|
Szycie sukni ślubnej u krawcowej
Dziewczyny! Jezeli nie mozecie znalezc wymarzonej sukni w salonach to goraco Wam polecam jej uszycie! Ja wybralam polecone miejsce i choc bardzo sie balam szycia bo nie mam wyobrazni za grosz to efekt mnie powalil! Mam suknie taka jak chcialam, idealnie dopasowana, z pieknego materialu, a do tego jeszcze kosztowala mnie 2 tys takze mysle ze calkiem przyzwoicie, a co najwazniejsze nie bede sie czula przebrana, bo niestety jak bym miala wybrac cos gotowego to wlasnie tak bym sie czula.
EkspertWeselny.pl poleca
Moja koleżanka też szyła i suknię, którą musiałaby kupić za 3000 zł. miała uszytą za 1700 a wyglądała przepięknie.
![]()
Szycie to niezły pomysł, tymbardziej, że coraz więcej salonów, gdzie szuje się kiecki, oferuje taką usługę, że szyje na zamówienia, a później można ją zostawić, a inni sobie wypożyczają - i ceny są naprawdę przyzwoite w porównaniu z kupnymi.
Ja miałam szytą suknię
Nie wiedziałam, że tak można. Myślałam, że tylko oddaje się do salonowego komisu i jak ktoś kupi to masz kasę, a jak nie to musisz suknie po jakimś czasie zabrać. Ale te rozwiązanie z szyciem i oddaniem to idealna sprawa. Mało kto ma gdzie po weselu przechowywać swój panny młodej.
Naprawdę super pomysł z tym, że suknię można oddać do salonu.
A Wy dziewczyny sprzedałyście swoje suknie, czy zachowałyście je na pamiątkę?
..moja suknia ślubna mieszka z Nami.
![]()
Hehehe skąd ja to znam ![]() ![]() "Kiedy decydujesz się na dziecko, zgadzasz się, że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem." K.Hadley
Wow świetny sposób na wykorzystanie sukni
Widzę, że nie jestem samotna