Moj mały kościólek

Restauracja

cos takiego-miedzy rozami piorek nie bedzie

|
Renia i Szymonek
EkspertWeselny.pl poleca
Renia i Szymonek
Renika piękne zestawienie i kościołek taki nastrojowy. A suknię Twoją to pierwszy raz widzę. Tak sie zastanawiałam jaką wybrałaś. Jest naprawdę piękna i zmysłowa. Buty tez mi się bardzo podobają. Gratuluje i życzę powodzenia w tym ostatnim tygodniu. Ale ten czas leci. Sobota już tuz tuż... Trzymaj się dzielnie
Renia i Szymonek
Zestawienie się dopiero co pojawiło, a Wasz dzień już tuż tuż
Powodzenia i dużo spokoju na te ostatnie dni ![]() ![]() "Kiedy decydujesz się na dziecko, zgadzasz się, że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem." K.Hadley
Renia i Szymonek
wszystko sliczne i idealnie dobrane
sukienka mnie zachwycila równeż życze wam spokoju w waszym wielkim dniu
Renia i Szymonek
Reniu przepiękna suknia! Jak księżniczki
Renia i Szymonek
Renia i Szymonek
Jestem pod wrażeniem, wszystko wygląda super. Gratuluje
Renia i Szymonek
No wreszcie doczekałyśmy Twojego zestawienia
Wszystko mi się bardzo podoba
Renia i Szymonek
Reszta rzeczy także jest bardzo ładna, i dobrze do siebie dobrana
Renia i Szymonek
Młodej Parze:
wiatru w plecy, moc radości, sto lat w zdrowiu i młodości, długich nocnych przyjemności, bez przykrości i zazdrości, zdrowia, szczęścia, beczki wina, tysiąc złotych co godzina, trzech pokoi, kupę dziatek, Pannie Młodej szafy szmatek, a Młodemu silnej ręki i "syrenki". Bozia niech Wam błogosławi, ród Wasz w świecie niech rozsławi, a z teściami żyjcie w zgodzie, bo wygodnie to i w modzie. Żyjąc w szczęściu i radości powiększajcie stan ludności. ![]() ![]() ![]() "Kiedy decydujesz się na dziecko, zgadzasz się, że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem." K.Hadley
Renia i Szymonek
A ja co prawda bez wierszyka ale również bardzo szczerze: wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia! Udanego wesela i miłości okazywanej sobie każdego dnia
Renia i Szymonek
Renika wiele szczęścia i radości na nowej drodze życia niech Wasza miłość trwa całe życe
Renia i Szymonek
Renika wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia, wiele miłości i pięknych chwil podczas wspólnego życia
![]()
Renia i Szymonek
Renika przyjmij również od nas najserdeczniejsze życzenia - wszystkiego najlepsiejszego na nowej drodze życia i życzymy wam przede wszystkim niekończącej się MIŁOŚCI!
![]()
Renia i Szymonek
Renika, wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia, niech wasza milosc trwa wieczne