Poza tym naniosłam poprawki pod względem rytmu i stylistyki, jak dostanę projekt ostateczny od drukarza to Wam pokażę
|
Wierszyki idealne na treść zaproszeń ślubnych
Dziękować, dziękować ale gwoli jasności, baza jest z internetu a nieco jest zmieniony pod nas
Poza tym naniosłam poprawki pod względem rytmu i stylistyki, jak dostanę projekt ostateczny od drukarza to Wam pokażę
EkspertWeselny.pl poleca
Wow Beata jestem pod wrażeniem
tekst naszych zaproszeń brzmi tak (zacznę od samego początku:))
Bóg zaczyna i Bóg kończy, zakochane serca łączy, a obrączki dobre duchy szybko wkłada na paluchy. ks. Jan Twardowski Wszyscy dają młodym kwiatki: róże, fiołki, chabry, bratki. Dla nas największą atrakcją będzie książka z dedykacją. Zakochani i świadomi, że ich miłość to nie wiatr mają zaszczyt zawiadomić, że chcą razem iść przez świat. K.K. i M.G. wraz z rodzicami serdecznie zapraszają Sz.P. .......................................... na uroczystość zaślubin, która odbędzie się 30 kwietnia 2011 r. o godzinie 14 w kościele...... Po uroczystości zaślubin zapraszamy serdecznie na przyjęcie weselne, które odbędzie się..... ................................................................................................................ Prosimy o potwierdzenie przybycia do dnia......
Bardzo miły i przyjemny wiersz wybraliście. Podoba mi się
I mi również się bardzo podoba
Nie wiem, nie jestem jakoś przekonana do wszystkich tych wierszyków. Ja stawiam na zwykłą prozę, ale co kto woli. Teraz jest taki wybór zaproszeń ślubnych na rynku, że każdy znajdzie coś fajnego dla siebie