Dziewczynki prosze was o pomoc, nie wiem jakie dodatki do tej sukni slubnej. Suknia jest biala, ja mam 165cm wzrosu waze 65kg i mam brąz wlosy. nie wiem jaki bukiet, jakie buty, jakie dodatki. Pomóżcie prosze!!!!!
Moja suknia to demetrios 1393
|
Suknia ślubna hiszpanka - jakie dodatki?
Suknia ślubna hiszpanka - jakie dodatki?
Dziewczynki prosze was o pomoc, nie wiem jakie dodatki do tej sukni slubnej. Suknia jest biala, ja mam 165cm wzrosu waze 65kg i mam brąz wlosy. nie wiem jaki bukiet, jakie buty, jakie dodatki. Pomóżcie prosze!!!!!
Moja suknia to demetrios 1393
EkspertWeselny.pl poleca
Suknia hiszpanka - jakie dodatki?
tutaj jest link do tej sukienki http://www.demetrios.pl/product_info.ph ... cts_id=242
Prześliczna suknia!!! Mi się wydaje że najlepszym naszyjnikiem było by coś w tym stylu co zamieszczam, a bukiet może w formie delikatnego wachlarzyka. A co do fryzury, to kok z kwiatem
Tak mi się to widzi
Renika według mnie dobre zdjęcia zamieściła.
Do takiej sukni idealnie pasuje kok hiszpański, taki duży jak pokazała Renika. Albo takie falowane włosy spięta jak ja zamieszczam. Możesz to ozdobić kwiatem, albo tez welon możesz upiąć jeśli chcesz. A kwiaty super by wyglądały, jakby była to kompozycja w kształcie wachlarza. Wszystko byłoby w jednym klimacie.Tu mam zdjęcie bukietu z biało-kremowych kwiatów i czerwonych kwiatów. Bo możesz sobie wybrać np. czerwone dodatki bukiet i kwiat we włosy. Z kolei buty do hiszpańskiego flamenco, jakie noszą tancerki zazwyczaj są zakryte z zapięciem na kostkę. Ale z powodzeniem możesz wybrać inne I jak wybierz kwiat we włosy i ten bukiet, to na szyję coś delikatnego, albo nic. Żeby nie było przesadzone i żeby za dużo nie było wszystkiego
Znalazłam jeszcze butki, które myślę, że by Ci pasowały:
Oraz znalazłam fryzurkę z kwiatem i welonem. Ty zamiast takich poupinanych loków możesz koka dużego zrobić. Jak masz krótsze włosy, to zawsze możesz sobie sztuczne dopiąć na ślub. ![]()
Uważam, że te kwiaty w kształcie wachlarza to świetny pomysł!! Nigdy nie widziałam takiej kompozycji! Super! A co do dodatków to uważam, że czerwony kwiat we włosach to super pomysł. Oczywiście zależy jaką masz karnację i jaką planujesz fryzurę. W Hiszpanii często dziewczyny korzystają z koron z welonem. Wiem, bo spędziłam tam sporo czasu ![]() Myślę o czymś takim: http://myweddspace.pl/static/users/imag ... 373847.JPG