Czy będziecie tworzyć swój własny repertuar Nasz zespół jest bardzo ugodowy, zagrają wszystko, co zechcemy. Dlatego też zaczęłam spisywać utwory, które chciałabym na weselu koniecznie usłyszeć. Oto one: "Żono moja" "Mężu drogi mój" De mono" wszystko to co mam" Maanam "Cyklady na Cykladach" Brathanki wszystko :] Andrzej Zaucha "Czarny alibaba" biesiadne: "Siadła pszczółka na jabłoni" szła dzieweczka do laseczka zabrałaś serce moje złoty krążek Irena Jarocka "Ślubne prezenty" Iwan I Delfin "Sto lat niech żyje nam" Krawczyk "My cyganie" Krawczyk "Mój przyjacielu" Maxel "Lekcja miłości" Richard Karl Marx - "Right Here Waiting for You" Anna Jantar - Przetańczyć Z Toba Chce Cala Noc can can ... się żeni Toples "Ciało do ciała" Toples "Sąsiadka"
Już wiem co będziecie pisać. Nie lubicie disco polo, żono moja itd. Ja uważam, że taka muzyka na weselu jest niezbędna. To znaczy można zrobić takie wesele, na którym będą np same utwory zagraniczne z lat 60, 70 i 80. Super opcja, byłam raz na takim weselu. Extra zabawa My na naszym weselu chcemy najróżniejszy rodzaj muzyki i z różnych lat. Disco polo może być, niektóre utwory są po prostu idealne na wesele. No i jakieś zagraniczne z tych lat (jw) też by się przydały U nas musi być dużo Krawczyka i brathanków
mamy fantastyczną orkiestrę przy której już bawiliśmy sie a 2-óch weselach a więc jest w pełni sprawdzona 8-) i mamy uzgodniony z nimi repertuar... Z czego 90% to wybraliśmy disco polo :) - wszystkie piosenki są przez nas wybrane POLECAM W 100%! "Debiut" z Pisza
Ostatnio edytowano 23 lis 2008, 13:38 przez M3456, łącznie edytowano 1 raz
Disco polo musi być,bez niej nie ma zabawy. U nas będzie: żono moja męzu mój zaufaj mi kanikuły macarena mydełko fa lambada jarzębino czerwona my cyganie kasia hej,hej dobry dj tort weselny coco jambo hej wesele jaki tu spokój sie żeni jesteś szalona kaczuszki bo jo cię kochom-kukiz take my breath away-nasza pierwsza. I zapewne wiele innych ale w tym stylu szybkie a nie wolne.
Jeszcze dołożę napewno shazze i bogdana smolenia,stachursky,kombii itd: -tak bardzo zakochani -szalała,szalała, -kasiu,katarzyno -jedwab -sen sie spełni -jak w niebie -kołysanka -wielka miłosc i napwno cos jeszcze sobie przypomne to po prostu ma porywac do tanca łał..już sie nie mogę doczekac
My w tej kwestii zdajemy się na zespół i repertuaru nie będziemy układać. A jeśli chodzi o disco polo to większość gości przy tej muzyce najlepiej się bawiła przynajmniej na tych weselach gdzie my ostatnio bywaliśmy, więc i u nas jej nie zabranie Jak widać mylisz się Annie i nikt disco polo nie krytykuje
U nas na weselu nie może zabraknąć piosenki "bo ja tańczyć chce" ;] - to jest prawie hymn już mojej grupy dziewczyn, bez których nie wyobrażam sobie wesela.
A ja obejrzałam płyte z wesela, którą dostaliśmy od Pani fotograf i naprawde bardzo mi się podoba, jak filmują Tylko na "przeżyjmy to jeszcze raz" była głupia piosenka, ale to da sie zmienić
Ale ja nie o tym, 3 pioseneczki mi sie spodobały :
U nas będzie różnie, kolorowo i podłużnie. Zespół dał nam swoje propozycje, my mamy im wysyłać swoje żeby mogli się przygotować jeżeli czegoś nie grają. Będzie tez disco polo bo my osobiście lubimy i co to za wesele bez disco polo? Ale może nie każdy tak uważa...
U nas musi być:
Bo jak nie to... będę reklamacje składać!!!
To jest Nasza piosenka
W wakacje w które się poznaliśmy bardzo często się przy niej bawiliśmy. Można powiedzieć, że to jest nasz hymn! A może pierwsza piosenka? Ale by były miny..
Misiek dzisiaj zaproponował, żebyśmy utorzyli repertuar na wesele Pierwszy taniec: Paula "Od dziś" i walc angielski Ostatni taniec: "Chce być kopciuszkiem" z Metra Podziękowania dla rodziców: "Cudownych rodziców mam" Dedykacje - właśnie chciałabym zadedykować Miśkowi coś osobistego, niż "Mężu mój" bo to takie oklepane, ale znow nie znalazałam takiej piosenki, która oddaje to co chciałabym mu powiedzieć Misiek jeszcze dedykacji dla mnie nie wybrał ... fajna pioseneczka http://www.wrzuta.pl/audio/6QV2w4XNaX/m ... sze_wesele
1. Boys „Jesteś szalona” 2. Boys „Jesteś moim spełnieniem” 3. Boys „Uśmiech” 4. Boys „Jump” 5. Bolter „Daj mi tę noc” 6. Format „Ostatni taniec na tej sali jest dla Ciebie” 7. Ivan Komarenko „Jej piękne czarne oczy” 8. Jacek Kierok „Rodzicielska miłość” 9. Krzysztof Krawczyk „Zatańcz ze mną jeszcze raz ostatni raz” 10. Krzysztof Krawczyk „Wróć do mnie” 11. Krzysztof Krawczyk „Bo jesteś Ty” 12. Krzysztof Krawczyk „Byle było tak” 13. Rudi „Monika” 14. Rudi „Rudi się żeni” 15. Skalar „Kobiety rządzą nami” 16. Skalar “Wiem że dziewczyny dziś są gorące” 17. Skalar „Zawsze będę kochał” 18. Toples „Ciało do ciała” 19. Toples „Sąsiadka” 20. Toples „W tę noc” 21. Zbigniew Wodecki „Oczarowanie” 22. Zbigniew Wodecki „Jeden dzień i ta jedna noc” 23. „Żono moja”
Pierwszy taniec - nr 21 Zbigniew Wodecki „Oczarowanie” Przed oczepinami - nr 13 Rudi „Monika” & potem nr 14 Rudi „Rudi się żeni” Oczepiny - nr 23 „Żono moja” w wydaniu Pana młodego przy pomocy orkiestry (Tort - nr 22 Zbigniew Wodecki „Jeden dzień i ta jedna noc”) Taniec dla rodziców - nr 8 Jacek Kierok „Rodzicielska miłość” Ostatni taniec - nr 6 Format „Ostatni taniec na tej sali jest dla Ciebie”
a do tego mnóstwo kawałków które wybraliśmy i zajmą około 5 godz. grania ale już nie będe całej tej listy zamieszczac może później w zestawieniu