|
Wrażenia z przymiarek sukni ślubnejWrażenia z przymiarek sukni ślubnej
Basia nie ma to jak ponownie zakochać się w sukni
![]() ![]()
EkspertWeselny.pl poleca
Wrażenia z przymiarek sukni ślubnej
Lauretta mam z krawcową właśnie taki zamiar, wszyć miseczki
Wicky ja nie mam nic przeciwko zabraniu sukni z salonu kilka dni przed ślubem, ale jak odbiorę ją 4 sierpnia to też nie będzie żle.. ![]()
Basiu świetnie że przymiarka się udała ! Mam nadzieję że wszelkie poprawki się powiodą. A jeśli jeszcze raz zakochałaś się w swojej sukni, to tylko dowodzi, iż dobrego wyboru dokonałaś zamawiając tę suknię
Szczerze mówiąc sama sobie się dziwię, że zdołałam podjąć taką decyzję i wybrałam suknię ślubną
![]()
Mnie też się wydawało, że wybieranie będzie trudniejsze
Wczoraj miałam kolejną przymiarkę i wychodzi na to, że już ostatnią.. a szkoda
Już się nie mogę doczekać aż założę suknię i spędzę w niej caaaaaaaaałą noc! ![]()
No super
Ty się nie możesz doczekać aż założysz suknie, a ja aż zobaczę Wasze fotki ![]() ![]() "Kiedy decydujesz się na dziecko, zgadzasz się, że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem." K.Hadley
No to super że suknia wywołuje w Tobie tyle radości. Już niedużo zostało i się w niej zaprezentujesz na weselu
No Basieńka jeszcze troszkę i będziesz wirowała w niej całą noc
A co do trenu i tych guziczków, to masz jakoś to poznaczone który gdzie powinien być dopięty ![]() ![]() "Całym sercem - aż do końca świata 05.09.2009" ...czekamy na cud...
Jagusiu pani krawcowa zrobiła perfekcyjne podpięcie trenu, bardzoooo mi się podoba
![]()
To niech tylko mama nie zapomni
No to musisz szkolenie zrobić dla swoich druhenek, aby suknia byłą pięknie podpięta i dobrze się prezentowała
..margolciu jak pomylą to będą miały ze mna do czynienia
![]()
ja właśnie byłam na przedostatniej przymiarce mojej sukienki i jestem zachwycona, nie zrobiłam zdjęcia chyba tylko z wrażenia.
Sukienka jest cudowna, uszyta od podstaw całkowicie pode mnie, z wszelkimi moimi uwagami i poprawkami. Krawcowe w Salonie Sukien Ślubnych są profesjonalistkami i żaden najmniejszy szczegół nie przejdzie ich uwadze. Dlatego koleżankom, które dopiero planują swój ślub będę polecać tylko salony, gdzie od podstaw można stworzyć sukienkę
koniczynka, czyli sama od początku do końca zaprojektowałaś swoją suknię? Czy się na czymś wzorowałaś?
Lauretta ja pojechałam do tej pracowni i określiłam Babeczkom co mi się podoba.
One przyniosły mi kilkanaście modeli, które przymierzałam. Następnie wybrałam jeden , w którym wyglądałam najlepiej i zmieniłam wszystko co mi się nie podoba, a dodałam rzeczy, które chciałabym w sukni. Oczywiście krawcowe niektóre moje propozycje od razu odrzucały za co jestem im wdzięczna Jednym słowem mam sukienkę, o której marzyłam jako mała dziewczynka