|
Wspólne mieszkanie
Wspólne mieszkanie
My teraz remontujemy mieszkanko w którym będziemy mieszkać i jeszcze przed ślubem zamierzamy w nim zamieszkać. Mieszkalibyśmy już teraz razem, ale pracujemy w dwóch różnych miastach. Łatwiej teraz nam zostać na miejscu, bo to tylko tymczasowe, do stycznia/lutego. Później już razem
EkspertWeselny.pl poleca
Wspólne mieszkanie
Też uważam że wspólnie zamieszkanie to najlepszy sprawdzian dla związku. I lepiej sprawdzić sie przed ślubem niż po. Dopiero jak mieszkacie razem możecie się poznać w 100%, dotrzeć się, zobaczyć jakie nawyki ma druga osoba, czy wywiązuje się z domowych obowiązków itp. No i wspólne mieszkanie uczy nas także współpracy i kompromisu, a to jest ważne w każdej dziedzinie życia.
Wspólne mieszkanie
Oj tak, związek to (oprócz miłości) przede wszystkim zrozumienie i pójście na wiele kompromisów.
Wspólne mieszkanie
Polecam wszystkim narzeczonym wspólne zamieszkania przed ślubem. To jest prawdziwy egzamin dla pary i nauka kompromisu
Wspólne mieszkanie
a nam juz tak niewiele zostalo!!!! oby te pol roku szybko minelo i ten remont niech tez juz sie konczy.... ach...
Wspólne mieszkanie
Meg na pewno czas szybko minie i będzie już po remoncie
W ogóle im jestem starsza to mam wrażenie, że czas coraz szybciej leci. Dlatego trzeba cieszyć się każdym dniem!
Wspólne mieszkanie
ciesze się każdym dniem, ale czasem jest naprawdę trudno.... jeden w jednym mieście, drugi w drugim.... ale wiem, że to naprawdę szybko zleci
Wspólne mieszkanie
Nie ma nic przyjemniejszego jak kłaść się i budzić obok swojego faceta
![]()