Witam wszystkich,
Potrzebuję Waszej pomocy, zastanawiam się nad zorganizowaniem weselna na Zamku Czocha w Leśnej (Dolnośląskie),
zamek rycerski
ktoś może miał tam wesele albo w jakimś innym zamku? Na co zwracać uwagę? Warto?
|
Wesele na Zamku Rycerskim - opinie
Witam wszystkich,
Potrzebuję Waszej pomocy, zastanawiam się nad zorganizowaniem weselna na Zamku Czocha w Leśnej (Dolnośląskie), zamek rycerski ktoś może miał tam wesele albo w jakimś innym zamku? Na co zwracać uwagę? Warto?
EkspertWeselny.pl poleca
Wesele na ZAMKU Rycerskim - opinie
Pomysl na pewno fajny. Powstaja jednak pytania jak sala wyglada (czy kobiety w szpilkach nie pozabijaja sie na nierownej kamiennej posadzce), wyposazenie, jedzenie etc. Jednak na pewno zamek stworzy niesamowita atmosfere.
Byłam w Czosze wiele razy bo mieszkam we wrocławiu i jest to przepiękne miejsce. Sala balowa jest bardzo efektowna i ma normalną podłogę, odbywają się tam wesela więc kompleks jest dopasowany do potrzeb młodych nie ujmując wizerunkowi. Jednak z tego co wiem jest tam dość drogo. Jeśli macie większe fundusze albo nieograniczone, to faktycznie może to być wyjątkowe wesele
Miejsce naprawdę piękne i wesele byłoby tam bajkowe bez dwóch zdań. Jednak na pewno koszty takiej imprezy będę ogromne... Ale jak kogoś stać
cześć!!! Byłam tam z moim narzeczonym jak i w kilku innych obiektach w okolicach Jeleniej Góry i muszę przyznać, ze miejsce jest magiczne. Co do cen to są porównywalne do innych pałaców i zamków, bo cena, która podała nam Pani zajmująca się rezerwacjami jest elastyczna i jak umowicie sie na spotkanie i porozmawiacie o konkretach, to spuszcza z ceny za wynajem, zwlaszcza, ze maja promocje od wrzesnia