Wesele z prawdziwego zdarzenia

Najpiękniejsze domy weselne i ich zawartość.

Post przez agniesiak6 » 13 sty 2011, 08:27

Witam serdecznie.

Od trzech miesięcy jestem szczęśliwą mężatką.
Nasze wesele odbyło się w klubie Galop w Zielonce. Zależało nam na ładnej, dużej sali z klimatem.
Na Sali jest piękny, podświetlany parkiet.
Dodatkową zaletą jest bardzo duży i wspaniale utrzymany ogród, w którym młodzi mogą sobie robić zdjęcia.

Jedzenie: pyszne, duże porcje i pięknie podane.
Obsługa: Super.
Naprawdę gorąco polecam! Wszystko było dokładnie takie, jakie sobie wymarzyliśmy. Świetna organizacja.
Mieliśmy prawie 200 gości. Na stołach stały świece.
Na Sali znajduje się też ładna scena dla zespołu.

Dodatkowo oprócz dań zawartych w cenie domówiliśmy stół wiejski i grecki. Goście chwalili. Wzięliśmy też dużą fontannę czekolady z owocami, super .
Tort był bardzo smaczny.
Po weselu obsługa zapakowała nam jedzonko, które zostało.
Jedynym minusem była orkiestra, którą niestety sami wybraliśmy.

Bardzo polecam tę salę .
agniesiak6
Nowy User
Nowy User

Status rodzinny: Mężatka

EkspertWeselny.pl poleca

Pan Polecacz
II
II

Status rodzinny: narzeczony
Data ślubu: 5 sierpień 2011
Miejsce ślubu: Warszawa

Post przez Marysia85 » 15 mar 2011, 08:56

Ja też chciałam się podzielić z Wami moimi doświadczeniami ślubnymi :)

Od miesiąca również jestem szczęśliwą mężatką, chciałam polecić Wam lokal w którym robiłam wesele. Pomimo tego, że jestem z Krakowa, oglądając katalogi ślubne i widząc Folwark - stara winiarnia , nie zawahałam się ani chwili, aby zdecydować się na urządzenie wesela w tym miejscu.
Ślub brałam w lutym, zatem miałam okazję brać ślub w zimowych klimatach, miejsce było do tego idealne. Starodawne mury oraz zabytkowy wystrój restauracji wytworzył taki klimat o jakim zawsze marzyłam!
Jak już wspomniałam, pochodzę z Krakowa, a folwark znajduje się w Mszanie Dolnej, zatem konieczne było wynajęcie noclegu dla gości. Folwark to nie tylko restauracja, a także hotel i winiarnia. Hotel jest bardzo przestronny i ślicznie odrestaurowany, znajduje się w zabytkowej kilkusetletniej kamienicy.

Zachęcam wszystkich gorąco do organizacji tam swojego wesela, bo naprawdę warto klimat jest niezapomniany !!

W razie jakichkolwiek pytań odnośnie folwarku jestem do Waszej dyspozycji
Marysia85
Nowy User
Nowy User

Status rodzinny: mężatka

Post przez Aleksandria » 14 kwi 2011, 01:37

Jeśli szukasz kogoś, kto zorganizuje Ci wesele, które stanie się swoistym wydarzeniem, ja polecam firmę Aleksandria. Kompleksowe usługi, świetna atmosfera i przede wszystkim profesjonalizm, który wśród dzisiejszej "fachowej amatorszczyzny" to perełka.

Pozdrawiam
Sylwia
Aleksandria
Nowy User
Nowy User

Status rodzinny: panna

Post przez gabikus » 28 lis 2011, 06:12

Ja myślę, że na weselu z prawdziwego zdarzenia nie powinno zabraknąć drink baru i profesjonalnych barmanów. Ja na swoim miałam duet barmański FlaiBrothers i nie dość, że obsługiwali gości do końca, serwowali drinki alkoholowe ale również bezalkoholowe (dla dzieci i nie pijących), robili show (taki pokaz z rzucaniem butelkami i ogniem), mieli fontannę czekoladową- co było świetnym pomysłem :) to jeszcze zajęli się wszystkim. Obliczyli ile różnych alkoholi będzie potrzebnych, ile napojów itp. Także niczym nie musiałam się przejmować co było naprawdę dużym odciążeniem :) Jeśli coś to mam namiary :]
gabikus
Nowy User
Nowy User

Status rodzinny: mężatka