|
Słyszał ktoś o DAR-MEDIA???
Czy ktoś z Was korzystał z usług firmy Dar-media? Zastanawiam się też czy w umowie o kamerowanie i fotografowanie ślubu i wesela powinien być wpisany numer NIP albo REGON? Na żadnym forum nie ma opinii o ich usługach, ale conajmniej kilka par korzystało z ich usług, jeśli album ze zdjęciami może stanowić na to dowód. Proszę o jakiekolwiek info, bo chyba zaczynam wpadać w histerię przedślubną
![]()
EkspertWeselny.pl poleca
Ja nie słyszałam, ale warto to sprawdzić. Portfolio może sobie zrobić każdy. Najlepiej mieć fotografa z polecenia. Sprawdzonego, obejdzie się bez przykrych niespodzianek. A ile zostało do ślubu? Pozdrawiam :-)
Często takie zespoły nie prowadzą działalności gospodarczej i stąd nie mają REGONU. Po prostu w weekendy dorabiają sobie.
Witaj Isia!
Niestety nie słyszałam o Dar-Media, ale myślę, że aby być pewną na 100% szukałabym firmy, która jest zarejestrowana, czyli posiada regon i nip. Jeśli nie daj Boże coś poszłoby nie tak, skasowała się płyta z filmem lub zdjęciami, na podstawie prawomocnej umowy macie prawo dochodzić swoich praw, natomiast na podstawie umowy, której zespół lub fotograf nie istnieje nie zrobicie nic.