decydujesz się na dziecko, zgadzasz się, że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem." K.Hadley
AiM
Members
Members

Status rodzinny: 1+1=3 :)))
Data ślubu: 18 lipca 2009

Post przez Madzia » 31 lip 2011, 02:25

Basiu z opisu wieczór bardzo udany ..... jestem ciekawa gdzie się Ci wszyscy faceci dodzwonią :lol: a Twoje koleżanki bardzo pomysłowe :)
Obrazek
Madzia
Przyjaciel
Przyjaciel

Status rodzinny: Żonka :)

Post przez Wicky » 1 sie 2011, 00:45

Świetny wieczór :) Koleżanki spisały się na medal - pozazdrościć :)
Obrazek
Obrazek
Wicky
Members
Members

Status rodzinny: Mężatka :)

Post przez margolcia » 1 sie 2011, 02:39

Basiu ale miałaś fajny wieczór panieński. Koleżanki super się pisały. Musiało być czadowo :]
margolcia
VIP
VIP

Post przez JJagusia » 1 sie 2011, 07:05

No super !! Dziewczyny pomyślały o wszystkim :mrgreen:
Najważniejsze że było zabawnie i wybawiłaś się świetnie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ObrazekObrazek
"Całym sercem - aż do końca świata 05.09.2009"
...czekamy na cud...
JJagusia
IV
IV

Status rodzinny: żonka:)
Data ślubu: 5 września 2009

Poprzednia strona