|
Styczeń
EkspertWeselny.pl poleca
Styczeń
I styczeń może być piękny na ślub i wesele. Każdą porę roku i jej uroki można w tym celu wykorzystać
Styczeń
dzieki dziewczyny - datą jestem podekscytowana niesamowicie. i jeszcze jak ustawiłam suwaczek :-) dzisiaj jak weszłam i zobaczyłam, że to jeszcze 11 m-cy i 2 tygodnie, to aż się w duchu uśmiechnełam!
Styczeń
z datą to było tak: wykluczyliśmy miesiące letnie 2011 (bo ja mam egzaminy na aplikację i musze się uczyć) i wybraliśmy listopad (żeby nie bylo za wcześnie i żeby przygotowania do slubu nie przeszkadzały mi w nauce).
Jednak, kiedy obwieściliśmy to rodzicom, to byli wręcz nieszczęśliwi z powodu daty - 12.11.2011... mama uznała, że to dziwny pomysł - slub w barwach narodowych, z rotą, mazurkiem dabrowskiego itd. dziwny to mało powiedziane - wręcz DZIWACZNY... rodzice Adama też byli oburzeni pomysłem pobrania się własnie listopadzie :-P no i pod wplywen nacisków przesunęliśmy datę - grudzień odpadł, bo adwent - pozostał styczeń. a 28.01.2012 to akurat nasza 3 rocznica :-), więc data idealna!
Styczeń
A mnie to jeszcze z całkiem innym świętem kojarzy się listopad
Styczeń jest pięknym miesiącem na ślub, jeszcze jak śnieg by był to już wogóle Fajnie że doszliście z rodzicami do porozumienia. A tak wogóle to całkiem "Młoda Para" z Was ![]() ![]() "Całym sercem - aż do końca świata 05.09.2009" ...czekamy na cud...
Styczeń
Najważniejsze, żeby data odpowiadała Narzeczonym
![]()
Styczeń
Jagusiu, i tak i nie - od chwili zaręczyn do ślubu miną 2 lata i 8,5 miesiąca, więc to są naprawdę długie zaręczyny i chcę wreszcie zamienić pierścionek zaręczynowy na obrączkę!nie lubię obchodzić rocznic zaręczyn, chcę wreszcie obchodzić daty slubu :-P
Basiu, moi rodzice też pobrali się w lutym i też są razem 24 lata! więc z tą literką"r" to chyba jakaś ściema :-)
Styczeń
My wybraliśmy sierpień i jesteśmy z podjętej decyzji zadowoleni, tym bardziej, że w tym czasie oboje mamy urlop - cały sierpień do naszej dyspozycji
![]()