|
Sukienka na ślub cywilny
Sukienka na ślub cywilny
Powiedzcie mi jaka sukienka czy też garsonka nadaje się na ślub cywilny ? W związku z tym, iż moja luba jeszcze słabo mówi i pisze po polsku i nie może siedzieć na tym forum, ja zadaje pytanie w jej imieniu. Troche nie moje tematy, ale co tam, jestem tłumaczem
Ostatnio edytowano 17 sie 2010, 08:42 przez Icanfly, łącznie edytowano 1 raz
EkspertWeselny.pl poleca
Sukienka na ślub cywilny
A narzeczona nie może pisać po angielsku a my same sobie będziemy tłumaczyć
Ja myślę, że na ślub cywilny można mieć taką samą suknię jak na ślubie kościelnym. Suknia którą pokazujesz jest przepiękna - jeśli o takiej marzy - niech taką przymierzy i kupuje ![]()
Sukienka na ślub cywilny
Zdecydowanie nadaje się na ślub cywilny, jest piękna
Sukienka na ślub cywilny
Owszem, mi się wydaję że suknia jak najbardziej pasuje na ślub cywilny
Strój na ślub cywilny
Tak ta sukienka jest piękna. Narzeczona na pewno poczuje się w niej jak księżniczka
Według mnie na cywilny można iść w czym się chce tzn. w sukni ślubnej, w sukience o dowolnym kolorze czy w garsonce tak jak to królowało kiedyś. Myślę, że każdy ma dowolność wyboru, to jego dzień Dla mnie podobają się jeszcze takie sukienki na ślub cywilny :
Strój na ślub cywilny
Dzięki, utwierdziłyście nas, iż jest to dobry wybór
Strój na ślub cywilny
Mi tez się suknia bardzo podoba, jest piękna i kobieca ! Na ślub cywilny można nałożyć dowolną kreację, nie ma jakiś ścisłych wzorów. Kiedyś to najczęściej kobiety zakładały garsonki. Ale czasy się zmieniają
Mam jeszcze dwie odpowiednie na cywilny:
Strój na ślub cywilny
Kiedyś zakładały garsonki bo parę godzin później miały kościelny, zauważ, że najczęściej jeśli są obie ceremonie, cywilna suknia jest dużo skromniejsza, nadal, albo zakłada się garnitur. Jeśli jest tylko cywilny, większość kobiet zakłada typowe suknie ślubne.. Moja bratowa np miała suknię balową, taką jakie się widuje hm... na 'balu u generała'
Powrót do Kościół / USC - ustalenia Kto przegląda forumUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości |