Mam pytanie
Chcemy urządzić wesele pod namiotami dla 50 osób. Czy ktoś się orientuje jaki metraż namiotu będzie wystarczający? Na stronie piszą o 36 metrach kwadratowych, ale mi się to wydaje za małe.
pozdrawiam
|
wesele pod namiotami
wesele pod namiotami
Mam pytanie
Chcemy urządzić wesele pod namiotami dla 50 osób. Czy ktoś się orientuje jaki metraż namiotu będzie wystarczający? Na stronie piszą o 36 metrach kwadratowych, ale mi się to wydaje za małe. pozdrawiam
EkspertWeselny.pl poleca
wesele pod namiotami
Oj mi też wydaje się, że to mało. Wyobraź sobie w kawalerce na 30-stu metrach 50 osób i stoły, chyba nie da rady.
A kiedy masz wesele No bo sam pomysł świeżego powietrza i pleneru jest ok. Jedynie te owady są minusem, no i jeszcze temperatura jeśli to jest upalny letni dzień.
wesele pod namiotami
Ja bym jednak namiot wybrała na poprawiny, a wesele wolę mieć w klimatyzowanym lokalu.
![]()
wesele pod namiotami
no też cos mi się wydaje że ten namiot trochę za mały.
Lampy przeciw insektom są ok, tylko ta temperatura i efekt szklarni przerażałby mnie. musicie wszystko dokładnie przeanalizować, zasięgnąć porady osób które miały wesele w namiocie.
wesele pod namiotami
Wychowywałam się w mieszkaniu 36metrowym i uwierz mi, to jest za mało miejsca na 50 osób. Kiedy rodzice urządzali jakieś uroczystości rodzinne typu komunia i zeszło sie koło 20 osób z rodzinki, tłum był niesamowity.
wesele pod namiotami
Ten metraż to naprawdę za mało na 50 osób...
A co do wesela pod namiotami to są firmy, który zajmują się organizacją takich eventów. Może popytaj ich co i jak, jak z tymi insektami, temperaturą i zadowoleniem klientów po...