|
suknia – którą wybrać – pomocy!!!
Od pięciu miesięcy chodziłam po różnych warszawskich salonach poszukując swojej wymarzonej sukni i szczerze mówiąc już się załamałam że nic nie znajdę – byłam dosłownie wszędzie! I żadna nie spełniała moich oczekiwań. Ogólnie mówiąc szukałam czegoś oryginalnego z ciekawego materiału. Przez przypadek trafiłam do atelier Juliette na ul. Mokotowskiej i tu pojawił się kolejny problem…bardzo podobają mi się aż 4 suknie z kolekcji Higar Novias i kompletnie nie wiem na którą się zdecydować, bo to że jedną z nich wybiorę to już postanowione. Napiszcie proszę która Wam się najbardziej podoba?
Dodam że nosze rozmiar 38 i mam 175 cm wzrostu
EkspertWeselny.pl poleca
Kochana, jeśli masz duży biuścik to odradzam trzecią sukienkę, bo wbrew pozorom zabudowane dekolty uwypuklają krągłości a nie zakrywają. Są one raczej lepsze dla mniejszych biustów. Do dużego i średniego polecałabym raczej pierwszą, ładnie pokreśla kształty ale przez boczne ramiączka nie musisz się bać, że suknia Ci opadnie czy cuś
Jeżeli chcesz dodać sobie centymetrów to druga bo obniżony stan bardzo wysmukla i optycznie wydłuża (widziałam to u paru Młodych panien, które były szczupłe i wysokie, w takich sukniach to się jeszcze bardziej rzucało w oczy
Pierwsza suknia jest taka kobieca i zwiewna. Druga wydłuży sylwetkę panny młodej. A jeśli miałabym wybrać to chyba tę pierwszą
Dzięki kochane za doradzenie
Dzięki kochane
Podłączam się pod temat. Ostatnio trafiłam do Salonu Le Mariage w Bytomiu i znalazłam tam dwie przepiękne suknie. I w obu się sobie podobam i nie mam pojęcia, którą wybrać. A ślub tuż tuż... Pomożecie ?
Zależy od figury ale jeśli w obu wyglądasz dobrze to druga. Plus satynowy szal lub gładkie bolerko z długim rękawem.
Ja też stawiam na nr 2. W pierwszej jakby czegoś brakowało...