|
Sylwia i Artur :)
EkspertWeselny.pl poleca
Re: Sylwia i Artur :)
Ja niestety też nie
![]() ![]() "Kiedy decydujesz się na dziecko, zgadzasz się, że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem." K.Hadley
a ja widzę ;>
Słodziutkiego macie Tobisia
Świetne fotki z urlopu, chyba byliście gdzieś na wsi, co Obrączki bardzo ładne.
Obrączki mają jeden pasek błyszczący a dwa matowe
A na urlopie byliśmy w Dębnie, na wsi niedaleko Kielc
Fajne zdęcia! Widać, ze miłośc kwitnie!
Nie pisałam długo na forum, nie dało się w żaden sposób zalogować, aż wkońcu zapomniałam..
Dzisiaj postanowiłam zarejestrować się od nowa pod nowym nickiem i pokazać Wam zdjęcia ze ślubu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() POzdrawiam - Gizmowa
Pięknie się razem prezentujecie ! A Ty w sukni wyglądałaś ślicznie! Gratuluje serdecznie i życzę powodzenia na nowej drodze życia
Piękna para młoda
![]() ![]() "Kiedy decydujesz się na dziecko, zgadzasz się, że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem." K.Hadley
Zachwycająco wyglądaliscie Gizmowa
Wszystkiego co najlepsze na nowej drodze życia PS. Koniecznie opowiedz Nam swoje przeżycia -bo jestem straszliwie ciekawa jak było
stresować zaczełam się dopiero w dniu ślubu, cały tydzień była okropna pogoda, a w soote obudziło mnie o 6 rano... słońce i 25 stopni gorąca
Wykąpałam się i poszłam do fryzjera, gdzie siedziałam praktycznie do 12. O 13 miałam zamówiony makijaż, Pani Karina wyrobiła się strasznie szybko i pięknie mnie umalowała. Koło 15 zaczełam się już ubierać, pomogła mi przyszła szwagierka (znacie ze zdjeć . Poszło wszystko sprawnie, ale było kilka małych poprawek i zadań do wykonania - w czasie czyszczenia odczepiły się koronki pod pachą, trzeba było przyszyć, a no i ratowac buty które lekko klapały (później opowiem świetny sposób). O 15:45 po mojego A. pojechała świadkowa i świadek. Byli wszyscy u mnie ok. 16:15. Rodzice nas pobłogosławili i postanowiliśmy już wyjechac do kościoła, bo spodziewaliśmy się wielu zastaw (mam dużo kolegów z dzieciństwa w domkach okolicznych). I oczywiście zastawy były, ale bardzo fajnie zrobione. Auto wyglądało przepięknie z naszymi ozdobami, a i kolega kierowca spisał się doskonale. Pod kościołem przywitaliśmy się z całą rodziną, nasłuchałam się mnóstwa komplementów jeżeli chodzi o suknie, było mi ogromnie miło. W samym kościele myślałam, że mi serce ze stresu wyskoczy z klatki pierściowej. W czasie przysięgi zastanawiało mnie czemu A. i ksiądź tak strsznie się śmieją, dowiedziałam się później - mrówka chodziła mi po twarzy. Później były podpisy, rzucanie ryżem, kwiatami i groszami. Wspólne zdjęcie i na salę. Na sali rodzice przywitaliu nas chlebem i solą, a wodzirej bardzo fajnie powiadomił gości, że teraz będą życzenia. Potem pierwszy taniec, w naszym przypadku przytulaniec No i dalej to już z górki... wodzirej zabawiał gości, cały czas parkiet pełen, mnóstwo zabaw i super muzyka. Młodzi wódkę pili z chochelki (takiej naprawdę dużej). My sami nie dolewaliśmy sobie wody do wódki, po prostu się bawiliśmy ze wszystkimi. Ze szwagrem wyszalałam się jak nigdy przez 6 lat związku z A. A. mama nie robiła naszczęście nic przerażającego. Wszystko wypadło świetnie, sami mieliśmy nastawienie - niech się dzieje co chce, to nasz dzień i się tym nie przejmujemy. Było karaoke i zdzieranie gardeł. Impreza trwała do 5 rano, do tej godizny parkiet był pełen ludzi. Orkiestra nie robiła wogóle przerw. Schodzili tylko na posiłki, ale i tak w międzyczasie puszczali głośno muzykę. Goście prosili ich o wizytówki, właściciel sali o numer telefonu, tłumacząc, że takiego zespołu nie mieli tu jeszcze nigdy. Moja suknia nie doczeka się pleneru, jest cała potargana (to przez długi tył, każdy go deptał), brudna i w krwi (rozwalony paluch u nogi). Ale niczego nie żałuje, prezenty super, ale było ich naprawdę mało, bo odziwo, mimo, iż nie prosiliśmy, dostaliśmy prawie same pieniążki. Potem spaliśmy 3h i od nowa na nogach, poprawiny (grill z młodymi) i spać o 24. Policzcie teraz ile byłam na nogach
Super, że tak się wszystko udało
Teraz obojętnie czy się prosi czy nie i tak w większości dostaje się pieniążki
Taki urok tego dnia ![]() ![]() "Kiedy decydujesz się na dziecko, zgadzasz się, że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem." K.Hadley
Przepięknie Gizmowa
Najważniejsze, że ten dzień był dla Was najpiękniejszy,
A tyłu sukni nie miałaś podpinanego jakoś Jeszcze raz gratulacje dla Państwa Młodych
Gizmowa cudownie wyglądałaś i śliczny bukiecik
Ślub takie emocje wywołuje, że nawet nie czułaś, że ta mrówka ci łazi po twarzy
No i zabawa faktycznie musiała być przednia, jak do 5 wszyscy na parkiecie szaleli. Szkoda tylko, że tak suknia ucierpiała
Gizmowa super wyglądaliście
Tym milej wiedzieć że wszystko się udało i że byłaś zadowolona. Super ![]() ![]()
Gratuluje pięknego ślubu i powiem, ze świetną parę tworzycie
Sylwio i Arturze, piszecie o tym, że wszyscy się wam dziwią tak poważnej decyzji w młodym wieku, ja nie widzę w tym nic dziwnego, bardzo dużo par, które są w waszym wieku i am zaszczyt im towarzyszyć tego dnia. Bardzo mocno wam gratuluje, decyzja, którą podjęliście była w pełni świadoma w końcu przetrwaliście ze sobą tyle lat i sądzę, że jest ich jeszcze więcej przed wami. ;]