|
Rocznicowo
EkspertWeselny.pl poleca
Rocznicowo
Jagusia zyczę kolejnych wieeeeeeeeelu wspólnych lat
My Naszą rocznicę spędziliśmy niestety w szpitalu, całkiem nawet o niej zapomniałam tylko moja bratowa zadzwoniła z życzeniami
Rocznicowo
Basiu dla Was również gratulacje i życzenia wspaniałych kolejnych miesięcy i lat
![]() ![]() ![]() "Kiedy decydujesz się na dziecko, zgadzasz się, że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem." K.Hadley
Rocznicowo
Jagusiu wszystkiego najlepszego z okazji waszej rocznicy, samej pomyślności. Życzę Wam takich jeszcze co najmniej ze sto rocznic...
Basiu Wam również wszystkiego dobrego. Oby każdy wspólny miesiąc był wyjątkowy ![]()
Rocznicowo
Mój mężczyzna w dniu naszej pierwszej rocznicy zadzwonił do mnie rano, powiedział że mam się ładnie ubrać, wsiąść do autobusu nr X i przyjechać do miejsca A. Grzecznie to zrobiłam i dojechałam na miejsce. Tam niedaleko ślicznego parku czekał na mnie nasz piesek, który doprowadził mnie do mojego mężczyzny.... Jak się okazało mój przyszły mąż (ale fajne słowo
Rocznicowo
Super masz faceta, widać że się stara i mocno kocha
Rocznicowo
Tylko pozazdrościć tak romantycznego i pomysłowego faceta
Rocznicowo
Dziewczyny to ja się pochwalę, iż dokładnie dziś mija u nas 7 lat odkąd jesteśmy razem
Czas tak pędzi, że aż trudno uwierzyć że to już tyle na liczniku mamy Ciekawe kiedy nadejdzie ten czas kiedy i ja będę tu opisywała moje przygotowania
Rocznicowo
Nonono piękna rocznica
Czekam na to z niecierpliwością ![]() ![]() "Kiedy decydujesz się na dziecko, zgadzasz się, że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem." K.Hadley
Rocznicowo
margolciu gratuluję pięknej rocznicy
![]()
Rocznicowo
margolciu gratuluje tylu lat razem
![]() ![]()
Rocznicowo
margolciu Serdecznie Wam gratuluję i życzę wielu pięknych wspólnych lat
Myślę, że Twój narzeczony może Ciebie zaskoczyć tak samo jak mnie mój. Ja myślałam, że oświadczy mi się w 7dmą rocznicę, ale poczekał dwa miesiące na Sylwestra A co do ślubu - oczywiście nie on jest najważniejszy, ale myślę że to piękne dopełnienie dojrzałego związku ![]()
Rocznicowo
Gratuluje pięknej rocznicy
Rocznicowo
Tak jakoś wyszło samo
Rocznicowo
...i ja się koniecznie do łącze do życzeń od dziewczyn
Margolciu serdeczne gratulacje i życzę wielu pięknych wspólnych lat ![]() ![]() "Całym sercem - aż do końca świata 05.09.2009" ...czekamy na cud...
Rocznicowo
Basiu gratuluje Waszej małej rocznicy, szczęścia życzę