|
Suknie ślubne kupione / zamówioneSuknie ślubne kupione / zamówione
Chwalcie się dziewczynki sukniami, które już kupiłyście :]
Ślubowaliśmy 27 czerwca 2009r.
![]()
EkspertWeselny.pl poleca
Re: Kupione i gotowe
Moja śliczna suknia wisi u mnie w szafie i czeka na ten Jeden Jedyny Dzień
![]() ![]()
Moja wymarzona zamowiona Dalila. Bez bolerka(single).
A to moja wymarzona
A ja mam zakupioną suknie w agnes nr 14537_631 ale nie potrafie jej tutaj wyświetlić.
Mam nadzieje, ze to wlasciwa, prosze bardzo:
A to jest moja. Pronovias India:
Kurczę zazdroszczę Wam ja nawet nie wybrałam zbliżonego modelu. Nie wiem jak to ogarnę, a czas leci
Re: Kupione / zamówione
A ja się zastanawiam czy nie wziąć jednak białej. Wiecie, że mam ecru i taką mierzyłam. Od samego początku marzyłam o białej, ale ta ecru też mi się podoba, bo tak naprawdę wygląda prawie jak biała. Pytałam się kobitki odnośnie białej, powiedziała mi, że biała była by wręcz rażąco biała. Ale ja zawsze marzyłam o bielusieńkiej, panna młoda zawsze kojarzyła mi się z bielą. Mam obawy i nie wiem co zrobić. Po drugie ta ecru ma wstawki kwiatowe w delikatnych kolorkach, ale to już na pewno zmienię na takie, żeby komponowały razem z kolorem sukni. Chyba się przejdę któregoś dnia i pogadam z babeczką. Ale mam mętlik w głowie...
PS. czy Wy również musicie na przymiarki mieć już bieliznę i butki Ślubowaliśmy 27 czerwca 2009r.
![]()
Annie moim zdaniem Twoja jest ekstra pasuej do Ciebie i kol też- jestes blondyneczką- blondynkom zadko pasuje biały - a ten ecru to taki tylko ton ciemniejszy i tak jak mowisz na fotkach wyglada jak biały ale taki cipelejszy jest super:D:D co do bielizny to tak jak juz wspominałam chmielna!! i na Pl. Konstytucji jest super skle taki piętrowy naprzeciwko salonu Orange co do butków sa pod Pałacem ale ja jeszcze niewiem jakie chce- w Ryłko są też bardzo ładne:) ![]() "jesteś wszystkim.....wszystko jest Tobą"
Wiesz co Emilcia nie pa3łam, bo słyszałam, że na buty z Różyka są bardzo niewygodne. Ale... babeczka z butiku powiedziała mi, że właśnie na różyku są buty z takiego samego materiału jak moja suknia, więc pójdę chociaż obejrzeć.
Monix bardzo Ci dziękuję :* Nio właśnie ten kolor jest taki cieplutki, ale już sama nie wiem. Ślubowaliśmy 27 czerwca 2009r.
![]()
z ja mam już swoją jedną jedyną:) zamówiłam:D:D:D
jak ją przymierzyłam pierwszy raz, to już wiedziałam, że będzie moja, no i dalej po mierzeniu kilku następnych jestem pewna, więc się zdecydowałam:)
Gosieka gratulacje:):):):) a zdradzisz nam relację? gdzie dokonałas wyboru ? czy to ta o ktorej pisałas z DeSirer? masz moze zdjątka jakieś? ![]() "jesteś wszystkim.....wszystko jest Tobą"
To od poczatku:)
Suknię zamówiłam w desirer, tą która wpadła mi od razu w oku:) wczoraj przed ponownym odwiedzeniem tego salonu z moimi przyjaciółkami (pierwszy raz byłam tylko z rodzicami) odwiedziłyśmy mystique na Jana Pawła. Przymierzyłam dwie sukienki, były ok, ale nie było tego WOOW, jak przy "tamtej'. Salon w porządku, nastawiłam się, że będzie niemiło, no i pozytywnie się rozczarowałam Dalej udałyśmy się na Żurawią bo tam byłam umówiona na konkretną godzinę. Przymierzyłam kolejnych kilka sukni, w których wyglądałam różnie, raz lepiej raz gorzej Ostatnią mierzoną była moja faworytka. Moje przyjaciółki stwierdziły, że to jest TO i nie powinnam sie nawet zastanawiać Zdjęcia mam swoje, ale ich tu nie wstawie bo mój P je może zobaczyć, a tego chcę uniknąć. Nie wiem jak mogę pokazać zdjęcia, żeby nie były ogólnie na forum widoczne Co do sukni to jest to model P3809 z kolekcji Perle. Jej zdjęcia sa na stronce salonu Lilea. Na deSirer nie.
ja jestem szpieg szoguna i tu tup weszłam na strone Lilei i zobaczyła- przesliczna góragorset przeslicznie zdobiony- pełna wdzięku i uroku- super:):):):)
![]() "jesteś wszystkim.....wszystko jest Tobą"
Dziękuję dziewczynki:)
tak sobie myślę, że może za wcześnie, bo już nie będę miała przyjemności z mierzenia Ps. Żabcia, tak z ciekawości: ile kosztowała ta sukienka w lilea?
jest naprawdę bardzo ładna, więc nie masz co żałować że nie będziesz przymierzać już następnych. Dokładnie ceny tej sukienki nie pamiętam, ale w moich notatkach zapisałam sobie, że sukienki w tym salonie kosztowały ok. 3000zł.
dzięki Żabcia za info:) Ale jestem baaaardzo zadowolona, powstrzymuję się tylko żeby tych zdjęć ciągle nie oglądać