|
|
Toczek ślubny
Toczek ślubny
Witam! Na mój ślub wybrałam suknię z kuperkiem, gdyż bardzo mi się podoba. Zamieszczam zdjęcie prawie identycznej.
Według mnie nie pasuje do niej welon, dlatego chciałabym mieć toczek podczas ceremonii. Wkleję wam kilka zdjęć toczków, które mi się podobają. Co o tym sadzicie? Będzie pasowało?
EkspertWeselny.pl poleca
Toczek ślubny
Piękna suknia
ps: toczek nr 2 ![]()
Toczek ślubny
Bardzo ładna suknia, taka nietypowa i oryginalna. Uważam, że toczek jak najlepiej do niej pasuje, jest jakby w jednym klimacie i stylu. Musisz poprzymierzać toczki do sukni i zobaczyć w jakim będzie Ci najlepiej. Ale w każdym razie ja jestem za toczkiem
I tak jak pisze Basia pan młody może włożyć frak czy surdut. Ładnie razem będzie się komponowało
Toczek ślubny
Piękna suknia, naprawdę oryginalna. Mi również się kojarzy z filmem "Przeminęło z wiatrem" i z postacią Scarlett O'Hara
Toczek ślubny
Bardzo mi się podoba Twoja suknia i toczek idealnie do niej pasuje
Toczek ślubny
Bardzo ładna i oryginalna suknia i toczek jak najbardziej do niej pasuje, najbardziej podoba mi się nr 1 i 2 a najmniej ten ostatni.
Toczek ślubny
Super suknia. Myślę, że toczek bardzo do niej pasuje. Mi najbardziej się podoba nr 1 i 2. A do tego frak i samochód retro i będziecie super parą młodą
Toczek ślubny
Uroczy pomysł,a toczek nr 3 najbardziej mi się podoba,ślicznie:)
Toczek ślubny
Suknia kojarzy mi się z Przeminęło z Wiatrem, na pewno oryginalna dziś, śliczna
Welon na pewno nie pasuje, raczej kapelusz albo toczek Mi się najbardziej podoba ostatni ale myślę, że najlepiej dobrać mając sukienkę na sobie
Toczek ślubny
suknia klimatyczna, moje pierwsze skojarzenie też było z "przeminelo z wiatrem". do takiej sukni nie pasuje welon, to fakt. najbardziej podoba mi sie ostatni toczek.
Toczek ślubny
Z tych co zamieściłaś, najbardziej podoba mi się toczek na trzecim zdjęciu "confetti"
![]()
Toczek ślubny
Piękne toczki i zdjęcia piękne. Fajnie, że jest jakaś alternatywa dla welonu, bo nie każda dziewczyna lubi welon
Toczek ślubny
Super są te toczki. Ja bym na nr 3 postawiła