Słyszał ktoś o DAR-MEDIA???

Piękne zdjęcia i świetny film to pamiątka na całe życie. Warto ten dzień utrwalić.

Post przez Isia » 25 lis 2011, 00:08

Czy ktoś z Was korzystał z usług firmy Dar-media? Zastanawiam się też czy w umowie o kamerowanie i fotografowanie ślubu i wesela powinien być wpisany numer NIP albo REGON? Na żadnym forum nie ma opinii o ich usługach, ale conajmniej kilka par korzystało z ich usług, jeśli album ze zdjęciami może stanowić na to dowód. Proszę o jakiekolwiek info, bo chyba zaczynam wpadać w histerię przedślubną :freek:
Isia
Nowy User
Nowy User

Status rodzinny: Panna

EkspertWeselny.pl poleca

Pan Polecacz
II
II

Status rodzinny: narzeczony
Data ślubu: 5 sierpień 2011
Miejsce ślubu: Warszawa

Post przez pola82 » 28 lis 2011, 00:44

Ja nie słyszałam, ale warto to sprawdzić. Portfolio może sobie zrobić każdy. Najlepiej mieć fotografa z polecenia. Sprawdzonego, obejdzie się bez przykrych niespodzianek. A ile zostało do ślubu? Pozdrawiam :-)
pola82
Nowy User
Nowy User

Status rodzinny: panna

Post przez margolcia » 29 lis 2011, 01:14

Isia napisał(a):Zastanawiam się też czy w umowie o kamerowanie i fotografowanie ślubu i wesela powinien być wpisany numer NIP albo REGON?

Często takie zespoły nie prowadzą działalności gospodarczej i stąd nie mają REGONU. Po prostu w weekendy dorabiają sobie.
margolcia
VIP
VIP

Post przez Kasia21 » 1 gru 2011, 21:43

Witaj Isia!
Niestety nie słyszałam o Dar-Media, ale myślę, że aby być pewną na 100% szukałabym firmy, która jest zarejestrowana, czyli posiada regon i nip. Jeśli nie daj Boże coś poszłoby nie tak, skasowała się płyta z filmem lub zdjęciami, na podstawie prawomocnej umowy macie prawo dochodzić swoich praw, natomiast na podstawie umowy, której zespół lub fotograf nie istnieje nie zrobicie nic.
Kasia21
Nowy User
Nowy User

Status rodzinny: Mężatka