|
Ślub w innej parafii
EkspertWeselny.pl poleca
Ślub w innej parafii
Z licencją to sama biurokracja
Ostatnio edytowano 14 cze 2011, 19:41 przez 4eDsyUi, łącznie edytowano 1 raz
Ślub w innej parafii
Beata bądź dzielna, a żaden ksiądz nie stanie Wam na drodze
Ślub w innej parafii
Ech, ksiądz tu nam nie może wygłosić zapowiedzi ponieważ kończy posługę a innego polskiego księdza póki co nie będzie... Zaproponował za to, że wyśle nam mailem dokumenty do wypełnienia, mamy mu odesłać a on wyśle to drogą oficjalną do mojej parafii aby tam to zrobili.
Ostatnio edytowano 14 cze 2011, 19:41 przez 4eDsyUi, łącznie edytowano 1 raz
Ślub w innej parafii
Beata A może macie jakiegoś znajomego księdza
Powiem szczerze, że zupełnie nic z tego nie rozumiem. Jak w Twojej rodzinnej parafii mogli nie wywiesić zapowiedzi ![]()
Ślub w innej parafii
Dziwna sprawa z tymi zapowiedziami ...ehhh no ale własnie są niestrey różni księża...trzymam kciuki,żeby się uadło.
Ślub w innej parafii
Ja również trzymam kciuki, żeby wszystko udało się rozwiązać
Jak to teraz będziecie załatwiać ![]() ![]() "Kiedy decydujesz się na dziecko, zgadzasz się, że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem." K.Hadley
Ślub w innej parafii
Problem w tym, że potrzebujemy dwie licencje, z mojej i jego. Jakbyśmy mieli tu oboje to byłoby łatwiej bo nazywaloby się, że mamy oboje z miejsca tymczasowego zamieszkania.
Będziemy czekać, bo co innego... W ostateczności zadzwonię do Sulistrowiczek do księdza i poproszę abyśmy mogli protokół spisać u niego bo mam niesmak do mojego kościoła już.
Ślub w innej parafii
Udany ksiądz, widać lubi stwarzać ludziom problemy..Hmmm..Dziwne podejście do sprawy..
Beatko bądż dobrej myśli, trzymam kciuki za pomyśle załatwienie sprawy,! ..a u Nas jak na razie odnośnie dokumentów wszystko gra, załatwiliśmy akty chrztu i urodzenia, w piątek wybieramy się do USC po zaświadczenie o braku okoliczności wykluczających zawarcie związku małżeńskiego, potem po Tomkowy wypis i z tym wszystkim 1 czerwca idziemy do mojej parafi po dalsze wskazówki ![]()
Powrót do Kościół / USC - ustalenia Kto przegląda forumUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości |