|
Weekendowe nauki przedmałżeńskie
A nie możesz trochę tego odłożyć?
EkspertWeselny.pl poleca
I co wybraliście się na nauki czy czekacie jeszcze? Bo macie półtora roku do ślubu, więc jeszcze dużo czasu tak naprawdę.
A tak dla porównania inna sytuacja... Moja koleżanka z pracy ma ślub za 4 meisiące i jeszcze nauk nie ma hahaha. My ją poganiamy, a ona mówi, że spoko , się wyrobi
Ze skrajności w skrajność. Półtora roku to trochę za wcześnie na nauki, ale 4 miesiące do ślubu to już najwyższy czas aby się wybrać. Bo jeszcze ksiądz nie dopuści do ślubu
szybki kurs przedmałżeński-zaocznie
Witam,
polecam zaoczny kurs przedmałżeński. mi bardzo zależało na czasie, ponieważ potrzebowałem tego dokumentu, a przed ślubem wyjeżdżałem za granice i nauki odbyłem w prywatnym domu. Wg mnie jest to najfajniejszy sposób, ponieważ dowiedziałem się najważniejszych rzeczy, nie było nudno, bo szybko, kosztowało mnie to 50 zł i można umówić się na każdy termin, dlatego pisze to bo wiem że nie tylko ja miałem taką sytuację. W razie potrzeby zostawiam kontakt 535-342-357, naukidlamlodych@wp.pl Pozdrawiam i polecam
Miachaloo, ale jak te zaoczne nauki wyglądają, gdzie one się odbywają, w jakim mieście, te namiary tona jakiegoś księdza??
szybki kurs przedmałżeński-zaocznie
Ponoc juz nie jest to aktualne, bo komus nie pasowało cos...jak zwykle kasa wchodzi w gre:P
Powrót do Nauki przedmałżeńskie, protokół przedślubny Kto przegląda forumUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości |