|
Suknia do ślubu cywilnego
Witam Drogie Panie.Za klika miesiecy biore slub.Z pewnych powodow zdecydowalismy,ze bedzie to tylko slub cywilny(nie chcemy koscielnego teraz ani w przyszlosci).Powoli zaczynam szukac sukienki i jestem przerazona!!Przesledzilam juz klika forow i wszystkie kobiety decyduja sie na sukienki,w ktore ja bym sie nawet nie ubrala...Mimo tego,ze to `tylko` cywilny,to jednak slub..dla mnie jedyny,skoro nie mam zamiaru brac koscielnego.Chcialabym w tym dniu czuc sie wyjatkowo,a nie jakbym szla na bal sylwestrowy.Wiadomo,ze nie ubiore zadnej ogormniastej bialej sukni z welonem,ale z drugiej strony mysle ze suknia slubna z tym,ze troche mniej balowa bylaby ok.Nie chce zadnej krotkiej sukienki,bo nie podoba mi sie to kompletnie,nie chce tez zadnych wiszacych workow jak niektore panie polecaja...Jesli,ktoras z was brala slub cywilny,wie co mam na mysli i moze mi pomoc to bylabym bardzo wdzieczna!!!
EkspertWeselny.pl poleca
Jeśli ten ślub jest dla Ciebie tak ważny i jedyny w Twoim życiu, bo kościelnego nie planujesz, to ja na Twoim miejscu kupiłabym suknię ślubną dopasowaną do figury. Takie duże, rozkloszowane do urzędu są za strojne, ale taka kobieca rybka jak najbardziej się nadaje. Zamieszczę Ci parę sukni, które moim zdaniem idealnie się nadają. A moim numerem jeden są suknie koronkowe
Rewelacja!!!Sa cudne!!Wszystkie sa tak piekne,ze teraz nie wiem ktora wybrac
Wszystkie suknie przepiękne
Chociaż, chociaż ja wybrałabym suknię z drugiego zdjęcia ![]()
Wow ale cudne. Wszystkie mi się podobają
Wedlug mnie wszystkie sa piekne...Ale gdybym juz miala cos z nich wybrac to mysle,ze ta ostatnia
Według mnie też wszystkie są pięknie i też miałabym nie lada kłopot z wyborem...
Śliczne są te sukienki! Najbardziej mi chyba wpadła w oko ta przedostatnia. Tylko czy ten kolor będzie pasowac do jasnej karnacji i blond wlosow ;p.
Ta ostatnia jest cudowna
![]() ![]()
Kasiuniu No jak już myślisz o sukience to chyba do ustalenia daty coraz bliżej
![]()
Narazie jesteśmy na etapie, żebyśmy chcieli wziąść ślub
![]() ![]()
Ja właśnie dzisiaj wybrałam suknię.. Ecru, długa - typowo ślubna, jednak dość skromna (choć nawet, gdybyśmy chcieli brać kościelny z wielkim weselichem decyzja padłaby na coś w tym stylu, eleganckiego, dopasowanego). Ładnie podkreślająca figurę, bez zdobień, bez koła. I o ile wyobrażam sobie suknię krótką, to jakiś kolorowych, zwyczajnych już nie;p
A masz może jakieś zdjęcia?:)
W oryginale ma aplikację z boku, ja zamówiłam bez;p
Wow śliczna
![]() ![]() "Kiedy decydujesz się na dziecko, zgadzasz się, że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem." K.Hadley
Piękna! Idealna na ślub cywilny, nie za skromna ale też bez przesadyzmu
Super suknia, bardzo mi się podoba !
Moja koleżanka na cywilnym miała sukienkę jasno-kremową za kolano. Na cywilnym można poszaleć jesli chodzi o suknię:)
Jakbym brała tylko cywilny i wiedziałabym, że nie będę mieć kościelnego, to na pewno ubrałabym długą i klasyczną suknię ślubną, a nie koktajlową/wieczorową
Ja uwielbiam tego typu suknie ślubne. Są kobiece i pięknie się prezentują. I pasują na cywilny i na kościelny, ja jestem na TAK
Powrót do Kościół / USC - ustalenia Kto przegląda forumUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości |