Wesele na Zamku Rycerskim - opinie

Najpiękniejsze domy weselne i ich zawartość.

Post przez inesa » 25 maja 2010, 22:51

Witam wszystkich,

Potrzebuję Waszej pomocy, zastanawiam się nad zorganizowaniem weselna na Zamku Czocha w Leśnej (Dolnośląskie),
zamek rycerski

ktoś może miał tam wesele albo w jakimś innym zamku? Na co zwracać uwagę? Warto?
Załączniki
zamek-rycerski.jpg
inesa
Nowy User
Nowy User

EkspertWeselny.pl poleca

Pan Polecacz
II
II

Status rodzinny: narzeczony
Data ślubu: 5 sierpień 2011
Miejsce ślubu: Warszawa

Wesele na ZAMKU Rycerskim - opinie

Post przez Sasha » 29 sty 2011, 20:19

Pomysl na pewno fajny. Powstaja jednak pytania jak sala wyglada (czy kobiety w szpilkach nie pozabijaja sie na nierownej kamiennej posadzce), wyposazenie, jedzenie etc. Jednak na pewno zamek stworzy niesamowita atmosfere.
Sasha
Nowy User
Nowy User

Status rodzinny: panna

Post przez 4eDsyUi » 30 sty 2011, 08:54

Byłam w Czosze wiele razy bo mieszkam we wrocławiu i jest to przepiękne miejsce. Sala balowa jest bardzo efektowna i ma normalną podłogę, odbywają się tam wesela więc kompleks jest dopasowany do potrzeb młodych nie ujmując wizerunkowi. Jednak z tego co wiem jest tam dość drogo. Jeśli macie większe fundusze albo nieograniczone, to faktycznie może to być wyjątkowe wesele :)
4eDsyUi
Przyjaciel
Przyjaciel

Post przez margolcia » 1 lut 2011, 04:31

Miejsce naprawdę piękne i wesele byłoby tam bajkowe bez dwóch zdań. Jednak na pewno koszty takiej imprezy będę ogromne... Ale jak kogoś stać :]
margolcia
VIP
VIP

Post przez angelika » 2 lip 2011, 12:40

cześć!!! Byłam tam z moim narzeczonym jak i w kilku innych obiektach w okolicach Jeleniej Góry i muszę przyznać, ze miejsce jest magiczne. Co do cen to są porównywalne do innych pałaców i zamków, bo cena, która podała nam Pani zajmująca się rezerwacjami jest elastyczna i jak umowicie sie na spotkanie i porozmawiacie o konkretach, to spuszcza z ceny za wynajem, zwlaszcza, ze maja promocje od wrzesnia !!! My zdecydowalismy na czerwiec przyszlego roku! pozdrawiam i zycze bajkowego slubu gdziekolwiek by nie byl, ale Czocha mnie powaliła! A.K.
angelika
Nowy User
Nowy User