|
-

Gizmowa
- II
.png)
-
- Status rodzinny: Żona swego Męża :)
- Data ślubu: 5 czerwca 2010
- Miejsce ślubu: Dąbrowa Górnicza
EkspertWeselny.pl poleca
-
Pan Polecacz
- II
.png)
-
- Status rodzinny: narzeczony
- Data ślubu: 5 sierpień 2011
- Miejsce ślubu: Warszawa
przez Lauretta » 14 gru 2009, 18:56
Gizmowa, piękna sala! I wystrój też bardzo mi się podoba. Taka kolorystyka będzie, czy masz jakiś wybór?
-

Lauretta
- Members

-
- Status rodzinny: mężatka
-

Gizmowa
- II
.png)
-
przez Lauretta » 20 gru 2009, 12:32
Gizmowa napisał(a):A fotografa nie chcemy 
naprawdę? a kamerzystów też nie chcecie?
-

Lauretta
- Members

-
przez Kesja » 21 gru 2009, 09:47
GIzmowa ja też nie chciałam kamerzystów, mam takie samo podejście ja Ty ...jedynie fotografa,ale całe wesele organizował mój teść i jedna wielka klapa to była jakieś wiejskie wesele , poddałam się i uznałam,ze dla mnie najważniejszy jest moment w kościele i cała ta ceremonia.Moi rodzice byli po mojej stronie ,ale teściom marzyło się typowe wesele-bo jedyny synek i sami nie mieli więc jak to...Zdjecia chcieliśmy zrobić sobie już po ślubie,weselu mieliśmy kolegę ,który studiował fotografię i był grafikiem ,ale teść wynajął beznadziejnego fotografa i zdjęciami też nie można się pochwalić ,bo są do d... Marzyłam o klimatycznym , małym przyjęciu a wyszła z tego wiejska potańcówa .Całej płyty do tej pory nie obejrzałam 
-
Kesja
- VIII
.png)
-
- Status rodzinny: yonatz
przez Kesja » 21 gru 2009, 10:11
To świetnie ,ze macie poparcie w rodzicach.U nas wszystko było według scenariusza teścia ,który własnego wesela nie miał i realizował sie w planowaniu wesela syna. Zdjęcia również chcieliśmy zrobić we własnym zakresie już po weselu , bo też mamy kolegę,który studiuje na ASP , jest grafikiem , zajmuje sie fotografią,prawdziwy artysta,ale teść wybrał jakiegoś fotografa ,który stosował sztuczne ustawki i miał sprzęt gorszy od tego , w który my prywatnie zainwestowaliśmy. Wiecie , ja mężowi pokazywałam zdjęcia Wasze, piękne ,artystyczne i sam stwierdził- "o to są zdjęcia" nawet myśleliśmy o drugiej sesji ...właśnie takich wspaniałych zdjęciach,ale moja suknia jużoddana do komisu ,pozszywana , wyprana i bez sensu znowu inwestwować ,a i tak niebawem wybije nam rocznica więc postanowiliśmy zrobić sobie taką sesję w ramach pierwszej rocznicy , takie małżeńskie zdjęcia ale bez strojów ślubnych.
-
Kesja
- VIII
.png)
-
- Status rodzinny: yonatz
przez Lauretta » 21 gru 2009, 10:14
Gizmowa napisał(a):Kamerzyści nie byli brani nawet pod uwagę  dla nas po prostu mega sztuczność panuje wtedy na sali, wśród gości
Ja też na początku nie chciałam, najważniejszy był dla mnie dobry fotograf. Jednak później się zastanowiliśmy i na ostatnią chwilę szukaliśmy kamerzystów  Jeśli chodzi o sztuczność na sali, to nie zauważyłam, żeby gościom przeszkadzała kamera, wszyscy dobrze się bawili do samego rana (niektórzy wręcz jakby specjalnie się kręcili przed obiektywem  ), zresztą kamerzyści byli tylko do 1. Mnie też na weselach kamera nigdy nie przeszkadzała, może to od gości zależy? ![Bardzo Szczęśliwy :]](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif) Ale skoro Wasi nie chcą i Wy też nie, to rzeczywiście na siłę nie ma co. Przyznam, że ja z przyjemnością obejrzałam swój film - mimo, że za weselnymi w ogóle nie przepadam! Goście też co chwile dzwonią i pytają, czy możemy im przegrać. Fajnie jest tak sobie przypomnieć po jakimś czasie całą tę atmosferę i słowa, które bądź co bądź się zapomina, aż łezki się w oku kręcą... a jaki zespół macie? 
-

Lauretta
- Members

-
przez Gizmowa » 21 gru 2009, 10:30
Wybraliśmy zespół który idzie typowo na zabawy weselne, świetnie prowadzą, mimo, że może pod względem śpiewu nie jest rewelacyjnie ![Bardzo Szczęśliwy :]](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif) Zdjecia też są dla nas full ważne. No własnie dla mnie takie kręcenie się przed kamerą jest bardzo sztuczne Nie widziałam żadnego swojego filmu, ani z komunii, ani ze studniówek ![Bardzo Szczęśliwy :]](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif) Kesja - W aparacie najwazniejszy jest talent i obiektyw, samo body nie jest aż tak ważne. Najgorsze co może być to fotograf bez kreatywności  Lustrzanke może mieć każdy, no i niestety weszła na nie moda. Ludzie robią zdjęcia wyłącznie w trybie "auto", co jest równoznaczne z wyrzuceniem kasy w błoto, bo takie same zdjecia (co własnie w trybie auto) zrobi aparat cyforwy - hybryda. Ale przecież "prawdziwy" ślubny fotograf nie pokaże się z czymś innym niż lustro, bo to przecież takie nieprofesjonalne 
 Będziemy dla siebie i ziarnem pieprzu i szczyptą soli Tym co cieszy i tym co boli Będziemy trwać razem gdy miłość w rozkwicie i gdy ku jesieni skieruje Nas życie.
-

Gizmowa
- II
.png)
-
Powrót do Zestawienia ślubne