|
Sukienka na wesele na zmianę
Re: Sukienka na zmianę
Jak nie daj Boże, będzie mi potrzebna ta awaryjna sukienka na zmiane, to po prostu ktos podczas wesela pojedzie do domu (daleko nie mam) i mi przywiezie ją na sale, albo sama znikne na 15 minut, żeby sie przebrać
![]() ![]()
EkspertWeselny.pl poleca
Co będzie, to będzie ale ja w tą noc swojej ślubnej nie ściągne
Re: Postępy w przygotowaniach
No to teraz już jestem w kropce z tym przebieraniem...
Ja jeśli sie przebiore to dopiero jak kamerzysta i fotograf sobie pójdą ...
![]() ![]()
Kesja, zrób tak jak uważasz
Ja też nie planuję się przebierać, bo jednak fajnie byłoby spędzić w białej sukni całe wesele.
Kesja jeśli sama nie masz ochoty się przebierać to tego nie rób, to Twój dzień i to Ty masz być szczęśliwa
Ja zamierzam być w sukience calusieńką noc
Dla mnie szczerze mówiąc lekkim nonsensem jest wydać ileś tam kasy na piękną suknię i zdjąć ją po północy albo w innym momencie. Ale każdy robi jak uważa.
Ślubowaliśmy 27 czerwca 2009r.
![]()
No to macie racje dziewczyny,zatem nie będę się przebierać,bo bez sensu
Ja po dłuższym przemysleniu sprawy, chyba sie przebiore jak tylko kamerzysta pójdzie, myśle, że bede zmęczona noszeniem sukni i butami
![]() ![]()
zazwyczaj jest do 2 - 3 w nocy, jeszcze nie bylismy na spotktaniu dokładnie omawiać
![]() ![]()
Kasiunia to się nie opłaca przebierać a zresztą masz jedyna okazję pobyć w sukni slubnej
to zalezy od tego jak sie beda czuły moje nogi
![]() ![]()
Kasiunia, zamknęłam temat z bolerkiem i nie mogę znależć, a chciałam Ci napisać, że bardzo fajne, bo ma super stójkę
Ja wychodzę z założenia że suknię ślubną ma się na sobie tylko raz i na pewno będę w niej do samego rana
Bo jest w zestawieniu ślubnym Kasiuni ![]() ![]()
Zgadzam się z Tobą suknię ślubną ma sie raz w życiu na sobie i warto wytrwać do końca
|